Упражнение за бицепс-21

20.01.07
15:40

Какво ще кажете за 21-на арнолд за бицепси упражнението.на коя част на бицепсите действа,защото като го правя усещам само болка във предмишниците.със прав или крив лост е по добре да се прави

На всяка действа. С прав лост разбира се по - добре за да натовариш и двете глави на бицепса.

20.01.07
17:30

Не стискай силно лоста и ще го усетиш в бицепса.

X_

20.01.07
17:34

по-добре не го прави,не ти трябва...все пак не си арнолд,нали
:wink:

20.01.07
17:43

[quote author=“x_man”]по-добре не го прави,не ти трябва...все пак не си арнолд,нали

Пък аз викам да оставим скотовата пейка на Лари да си тренира.. :o

20.01.07
19:51

[quote author=“x_man”]по-добре не го прави,не ти трябва...все пак не си арнолд,нали

Точно!

20.01.07
20:15

пробваш като действа праиш като не действа не  :?
би трябвало и на 2те да действа

20.01.07
21:35

А какво точно представлява “21” :oops: Кажете,понеже имам проблем със бицепса и щом като това упражнение натоварва и 2-те глави,искам да го пробвам дали ще ми реши донякъде проблема :wink:

20.01.07
21:47

Значи правиш 3x7 първите 7 повтрения вдигаш лоста до средата да натовари само долната част вторите от средата нагоре за горната часр а третоте 7 изцяло. Аз лично го правя с малки тежести като загряващо упражнение и ми действа супер.

20.01.07
21:54

Само да добавя:всичките 21 повторения се правят в една серия

20.01.07
21:58

Това 3х7 се прави в една серия,ок,а колко серии е добре да се правят по принцип,пък и при моя проблем ?

20.01.07
22:09

A какъв ти е точно проблема с бицепса?

20.01.07
22:24

Ако искаш растеж на бицепса това не е за теб.21 е повече за оформяне.Иначе 3 серий мисля че са достатъчни.Аз лично го правя като последно упражнение и ми се отразява много добре

20.01.07
22:36

Проблема ми е че предоставям на бицепса всевъзможни комбинации от упражнения за да го “шокирам”,и следователно да стимулирам растежа му,само че каквото и да правя нямам никакъв напредък,само там мерките ми почти не са мръднали :cry:

20.01.07
22:51

Еми по-добре недей сменяй много често упражненията,защото мускулът трябва да ги “усети” за да започне да расте.Съшо така гледай да не го претоварваш защото е малък мускул-3 упражнения,не повече.Незнам дали се изразявам добре ама няма как да ти обясня иначе :roll: А между другото ако искаш големи ръце наблегни на трицепсите.

21.01.07
08:26

Право го но не като първо упражнение .... Просто не си я разгрял предмишницата за това те боли :wink:

21.01.07
20:09

уптажнението е добро но трябва да се изпълнява бавно иначе няма ефект
правия лост е по скоро ако искаш да правиш маса но пък ще те заболят китките

Петко К - не пускай поредни постове

FI

21.01.07
21:46

последната ми серия е такава-после немога се почешам по главата така се надува копелето :twisted: добро е прави го за напопмване
пробвай и суперсерия 21 бицепс 21 трицепс на скрипеца да ти отфърчат помощниците

22.01.07
19:39

Това упражнение днеска направо ме изцеди....щях да си скъсам бомбера навпръщане... :twisted:

РО

23.01.07
15:47

21 се прави с прав лост.7 повторения полуразгъвания в долната част на упражнението ,като не вдигаш щангата повече от успоредна на пода , веднага правиш 7 повторения от горно положение , пускаш до половината и връщаш до горно положение и веднага 7 пълни сгъвания за бицепс . Изпълнява се като тройна супер серия.
Ще ви е нужно добро възтановяване за по-добри резултати .Тежеста  трябва да бъде доста по лека от нормалната за бецепсово сгъване.

23.01.07
18:50

Един съвет- не копирай Арнолд щото не си му на зоба

28.01.07
02:16

Аз по-скоро го правя за загрявка без тежести.

28.01.07
08:58

[quote author=“ASTOR”]Един съвет- не копирай Арнолд щото не си му на зоба

Хехех бате тва мнение ме изкефи мно  :D Прав си за това ..... Пичове оставете 21 .... Правете повече Скот  :wink:

17.02.07
12:10

[quote author=”РОКИ”]21 се прави с прав лост.7 повторения полуразгъвания в долната част на упражнението ,като не вдигаш щангата повече от успоредна на пода , веднага правиш 7 повторения от горно положение , пускаш до половината и връщаш до горно положение и веднага 7 пълни сгъвания за бицепс . Изпълнява се като тройна супер серия.
Ще ви е нужно добро възтановяване за по-добри резултати .Тежеста  трябва да бъде доста по лека от нормалната за бецепсово сгъване.

Имаш ли снимка на това упражнение?

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1