Готини подписи

Прескочи до:

11.11.04
21:01

Правя тази тема защото подписите пот мнението на потребителя понякои път са си чисти бисери и е яко да ги сабереме в една тема. Пак ако някои си хареса някои да си го слози

ето го и моят подпис:
Никoй не е по-голям от човешката благодарност !!!
Ако хвърляш камък по всяко куче няма ,да можеш да си вървиш по пътя!
Sax-o-matic: Докато българинът мисли как да си купи мерцедес, швейцарецът мисли как внука му да кара ферари.

други подписи ,които ми харесват:

Същноста на войната не е да умреш за родината си, а да накараш другите копелета да умрат за своята.
Животът е като детска дрешка - къс и наакан!
С добра дума и пистолет се постига повече ,отколкото само с добра дума!
Завиждам на сакатият ,защото дава пари само за 1 обувка  :twisted: !
Я сам да съм у трамвайо я па ,че се бутам.
Я да съм на остров па ,че се преградим.
No pain ,no gain!
Da bydesh ili da ne bydesh… ? =]
When death is too far to reach take a shortcut.
Слабият се бори за реда. Докато силният владее хауса.
Не ми казвай ,че не растеш,ако не ядеш!
Блажен да е този който няма какво да каже и продължава да мълчи...
Мисли преди да дъвчеш.

Това са подписите които са ме искефили доса най-много. Ае даваите и ваще да ги видиме.

11.11.04
23:59

Nessun maggior dolore che ricordarsi del tempo felice nella miseria - There is no greater sorrow than reminding happiness in times of misery. Една мисъл на Данте от Божествена Комедия.

12.11.04
00:27

Това ме подсети да си сменя подписа, защото предишния го праснах колкото да има нещо :)

12.11.04
01:06

Във форума на датата има такава тема и има наистина уникални подписи :)
Само да не са я затрили.

12.11.04
01:09

моят е от една любима песен, която се казва Doctrinal Expletives, в която става въпрос за словоплетците, които не казват нищо...  :D

може би е труден за превеждане (подписът)  :D но за мен е смислен =)

12.11.04
02:33

Mens sana in corpore sano!
Здрав дух в здраво тяло - латинска мисъл.

12.11.04
11:13

‘There is no spoon!” -детето oт ‘The Matrix”
Културиста: Миг невнимание и цял живот мъртав.
Културиста:Живей докато си жив ,защото после дълго време ще си мъртав!
Културиста: Дълбока рана заздръвява ,но лоша дума не се забравя.
DeSerT`EaGle:Родил си се без да искаш ,ще умреш без да искаш затова живей както искаш!
‘Дали е по-дустоино за душата ,да истърпиш камшиците на бясната съдба или да се исправиш сам срещу море от мъки?”-Уилям Шекспир
‘Колко живота изживяваме? Колко пъти умираме? Казват че всички губим по 21 грама точно в момента на смъртта ни. Всички. И колко са 21 грама? Колко се губи? Кога губим 21 грама? Колко си отива с тях? Колко се добавя? Колко се печели? 21 грама. Теглото на няколко монети. Теглото на едно Колибри. Или малко шоколадче. Колко тежат 21 грама?” - цитат от фила “21 Грама
If you want the rainbow, you have to pass through the rain
There are only two things that are infinite, the Universe and the human stupidity and I’m not sure about the former. - Albert Einstein.

по-здрави

12.11.04
11:38

8)emil_Mlo специално за теб се регистрирах:)
1.На ринга се качват двама души!От тях само един ще бъде победител...И двамата са достоини ,но по-заслужилият е този ,който е тренирал повече... Бъди най-добрият!
2.Уважаваи за да те уважават.. но ако не те уважават бии за да те уважават!!!

