Изчистване

21.01.07
18:10

Значи 1во искам да се извиня ако темата не е на мястото си  :roll:
та по темата.. На 16 години съм ~180 около 60-65 кг съм обаче проблема е че преди бях доста пълен и сега имам бая мазнини да изчиствам. На фитнес неходя ... но тази седмица ще почна та затова ми трябваше и вашето мнение за някакакъв хранителен режим който да спазвам и спецялни тренировки, видях и че някакви добавки споменавате в други постове (хич неги разбирам) ако е нужно ще си купя. Надявам се до лятото да мога да ги изчистя.Предимно в областа на краката гърдите и корема са.

BU

21.01.07
18:28

брат, закво ти е да се чистиш кат си 65 кила ?
кат си изчистиш “многото” мазнини ептен да отслабнеш .. не искам да те обиждам, но ше станеш кожа и кости с тоя ръст .. пък и сега с тия малки килограми на 1.80 едва ли си толкова “дебел” ..
ма както си решиш.. има бая теми за диети и отслабване, тая не е първата

21.01.07
18:58

[quote author=“BuKTop”]брат, закво ти е да се чистиш кат си 65 кила ?
кат си изчистиш “многото” мазнини ептен да отслабнеш .. не искам да те обиждам, но ше станеш кожа и кости с тоя ръст .. пък и сега с тия малки килограми на 1.80 едва ли си толкова “дебел” ..
ма както си решиш.. има бая теми за диети и отслабване, тая не е първата

еми аз несъм много дебел ама подкожните мазнини са на лице. от тез 65 кила поне едно 7-8 са мазнини (така мисля де)
а доколкото че ще стана кожа и кости немисля така преди време ходих на фитнес (но спрях отдавна) и “през мазнините” си личът мускули :roll:

21.01.07
20:27

Ами диета и кардио зада отслабнеш обаче аз лично не ти го препоръчвам....За този ръст тези кила даже са малко!

21.01.07
20:33

там е проблема че не е мускол а мазно което искам да превърна в мускол. Разгледах форума и намерих един режеим който ми се стори добре
[quote author=“cafu”]Ето го и самото НВД:

Закуска: 5 бр. белтък и 1 жълтък (някакви идей с какво мога да заменя яйцата  ? )
0.500 мл. прясно мляко 0,1 %

Преди обед: 2 филий пълнозърнест хляб
100 гр. извара

Обяд: Пил.пържола 0.200 гр.
Салата (картофи)

Следобед: 16ч. кис.мляко 0.1 %
банан

Вечеря: Риба филе ХЕК
салата ЗЕЛЕ

в залата ще наблегна на кардио както повечето сте саветвали хора с моя проблем.Обаче някакви добавки трябва ли да зимам ?

ПС: тъй като немога секи ден да ям едно и също (просто невярвам някой да може) дайте идей с какво мога да заменя работите

BU

21.01.07
21:00

като сега ше почваш да тренираш не ти трябва да отслабваш.
качи първо няква маса
ходи 2 месеца на фитнес , яж по обилно, така по-чиста храна и тогава чак мисли за чистене
пак ти казвам че ако ся тръгнеш чистиш ше станеш кожа и кости буквално

FI

21.01.07
21:32

[quote author=“nomen”]Значи 1во искам да се извиня ако темата не е на мястото си  :roll:
та по темата.. На 16 години съм ~180 около 60-65 кг съм обаче проблема е че преди бях доста пълен и сега имам бая мазнини да изчиствам. На фитнес неходя ... но тази седмица ще почна та затова ми трябваше и вашето мнение за някакакъв хранителен режим който да спазвам и спецялни тренировки, видях и че някакви добавки споменавате в други постове (хич неги разбирам) ако е нужно ще си купя. Надявам се до лятото да мога да ги изчистя.Предимно в областа на краката гърдите и корема са.

Почни да се храниш качествено и не ти трябва диета, спри всичко сладко, бял хляб, банички, кифли, газирани и тем подобни.

22.01.07
00:26

целта ми е да изчистя тази мазнина до лятото .. добре ако не спазвам никакъф режим а ходя на тренировки добавки да зимам ли някакви ? и гледам че сте изброили някакви храни ще ми кажете ли как ги определяте че се напалнява от тях .. някава статистика да ми дадете нз.

FI

22.01.07
15:57

[quote author=“nomen”]целта ми е да изчистя тази мазнина до лятото .. добре ако не спазвам никакъф режим а ходя на тренировки добавки да зимам ли някакви ? и гледам че сте изброили някакви храни ще ми кажете ли как ги определяте че се напалнява от тях .. някава статистика да ми дадете нз.

Само от една храна неможеш да напълнееш, важна е комбинацията и количеството на храните. В сайта има таблица с хранителните стойности на отделните продукти, потърси я.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1