След три месеца

28.01.07
03:00

Здравейте отново. Изминаха три месеца откакто тренирам на сегашната си програма и вече като че ли съм в застой. Няма я мускулната треска няма го чуството за пълноценна тренеровка. До сега тренирах по три пъти в седмицата:
1.ден Гърди-трицепс-корем
2.ден Гръб-бицепс
3.ден Крака-рамо-корем
Сега съм на 17 години 175см 77килограма,
Тъи като стажът ми надминава 7 месеца се замислям да започна по 4 пъти в седмицата съответно: Понеделник, Вторник, Четвъртък и Петък. В главата ми се върти следната програма:
Понеделник: Гърди-Предно, средно рамо-корем:
1.Гърди
1.1.Хоризонтална лежанка
1.2.Полулег с дъмбели
1.3.Пул Оувър
1.4.Кофички 3х8
2.Предно, Средно Рамо
2.1.Раменни преси ред глава
2.2.Разтваряне на дъмбел напред
2.3.Хеликоптер
3.Корем
3.1 Коремни преси 3х30
3.2.Повдигане на краката от вис 3х15
Вторник: Гръб-трапец
1.Гръб
1.1.Набиранки с широк хват
1.2.Гръбни преси
1.3.Мъртва тяга
1.4.Мечка
1.5.Двоумя се да вкарам ли гребане с дъмбел или да премахна някое от горните??
1.6.Повдигане на щанга за трапец
Сряда-почивка
Четвъртък:Крака-Задно рамо-корем
1.Крака
1.1.Клек
1.2.Бедрено сгъване
1.3.Бедрено разгъване
2.Задно Рамо
2.1.Раменни преси с дъмбел
2.2.??
3.Корем
3.1 Коремни преси 3х30
3.2.Повдигане на краката от вис 3х15
Петък:Ръце
1.Бицепс
1.1.Бицепсово сгъване с прав лост от стоеж
1.2.Бицепсово сгъване с дъмбели от седеж
1.3.Скотово
2.Трицепс
2.1.Хоризонтална лежанка с тесен хват
2.2.Разгъване на дъмбел от седеж
2.3.Френско
3.Предмишница
3.1.Сгъване за предмишница с крив лост

Целта ми е покачване на мускулната маса. Всички упражнения на които не са написани сериите ще се изпълняват:една загряваща серия и 3х8. Това НЕ вкючва краката. Те ще са с 10-12 повторения. Това е от мен, Вие сте момчета :roll:

Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 18.04.11 09:18.

Не ти трябва друго за гръб - много ще ти дойде. Мисля си обаче, че 4 дена в седмицата ще са ти много. Ти ще си прецениш де, но го имай предвид.

28.01.07
08:52

При гърдите сложи пул овъра на края ... При гърба недей да вкарваш друго упражнение ще ти дойде множко .... При ръцете почвай с трицепса ...

29.01.07
13:45

Jorku реших така защото вече ми се струва че за 3 дни немога да се натоваря. Ще пробвам и ако е тежко пак ще се върна на 3 дни в седмицата.
TREVATA благодаря за саветите ще ги изпълня.
И да попитам последно още едно упражнение за задното рамо?

[quote author=“someone```”]Jorku реших така защото вече ми се струва че за 3 дни немога да се натоваря. Ще пробвам и ако е тежко пак ще се върна на 3 дни в седмицата.
TREVATA благодаря за саветите ще ги изпълня.
И да попитам последно още едно упражнение за задното рамо?

Не ти трябва друго.
За да се натовариш можеш да слагаш повече килограми, а не повече тренировки или серии. Тия дискове не са за окраса на лостовете.

29.01.07
22:37

Три пъти ти е малко ! При положение че тренираш от 7 месеца ... добре ти е програмата но можеш да вкараш и Пулоувър както каза тревата

29.01.07
22:54

Значи пул оувара да го правя два пъти един за гръб и един за гърди или аз нещо не съм разбрал???

29.01.07
22:56

Прави го при Гърдите накрая

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1