23.01.07
13:29
Значи искам да направя готини ръце и гръб.Добре ли е ако всеки ден правя бицепс сутрин,обед и вечер(3 серии по 15 повторения,зотман сгъване САМО) и гръб на лостове?Или през ден би било по-добре?
23.01.07
13:39
Да ако искаш през 1 час ако правиш даже май ще е по-добре..........Образовай се малко..Има много теми за тези работи....1 път в седмицата ти е достатъчно.
23.01.07
14:09
Направо ще си разгониш фамилията с твоята схемичка... :lol: :lol: :lol:
Зависи за тебе какво е готини ръце и гръб... явно искаш маса и релеф едновременно което е трудно само с тези опражнения да го постигнеш.Прави след училище всеки ден без събота и неделя 4х8 и за гръб наирания 4x10 и така ще е най-добре според мене
Ми щом Арнолд е тренирал по 2 пъти на ден.Просто искам да разбера дали трябва да ги правя тези упражнения всеки ден или през ден???Не ме разбирайте погрешно.Ходя си на фитнес и си ги тренирам тези мускулни групи.Всичко трябва да се изпробва,независимо какво казват останалите.Не всички методи за еднакви за всички.
23.01.07
21:13
Арнолд е бил професионалист и е взимал неща които са му помагали да се възстановява. Повече от 1 път седмично не ти трябва да правиш и бицепс и гръб.
Начи наи добре ще е парво да качиш маса(ако нямаш) и След това да урелефиш , не ти трябва повечв от 1 пат седмично да тренираш биц и гряб
Ми така като тренирам само по един път седмично става по-бавно.Се едно да кажеш,че е грешно да правиш коремни всеки ден при това колкото искаш.Ако някой наистина може да ми даде добра причина,че за да разбера,моля нека го направи.Всеки ден може би е много,но през ден ми се струва,че е добре.Плюс това упражненията,които правя за бицепс вкъщи не са нищо особено.Както казах само 3 серии зотман сгъване.
Да, ама за претренирането чувал ли си? Както се казва само нетренирането е по-лошо от претренирането.
Грешно е.
24.01.07
10:44
Ще се претовариш. Мускула расте докато почива. Разбирането “колкото повече толкова по - добре” не важи в твоя случай.
Е...Тва па за коремните преси съвсем ме обърка :D.Те да не би да се правят един път в месеца :D?Добре хувабо.Днеска се консулритах и ми казаха същото,аз смятам да правя примерно по 2 пути в седицата ръце.А за коремните какъв е случея?През ден ли да правя?
24.01.07
11:22
Ако ги правиш както трябва 2 пъти седмично ще е перфектно.
24.01.07
11:26
Ми и това го има. Доста хора правят корем всяка тренировка(3-4 пъти седмично). Кофтито идва обаче от там, че след време им писва(нормално бих казал) и спират изобщо да правят корем. От към възстановяване - коремните мускули не се тренират толкова тежко и не се натоварват кой знае колко та може и 3-4 пъти, но аз не виждам смисъл да ти кажа. Ако искаш плочки ще ти трябва доста време и точна диета. Не се надявай с коремни преси да стане :wink:
става ми как да не става плочките ги има ама без диета как се чисти мазното ,че да си личат нз :roll: :lol: