Относно Програма за трениране Не се получава нещо Помогнете

27.01.07
00:54

Здравейте на всички  8) Имам следният проблем значи 65 Кг съм 179 см. 20 години. Искам да кача мускулна маса затова си свалих ето тази програма http://www.bb-team.org/training/000157.php Но преди нея ми казваха да тренирам общи опражнения и аз във къщи си имам уреди лостове гири и така нататък Но започнах преди 3 месеца Тогава правих всеки ден по 50 минутна тренировка Средно натоварване на ВСИЧКИ МУСКУЛИ и така всеки ден само в неделя почивах и много странно имах сили за всичко НЕ ОТСЛАБВАХ но и не качвах и затова се обърнах към ББ Теам и си изведох тази 3 дневтана програма която посочих по горе.Та мисълта ми е следната че 3 месеца си тренирах всекидневно а сега с тази 3 дневна програма вече съм с нея 3 седмици и нищо не сам свалил и нищо не съм качил като ММ Пък и сега мусколите са ми някви супер меки и отпуснати с тази 3 дневна програма Пък преди поне бяха по напомпени направо ме е срам с тая програма нищо не става ... Я  ми кажете каква програма ТОЧНО да си няправя ПО колко да тренирам като време на тренировка и колко дни и защо толко а не през цялата седмица и така... Защото на мен ми се иска да си тренирам и повечко аз време си имам и желание си имам но ми казаха че мускула имал нужда от почивка и затова сега се допитвам до вас...ПЪК И ГЛАВНАТА МИ ЦЕЛ Е ПОКАЧВАНЕ НА ММ ... помагайте че тука ми е последната надежда.Хранителната програма за покачване на ММ съм си е направил удобриха ми е в форума на бб теам затва че казвайте програма...

27.01.07
12:15

Не знам за три седмици какво искаш да качиш...То,разбира се,че трябва да се види ефектът,но може би грешиш някъде!С каква база разполагаш във вас.Да не би да тренираш като мен по-рано.Имах и аз уж дъмбели,ама бяха по седем кила.Бяха леки и нишо не ставаше.Програмата си е добра.Явно ти грешиш някъде.Не е казано,че като тренираш постоянно и мускулите ще растат.Те растат точно когато си почиваш.Да не би да не се възстановяваш както трябва...

27.01.07
17:10

Гледай сега, тренирай си всеки ден щом те кефи, само че го прави разумно. Тоест раздели си тялото на 4 (5) части и ги редувай без почивка. При мене 5 е добре, ама съм дърт, при теб може за 4 дни да се възстановят мускулите. Например :
ден1 - гръб + бицепс
ден2 - гърди+трицепс
ден3 - рамо+трапец
ден4 - крака
Ако не се възстановяваш - мини на 5 части:
ден1 - гръб
ден2 гърди
ден3 крака
ден4 рамо
ден5 ръце
Идеята на тези разделения е да оставяш 4(5)дни на мускула да се възстановява, но всеки ден да тренираш по малко. Тренировката трябва да е по-малко от час.
Направи си разчет и на яденето - прз 2 часа по часовник и резултатите ще си дойдат.
Успех!

27.01.07
18:33

[quote author=“mitaka101”]Гледай сега, тренирай си всеки ден щом те кефи, само че го прави разумно. Тоест раздели си тялото на 4 (5) части и ги редувай без почивка. При мене 5 е добре, ама съм дърт, при теб може за 4 дни да се възстановят мускулите. Например :
ден1 - гръб + бицепс
ден2 - гърди+трицепс

ден3 - рамо+трапец
ден4 - крака
Ако не се възстановяваш - мини на 5 части:
ден1 - гръб
ден2 гърди
ден3 крака
ден4 рамо
ден5 ръце
Идеята на тези разделения е да оставяш 4(5)дни на мускула да се възстановява, но всеки ден да тренираш по малко. Тренировката трябва да е по-малко от час.
Направи си разчет и на яденето - прз 2 часа по часовник и резултатите ще си дойдат.
Успех!

Глупости му говориш , гърдите и гърба са големи мускулни групи , няма да има време да се възтанови. Трябва да ги раздалечи , за да може да има по-добро възтановяване иначе за 3 дена (ако 1 тренира 1 почива) ще му се насъбере нечовешкото натоварване , особенно при гръб + бицепс и гърди + трицепс. Предлагам да ги направи ето така:

1ви ден Гърди + трицепс
2ри ден почива
3ти ден Рамо + трапец
4ти ден почива
5ти ден Гръб + бицепс
6ти ден почива
7ми ден Крака + корем (ако иска корем да прави)

Аз лично правя така и ми е много удобно , възтановявам се перфектно !

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1