Тренировъчна програма :)

FD

25.01.07
15:10

За пръв път пиша във форума.Надявам се да ми помогнете максимално :).

В момента нямам никаква тренировъчна програма нито имам възможност да ходя на фитнес.
От доста време се старая да постигна релеф (по специално на корема) но не ми се отдава.Та си помислих,че ако ви предоставя данните си ще можете да ми съставите добър хранителен и тренировъчен режим за оформяне на “плочки”.Потърсих малко и прочетох,че те се правили със “кардио” и диета.Нямам нито такава диета нито знам какво е кардио.Единственото което правя в момента са коремни преси (колко е глупаво само а?).

Данни:

възраст - 14 години :)
тегло - 66 килограма
ръст - 174 см
талия - нз..но от коремните единственото което постигнах беше видимо стягане.
гръдна обиколка - незнам
ханш - незнам
хранителни навици - не ям,не ям,не ям ...я това месо ли е...и преяждам....
любими/омразни ястия - месо,пица обичайните неща от които се въздържам.Омразни са ми зеленчуците.

Нямам хранителен разжим а ми трябва.Можете ли да ми съчетаете някакъв с тренировъчна програма?

П.С.: С две думи не съм правел нищо и искам да обърна малко внимание на фигурата си :)

27.01.07
21:23

На тази възраст нямаш нужда от диета все оше понеже се развиваш. Към коремните преси можеш да добавиш и повдигане на краката от вис. А за кардиото виж тук:
http://www.bb-team.org/training/000302.php

27.01.07
23:25

е за тази височина тези кила...и като почнеш кардио след време нищо чудно да те объркам с момиче :)

27.01.07
23:52

[quote author=“alleN”]е за тази височина тези кила...и като почнеш кардио след време нищо чудно да те объркам с момиче :)

Аз като съм 183 висок и съм толко кила питаш ли ме :lol:  :lol:

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1