27.01.07
00:54
Здравейте на всички 8) Имам следният проблем значи 65 Кг съм 179 см. 20 години. Искам да кача мускулна маса затова си свалих ето тази програма http://www.bb-team.org/training/000157.php Но преди нея ми казваха да тренирам общи опражнения и аз във къщи си имам уреди лостове гири и така нататък Но започнах преди 3 месеца Тогава правих всеки ден по 50 минутна тренировка Средно натоварване на ВСИЧКИ МУСКУЛИ и така всеки ден само в неделя почивах и много странно имах сили за всичко НЕ ОТСЛАБВАХ но и не качвах и затова се обърнах към ББ Теам и си изведох тази 3 дневтана програма която посочих по горе.Та мисълта ми е следната че 3 месеца си тренирах всекидневно а сега с тази 3 дневна програма вече съм с нея 3 седмици и нищо не сам свалил и нищо не съм качил като ММ Пък и сега мусколите са ми някви супер меки и отпуснати с тази 3 дневна програма Пък преди поне бяха по напомпени направо ме е срам с тая програма нищо не става ... Я ми кажете каква програма ТОЧНО да си няправя ПО колко да тренирам като време на тренировка и колко дни и защо толко а не през цялата седмица и така... Защото на мен ми се иска да си тренирам и повечко аз време си имам и желание си имам но ми казаха че мускула имал нужда от почивка и затова сега се допитвам до вас...ПЪК И ГЛАВНАТА МИ ЦЕЛ Е ПОКАЧВАНЕ НА ММ ... помагайте че тука ми е последната надежда.Хранителната програма за покачване на ММ съм си е направил удобриха ми е в форума на бб теам затва че казвайте програма...
27.01.07
12:15
Не знам за три седмици какво искаш да качиш...То,разбира се,че трябва да се види ефектът,но може би грешиш някъде!С каква база разполагаш във вас.Да не би да тренираш като мен по-рано.Имах и аз уж дъмбели,ама бяха по седем кила.Бяха леки и нишо не ставаше.Програмата си е добра.Явно ти грешиш някъде.Не е казано,че като тренираш постоянно и мускулите ще растат.Те растат точно когато си почиваш.Да не би да не се възстановяваш както трябва...
Гледай сега, тренирай си всеки ден щом те кефи, само че го прави разумно. Тоест раздели си тялото на 4 (5) части и ги редувай без почивка. При мене 5 е добре, ама съм дърт, при теб може за 4 дни да се възстановят мускулите. Например :
ден1 - гръб + бицепс
ден2 - гърди+трицепс
ден3 - рамо+трапец
ден4 - крака
Ако не се възстановяваш - мини на 5 части:
ден1 - гръб
ден2 гърди
ден3 крака
ден4 рамо
ден5 ръце
Идеята на тези разделения е да оставяш 4(5)дни на мускула да се възстановява, но всеки ден да тренираш по малко. Тренировката трябва да е по-малко от час.
Направи си разчет и на яденето - прз 2 часа по часовник и резултатите ще си дойдат.
Успех!
27.01.07
18:33
[quote author=“mitaka101”]Гледай сега, тренирай си всеки ден щом те кефи, само че го прави разумно. Тоест раздели си тялото на 4 (5) части и ги редувай без почивка. При мене 5 е добре, ама съм дърт, при теб може за 4 дни да се възстановят мускулите. Например :
ден1 - гръб + бицепс
ден2 - гърди+трицепс
ден3 - рамо+трапец
ден4 - крака
Ако не се възстановяваш - мини на 5 части:
ден1 - гръб
ден2 гърди
ден3 крака
ден4 рамо
ден5 ръце
Идеята на тези разделения е да оставяш 4(5)дни на мускула да се възстановява, но всеки ден да тренираш по малко. Тренировката трябва да е по-малко от час.
Направи си разчет и на яденето - прз 2 часа по часовник и резултатите ще си дойдат.
Успех!
Глупости му говориш , гърдите и гърба са големи мускулни групи , няма да има време да се възтанови. Трябва да ги раздалечи , за да може да има по-добро възтановяване иначе за 3 дена (ако 1 тренира 1 почива) ще му се насъбере нечовешкото натоварване , особенно при гръб + бицепс и гърди + трицепс. Предлагам да ги направи ето така:
1ви ден Гърди + трицепс
2ри ден почива
3ти ден Рамо + трапец
4ти ден почива
5ти ден Гръб + бицепс
6ти ден почива
7ми ден Крака + корем (ако иска корем да прави)
Аз лично правя така и ми е много удобно , възтановявам се перфектно !