аи зооб мутри

12.11.04
12:07

“На този свят няма нито щастие, нито нещастие, има само сравняване между едно състояние и друго. Нищо повече. Само който е изпитал безгранична злочестина, може да изпита безгранично щастие. Човек трябва да е пожелал да умре, за да разбере колко хубав е животът.”
Александър Дюма-баща 
“Рани един мъж, за да станеш жената на живота му.”
“Човек сам се ражда и сам умира, а през останалото време някакви хора непрекъснато се опитват да му досаждат.”
Любен Дилов-син
“Който е приятел на всички, не е приятел на никого.” -Аристотел
“Ако не можеш да ги убедиш, объркай ги.” -Хари Труман
“Опасно е да си искрен, освен ако не си и глупав.” -Джордж Бърнард Шоу 
Better to have loved and lost, than to have never loved at all.
Уилям Шекспир:
“It is not in the stars to hold our destiny but in ourselves.”
“Beauty is bought by judgement of the eye.”
“Dismiss your vows, your feigned tears, your flatt’ry; For where a heart is hard they make no batt’ry.”
Други:
“Животът (Съдбата) е това, което се случва, докато кроим други планове.”
“Живей за днес, защото вчера няма да се върне, а утре може и да не дойде.”
“Разумът може да заблуждава, но чувствата никога.”
‘Бой и ебане не се връщат!”
“В истината има повече красота, дори когато красотата е отвратителна.”
“Ако на човек може да му се вярва договор не е необходим, ако не може да му се вярва - договорът става излишен!”-Джон Пол Гети

12.11.04
15:06

Никой победител не вярва в късмета

12.11.04
17:13

Гледам, че много се развълнувахте: http://cgiexp.com/quotes/  :lol:

12.11.04
17:28

“Never argue with an idiot, he will just bring you down to his own level and will beat you with experience!!!”

13.11.04
19:06

мойто пък си го харесах от анимал планет :)

14.11.04
20:31

GO BIG OR GO HOME !!!!

14.11.04
20:35

Това много ме кефи :) :
“Never argue with an idiot, he will just bring you down to his own level and will beat you with experience!!!”
Също и това:
“Малко хапче глътни, голяма щанга вдигни!”

FL

14.11.04
22:25

“God, give us grace to accept with serenity the things that cannot be changed, courage to change the things which should be changed, and the wisdom to distinguish the one from the other.”
Marcus Aurelius

15.11.04
01:00

fulfil, благодаря ти за този цитат !!!

16.11.04
15:16

Мисля че това е много яко:
Обикновения човек се стреми към одобрение в очите на околните и нарича това победа/
Войнът се стреми към съвършенство в собствените си очи и нарича това смирение

CH

14.12.04
01:25

мене си ме кефи”Абе важното е да се дигат щанги!” а и мога да допълня:”Важно е и щангите да са тежки!” :D

14.12.04
02:12

Ето ви няколко, дето стават за подписи: :)
Аз си смених моят за момента, чувствайте се свободни да използвате останалите ;)

1. Който работи много, прави и много грешки... Избягвайте грешките...
2. Хубавото да си шизофреник е, че никога не се чувстваш самотен...
3. Мъдростта ме преследва, но аз бягам по-бързо...
4. Срещу любов от пръв поглед помага само вторият...
5. Всички искат да се върнат към природата, но никой пеша...
6. Не всичко, което има две бузи е лице...
7. Нямаме шансове, но ги използваме...
8. Не е достатъчно да нямаш собствено мнение... трябва да притежаваш и способността да не можеш да го изразиш...
9. Винаги има две мнения - грешното и моето.
10. Дълговете са единственото нещо, което човек може да прави без пари...

