10.11.04
19:39
тренирам от 4 месеца,в на4алото бях по една ТП с която много трудно се въстановявах.ре6их да пробвам тази на сайта :) :
понеделник-гърди,бицепс,корем за горна 4аст
вторник - по4ивка
сряда - крака и рамо
4етвъртък - по4ивла
петък - гръб , трицепс , корем за долна 4аст
... и разбира се здраво ядене (тва е добавено от мен :lol: )
Ще ви помоля всеки да си каже мнението.
ааааа и също искам да питам с тази програма колко време да тренирам за маса?на 16 години съм тежа 74 кг. и съм висок 177 см.
имам намерение да стана около 80кг. и след това да направя дълбок релеф. :evil:
дайте си професионалните савети :lol:
еми тренирай поне 2-3 месца пък после пак ше сменяш то не е хубаво много дълго време с една и съща система :wink:
Продължавай да тренираш,като избягваш еднообразните тренировки!Мускулите привикват към дадена тренировка и съответно растежа спира.Прави’ промени напр.сменяй упражненията!Така можеш да разбереш кое упражнение работи най-добре за даден мускул.Прави отвреме на време и по-леки трнировки.Изобщо гледай да държиш постоянно мускулите в стрес.И както сигурно знаеш,всичко зависи най-вече от правилното и балансирано хранене!Пази се от травми,като изпълняваш точно всяко упражнение и внимавай да не претренираш!Успех![quote author=“diksi”]тренирам от 4 месеца,в на4алото бях по една ТП с която много трудно се въстановявах.ре6их да пробвам тази на сайта :) :
понеделник-гърди,бицепс,корем за горна 4аст
вторник - по4ивка
сряда - крака и рамо
4етвъртък - по4ивла
петък - гръб , трицепс , корем за долна 4аст
... и разбира се здраво ядене (тва е добавено от мен :lol: )
Ще ви помоля всеки да си каже мнението.
ааааа и също искам да питам с тази програма колко време да тренирам за маса?на 16 години съм тежа 74 кг. и съм висок 177 см.
имам намерение да стана около 80кг. и след това да направя дълбок релеф. :evil:
дайте си професионалните савети :lol:
С твоя стаж, времето през което трябва да се придържаш към една програма не нито много нито малко. Аз мисля, че 2-3 месеца е добре. Съветвам те след това да преминеш към друга програма за маса, а за релеф да мислиш по-натам.
Поздрави и успех! :)
11.11.04
20:01
незнам колко е важен за тебе корема ,но аз го тренирам в дните за по4ивка сутрин на гладно и комбинирано горна и долна 4аст!
при мен даде отли4ен резултат и то за много кратко време.зна4и поне моя
на4ин да тренирам корема в твоята програма се вписва така
-вторник,4етвъртак,сабота
а за *часовника* поне така на мен ми е известно това упражнение
тука е дадено като извиване на дамбел в страни си го прави в по големите почивки м/у различните мускулни групи в другите дни!
ако сам в грешка моля да бада поправен . Успех :wink:
Хм като се замисля дори може наистина да сведеш корема до два пати на седмица за да имаш време да се възтановиш но пак смятам че е добре да се тренира заедно горна и долна част . :wink: