28.01.07
03:00
Здравейте отново. Изминаха три месеца откакто тренирам на сегашната си програма и вече като че ли съм в застой. Няма я мускулната треска няма го чуството за пълноценна тренеровка. До сега тренирах по три пъти в седмицата:
1.ден Гърди-трицепс-корем
2.ден Гръб-бицепс
3.ден Крака-рамо-корем
Сега съм на 17 години 175см 77килограма,
Тъи като стажът ми надминава 7 месеца се замислям да започна по 4 пъти в седмицата съответно: Понеделник, Вторник, Четвъртък и Петък. В главата ми се върти следната програма:
Понеделник: Гърди-Предно, средно рамо-корем:
1.Гърди
1.1.Хоризонтална лежанка
1.2.Полулег с дъмбели
1.3.Пул Оувър
1.4.Кофички 3х8
2.Предно, Средно Рамо
2.1.Раменни преси ред глава
2.2.Разтваряне на дъмбел напред
2.3.Хеликоптер
3.Корем
3.1 Коремни преси 3х30
3.2.Повдигане на краката от вис 3х15
Вторник: Гръб-трапец
1.Гръб
1.1.Набиранки с широк хват
1.2.Гръбни преси
1.3.Мъртва тяга
1.4.Мечка
1.5.Двоумя се да вкарам ли гребане с дъмбел или да премахна някое от горните??
1.6.Повдигане на щанга за трапец
Сряда-почивка
Четвъртък:Крака-Задно рамо-корем
1.Крака
1.1.Клек
1.2.Бедрено сгъване
1.3.Бедрено разгъване
2.Задно Рамо
2.1.Раменни преси с дъмбел
2.2.??
3.Корем
3.1 Коремни преси 3х30
3.2.Повдигане на краката от вис 3х15
Петък:Ръце
1.Бицепс
1.1.Бицепсово сгъване с прав лост от стоеж
1.2.Бицепсово сгъване с дъмбели от седеж
1.3.Скотово
2.Трицепс
2.1.Хоризонтална лежанка с тесен хват
2.2.Разгъване на дъмбел от седеж
2.3.Френско
3.Предмишница
3.1.Сгъване за предмишница с крив лост
Целта ми е покачване на мускулната маса. Всички упражнения на които не са написани сериите ще се изпълняват:една загряваща серия и 3х8. Това НЕ вкючва краката. Те ще са с 10-12 повторения. Това е от мен, Вие сте момчета :roll:
Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 18.04.11 09:18.
28.01.07
03:09
Не ти трябва друго за гръб - много ще ти дойде. Мисля си обаче, че 4 дена в седмицата ще са ти много. Ти ще си прецениш де, но го имай предвид.
При гърдите сложи пул овъра на края ... При гърба недей да вкарваш друго упражнение ще ти дойде множко .... При ръцете почвай с трицепса ...
29.01.07
13:45
Jorku реших така защото вече ми се струва че за 3 дни немога да се натоваря. Ще пробвам и ако е тежко пак ще се върна на 3 дни в седмицата.
TREVATA благодаря за саветите ще ги изпълня.
И да попитам последно още едно упражнение за задното рамо?
29.01.07
21:38
[quote author=“someone```”]Jorku реших така защото вече ми се струва че за 3 дни немога да се натоваря. Ще пробвам и ако е тежко пак ще се върна на 3 дни в седмицата.
TREVATA благодаря за саветите ще ги изпълня.
И да попитам последно още едно упражнение за задното рамо?
Не ти трябва друго.
За да се натовариш можеш да слагаш повече килограми, а не повече тренировки или серии. Тия дискове не са за окраса на лостовете.
Три пъти ти е малко ! При положение че тренираш от 7 месеца ... добре ти е програмата но можеш да вкараш и Пулоувър както каза тревата
29.01.07
22:54
Значи пул оувара да го правя два пъти един за гръб и един за гърди или аз нещо не съм разбрал???