14.12.04
08:01

беше на някой от форума, но категорично най-много ми хареса:
Над силата е единствено способността да я контролираме. 8)

15.12.04
16:01

“моя” подпис може да го видите навсякъде но пък много ми харесва и много точно отразява народо-психологията на българите :lol:

16.12.04
01:30

Ето го най актуалния за нас
МАСА се прави на МАСА
така е нали прочетох го в едно списание

AR

16.12.04
07:53

като стана дума за бисери :
1 здраво тяло здрав дух но в главата кух
2 NO BRAIN NO PAIN
а иначе моят подпис “hold on bastard son I am the evel one”(дръж/пази се копеле аз съм злият) е част от текста на песен от една моя любима група макар че не съм много запален по блек метъл.ако питате мен само ултра брутал грайнд.(ако изобщо нещо ви говорят тези мои думи)

16.12.04
11:36

Хаха, Armitrage, говорят ни - и ние сме били млади метали =) Past Redemption примерно (едни българи са) бяха много як грайнд =) То и първия албум на мята любима група Death може да се причисли към един от основополагащите камъни на грайнда, въпреки, че еволюират към прогресив-текникал-дет-метъл...  :)
От Death колко любими цитати имам... ама ще стане огромен списъка...

1. “It’s an overactive imagination that enslaves your empty shell.”
2. “Unpredictable variations of behavior, hold the key to the mental door. Where nothing is everything, and everything is nothing.” !!! !!! !!!
3. “From the mentally blind come ideas that are poison. Take away the power, a shallow person you will find.” !!!
4. “I know there is no way to avoid the pain that we must go through, to find the other half that is true.”
5. “I believe behind confusion, awaits the truth for us.”
6.
“Do you live my life or share the breath I breathe.
Lies feed your judgement of others.
Behold how the blind lead each other.
The philosopher. You know so much about nothing at all.”
7. “Relive the gift of precious memories
In need of a fix called innocence”
8. “The open wounds expose the importance of our innocence
A high that can never be bought or sold”
9. “Savor what you feel and what you see, Things that may not seem important now, But may be tomorrow”
10. “The only way to learn Is be aware and hold on tight”
11. “The answer cannot be found In the writing of others Or the words of a trained mind In a precious world of memories We finds ourselves confined”
12. “Following all instincts that are pure Oblivious to time that may be the cure”
13. “Sacred is the gift that they have without knowing
Serenity is knowing it’s safe from destruction of time”
14. “Living in the pupil of a 1,000 eyes”
15. “Viewing the blind complexity By which laws were justified To erase simplicity”
16. “Take part in a diminishing breed Where complex turns to simplicity
When pain is acknowledged Frivolous calculations will be abolished”
17. “All the traps are set to confine All who get in the way of the divine
In sight and in mind of the hypocrite A slave to the curse forever confined”
18. “Misanthrope - Hater of all mankind, There is some hope For those who own their mind”
19. “...On the stones that we walk And choose to make our path Sometimes never knowing Other times knowing too much…”
20. “Filtering out the bad that holds us back… Take hold of what is true to your hunger
A hunger that will not go away. Plans for tomorrow, they will remain”
21. “Won’t you join me on the perennial quest Reaching into the dark, retrieving light
Search for answers on the perennial quest Where dreams are followed, and time is a test”

22. “No time for mental crutches The maker has moved on I will take it raw and be on my way...”
23. “Those that stood beside me I’m glad you understand
Behind these written words I share the simple plan
To hang on to the way that we feel
24. “From rivers of sorrow To oceans deep with hope I have travelled them
Now, there is no turning back The limit, the sky
I ask my questions Why? What today? When tomorrow?”...

http://www.andalusha.com/Death%20Logo.jpg

малко са множко, но ще се радвам, ако някой си хареса signature от Death…

16.12.04
13:53

Хайде сега ги напиши на български :D :D :D (Шега, ама не е лоша идеята)
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
Ето няколко цитата от вокално-инструментален-оркестър “Смърт”:
...
ааа, не отказвам се =)
Лео =)

:D :D :D :D :D :D - добре, като немериш време  :D

16.12.04
21:07

Не вярвам на нищо, което кърви повече от 5 дни и не умира. -> Мнение на мъж за жените...

17.12.04
11:28

Е т’ва беше страшно :D Евала братле!

