За ММ

WH

26.01.07
20:45

Та кажете няколко съвета за мускулна  маса...По колко пъти,през колко време,какво и колко количество горе долу тряебва да ям.Въобще някакво добро меню което за малко време ще ми даде възможно наи добри резултати.
Тренирам от 8 месеца направил съм завидим релеф за това време,но маса трудно качвам :( Също така ако можете да ми кажете някакви примерни резултати от цялата програма за 3 месеца ,при интензивни 6 дни в седмицата тренировки :)
А и също наскоро ми казаха да гледам да не пия много,много течности че не било полезно...така ли е ?
178 см 60 кг.

B_

26.01.07
21:21

ако знаеш колко теми има като твоята ... просто започни да разглеждаш сайта!!! и след това ако имаш въпроси - форума ... щото се вижда че си гола вода, не че аз съм голям разбирач!!!  нищо лично

26.01.07
21:22

Виж надолу има много хранителни режими.А за течностите не е вярно.(в правилните количества няма проблем)

B_

26.01.07
22:20

за течностите колкото повече толкова по хубаво ...  :wink:

26.01.07
23:49

[quote author=“B_Ball_P2”]за течностите колкото повече толкова по хубаво ...  :wink:

Правилно !

Петко К - не пиши с цветни букви.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1