27.01.07
19:14
Ей сега забелязах, че фоума е преминал границата от 10 000 потребителя.
Поздравявам целия екип за това, че създали това хубаво място където можем да обсъждаме, да спорим и т.н.
Поздрави!!! :wink:
27.01.07
19:57
Вярно е добро постижение. Поздрави на хората, които поддържат сайта и форума.
Във спора се ражда истината, аз затова обичам да го правя... :twisted: :D
27.01.07
20:32
А дано станат и повече :wink:
27.01.07
21:38
Да наистина поздрави на целия екип на ББ - тиим и се така да ни радват с хубава и пълна информация :)
бе то хубо че са 10000, ама само 20-тина са оnline, и форумът пустее... темите стоят от месеци...
Поздравления на екипа - това спред мен е най-добрият форум за фитнес в БГ.
Продължавайте все така!!!
[quote author=“stefko”]бе то хубо че са 10000, ама само 20-тина са оnline, и форумът пустее... темите стоят от месеци...
не мога да разбера хора като теб,такива които само плюят.
Поздравления за усърдната работа с пожелания за още 10000 в близко бъдеще
28.01.07
00:27
Благодаря за поздравленията!
Работата продължава, дано скоро се поздравим и за потребител номер 20 000. :)
28.01.07
02:36
Високата посешаемост свидетелства за добрата работа на всички. Продължаваите все така :wink:
Хората онлайн може да са толкова .... Но ако знаеш колко хора без регистраций четът форума :wink:
Браво дано скоро пуснеш статия за 20 000 потребител :D
като се замисля от колко години го чета тоя форум.... много неща научих тук. В началото повечко задавах въпроси. Сега вече не толкова, щото научих мног опокрай вас. Все пак винаги има какво да се научи още.Браво на всички!!!
Честити Ви ! Наистина сайта и форума, потребителите в него изграждат една безценна среда - най-добрата в България.
Продължавайте все в същия дух ! :)
29.01.07
09:56
[quote author=“mitaka101”]Поздравления на екипа - това спред мен е най-добрият форум за фитнес в БГ.
Продължавайте все така!!!
правилно :wink:
29.01.07
10:05
Честито на целия екип и на всички потребители, едно доста голямо вече общество, надявам се да е от полза за всички.
Следваща цел: 100 000 :wink:
29.01.07
11:27
Честито и от мен таз година 10 000 догодина 100 000 . И дано дано да се увеличат компетентните писачи.
29.01.07
11:39
Дам, близо 10 080 в този момент. Бе размножават се като бактерии :) ...
[quote author=”РОКИ”]Честито и от мен таз година 10 000 догодина 100 000 . И дано дано да се увеличат компетентните писачи.
Да, дори обмисляме как да създадем по-добри условия за това. Като го измислим ще разберете! :P
[quote author=“Vladimir.Nedkov”]Дам, близо 10 080 в този момент. Бе размножават се като бактерии :) ...
[quote author=”РОКИ”]Честито и от мен таз година 10 000 догодина 100 000 . И дано дано да се увеличат компетентните писачи.
Да, дори обмисляме как да създадем по-добри условия за това. Като го измислим ще разберете! :P
Направете форума като Yahoo Answers, мненията и темите да се оценяват. Така всеки ще знае каква част от потребителите са съгласни със съответно мнение (тема).
29.01.07
14:18
Ако някой не е съгласен/съгласен винаги може да го напише. Оценките на мнения и въобще разделянето на знаещи/незнаещи, популярни/непопулярни от каквато и да било система за оценяване ще доведе до напрежение във форума. Още повече как могат начинаещи да оценяват казаното от опитен треньор? Ако форума касаеше социални проблеми, ок. Тук, обаче се касае за специализиран форум, пример - 16 годишния “Иван” как ще разбере дали да гласува за мнение Х вместо за мнение У, ако и двете са на малко по-сложен език с изрази от рода на:
Основната функция на Л-карнитина е да служи като “совалка”, която пренася мастните киселини с дълга верига през клетъчната мембрана, за да достигнат митохондриите, където служат като “гориво” за енергия, нужна на тялото. Това е необходимо, тъй като мастните киселини трудно могат да преминат тази мембрана, понеже тя е непропусклива. Преминаването става лесно когато молекула на мазнината се свърже с молекула на L-Карнитина.
:?:
Ми по симпатии...
Стимулите не трябва да разделят.
ПП: Иначе хубава идея! :)
29.01.07
15:33
[quote author=“ASTOR”]Честито , честито. Ще предвидим награда за 20000 потребител. 8)
Един бърз бан, например :lol:
29.01.07
18:16
Аз мога да предложа само едно нещо, направете FUN секция на сайта. В нея да се слагат бодибилдинг вицове, майтапи, забавни истории, картинки, карикатури.... знаете какво имам предвид.
П.С. Това оффтопик се води, защото е за сайта, а не за форума, ама ще ме извините.. :D
П.С.2. ASTOR бая, бая предмипница имаш!