HE

17.12.04
12:03

Хахаха много добро! Ей тоя подпис ми стана фаворит.

AR

18.12.04
03:07

Емо готина мисъл и аз ги знам някой подобни обаче ще замълча че и без това мацките които ме познават ме мислят за проклет шовинист.Ако и тук се прочуя така :roll: .
Лео поздрави братле поне намерих друг метъл тук.”Смърт” /Death/ са яка група но аз съм от по деградиралите :twisted:  и предимно слушам тотални мелачки като Cock and ball torture(сами си преведете заглавието) или Last days of humanity(последните дни на човечеството) :twisted: .дори имената на групите са подходящи за подписи особенно на “последните дни....” ще са особенно подходящи за някое върло стеро-чудовище.  :lol:  :lol:

21.12.04
00:08

“Когато се раждаш, ти плачеш, а светът се радва. Живей своя живот, така че когато умреш, светът да плаче, а ти да се радваш.”
Индианска поговорка
Това е моят подпис.Има и още едно,което много ми допада:”Най-добрият продължава да става по-добър”
Има и още мноооого,но може да ги споделя по-късно :)

21.12.04
00:27

Слави Трифонов:
Трябва да се седи по-далеч от жените ,когато ги обличаш е скъпо ,а когато ги сабличаш е неморално !
:)
-Га яди кюфтиетата ни ривия ,ся ши ми ривиеш !
Мачое на тръние !
поздрав за дрекс :
страганиееееееееееееееееее

26.12.04
17:11

преди седмица прочетох тази мисъл : “Не е важно колко вдигаш,а как изглеждаш”.Много ми хареса и затова си я сложих като подпис.Също много ме кефи и тази  :arrow: “Понякога е най-умно когато не си много умен”

27.12.04
00:25

по скоро “понякога (всъщност най-често) е по-добре да не натрапваш интелекта си”

05.01.05
00:02

I’m not afraid of the dark, the dark is afraid of me !

05.01.05
01:00

Не съм казвал но пак повтарям

11.01.05
21:34

Няма ученик по-горен от учителя си; 
              но всеки ,след като се усъвъшенства,
              ще бъде като учителя си.
                                                          Лука, 6:40

“Използвай ризницата на самотата”-казва му един.
“Използвай щита на цинизма”-отвръща друг.
“Най-сигорните доспехи са да стоиш настрана”-твърди трети.
Воинът обаче не им обръща внимание. Изпълнен със спокойствие, отива до своето свещено място и намята неунищожимия плащ на вярата.

Една изгубена битка- две спечелени.

Глупакът ,който дава напътствия за чуждата градина, не се грижи за собствение си растения.
Паулу Коелю

X_

11.01.05
21:51

ами щом става въпрос за воини....
Рядовому - храбрость,
офицеру - неустрашимость,
Генералу - мужество.
А. Суворов
Для меня главным всегда было служение родине, своему народу.
С чистой совестью могу сказать: свой долг я выполнил...
Самые большие мои радости совпали с радостями моего Отечества.
Тревоги Родины, её потери и огорчения волновали меня больше, чем личные потери и огорчения. Я прожил жизнь с сознанием, что приношу пользу народу, а это главное для любой жизни.
Г. Жуков
:lol:

11.01.05
21:52

6ца! Моят пост не беше за войната.
по-здрави

JI

11.01.05
22:49

Айде и аз да се отбележа  :lol: :” LIfe is pointles ” : said Death and take my soul to hell ... ili…един от най яките : Живей си виота както си искасш и без това от него жив няма да излезеш....

AR

12.01.05
01:36

Обичай разума от него да блести
това що пишеш ти
че не един поет от чувствата увлечен
се отклонява в път от разума отречен!

Какво ще кажете за новия ми подпис.Това ми е любимото стихче още от даскалото там го чух и много ми хареса.Май е по добре от предния “Hold on bastard son I am the evel one”

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1