27.01.07
00:34
Здравейте ...Значи интересува ме дали от плодовете може да се качавт килограми :? От кои се качва .. от кои не се качва ... и по колко... Защото към някои хани си добавям банани ябълки пък незнам каква роля вършат точно.... :wink:
27.01.07
16:14
Аз знам, че бананите са подходящи за период на качване, ама ако чакаш само на тях... :wink:
27.01.07
17:35
Аз знам, че бананите са подходящи за период на качване, ама ако чакаш само на тях... :wink:
Те са подходящи защото са бърз въглехидрат, но белтъчини(протеини) от плодове или зеленчуци няма начин да си набавиш :wink:
27.01.07
18:13
Те са подходящи защото са бърз въглехидрат, но белтъчини(протеини) от плодове или зеленчуци няма начин да си набавиш :wink:
Тук си в грешка! Бобове, фасули, лещи и подобни изпълнения мисля, че се броят за зеленчуци. Май и в гъбите има “повече” протеин.
Бобовите са си бобови, не са зеленчуци. Житото, овеса, ядките и т.н. също не са зеленчук, нищо че са растения.
27.01.07
18:44
Прави сте в грешка съм! Това за гъбите ми беше попаднало някъде, но не съм проверявал лично по таблици и подобие. Затова писах “май” :wink:
28.01.07
03:59
Качването на маса е комплексно. Не може да кажеш дали с плодове ще качваш или не.
Едно е сигурно всяка е диета за маса трябва да съдържа не малко количество плодове. :)
28.01.07
10:32
прави за следобедна закуска 2банана+кофичка кисело млекце 8)
а на това кисело млако с банан ако му добавиш 30-тина грама протеин ще стане още по-добре :)
[quote author=“OPM87”]Здравейте ...Значи интересува ме дали от плодовете може да се качавт килограми :? От кои се качва .. от кои не се качва ... и по колко... Защото към някои хани си добавям банани ябълки пък незнам каква роля вършат точно.... :wink:
Директно не качват ММ, косвено да. Плодовете са предимно бърз въглехидрат, така че...
Ахъм... Добре разбрах необходимата ми информация от която имах нужда благодаря за отговорите на всички ... :D
08.02.07
21:09
И да добавя-плодовете,въпреки,че са бърз въглехидрат,са добри преди трен защото разширяват кръвоносните съдове и така подобряват кръвообращението.