Плодовете качват ли ММ :?:

27.01.07
00:34

Здравейте ...Значи интересува ме дали от плодовете може да се качавт килограми  :?  От кои се качва .. от кои не се качва ... и по колко...  Защото към някои хани си добавям банани ябълки пък незнам каква роля вършат точно....  :wink:

27.01.07
13:10

[quote author=“OPM87”]Плодовете качват ли ММ :wink:

Не.

FI

27.01.07
16:14

[quote author=“OPM87”]Здравейте ...Значи интересува ме дали от плодовете може да се качавт килограми  :?  От кои се качва .. от кои не се качва ... и по колко...  Защото към някои хани си добавям банани ябълки пък незнам каква роля вършат точно....  :wink:

Аз знам, че бананите са подходящи за период на качване, ама ако чакаш само на тях... :wink:

27.01.07
17:35

[quote author=“fitday”][quote author=“OPM87”]Здравейте ...Значи интересува ме дали от плодовете може да се качавт килограми  :?  От кои се качва .. от кои не се качва ... и по колко...  Защото към някои хани си добавям банани ябълки пък незнам каква роля вършат точно....  :wink:

Аз знам, че бананите са подходящи за период на качване, ама ако чакаш само на тях... :wink:

Те са подходящи защото са бърз въглехидрат, но белтъчини(протеини) от плодове или зеленчуци няма начин да си набавиш :wink:

[quote author=“predatorzzz”][quote author=“fitday”][quote author=“OPM87”]Здравейте ...Значи интересува ме дали от плодовете може да се качавт килограми  :?  От кои се качва .. от кои не се качва ... и по колко...  Защото към някои хани си добавям банани ябълки пък незнам каква роля вършат точно....  :wink:

Те са подходящи защото са бърз въглехидрат, но белтъчини(протеини) от плодове или зеленчуци няма начин да си набавиш :wink:

Тук си в грешка! Бобове, фасули, лещи и подобни изпълнения мисля, че се броят за зеленчуци. Май и в гъбите има “повече” протеин.

27.01.07
18:19

Май и в гъбите има “повече” протеин.

В гъбите няма нищо :wink:

27.01.07
18:23

Бобовите са си бобови, не са зеленчуци. Житото, овеса, ядките и т.н. също не са зеленчук, нищо че са растения.

Прави сте в грешка съм! Това за гъбите ми беше попаднало някъде, но не съм проверявал лично по таблици и подобие. Затова писах “май”  :wink:

SP

28.01.07
03:59

Качването на маса е комплексно. Не може да кажеш дали с плодове ще качваш или не.

Едно е сигурно всяка е диета за маса трябва да съдържа не малко количество плодове. :)

IC

28.01.07
10:32

прави за следобедна закуска 2банана+кофичка кисело млекце  8)

28.01.07
12:55

а на това кисело млако с банан ако му добавиш 30-тина грама протеин ще стане още по-добре :)

28.01.07
13:51

[quote author=“OPM87”]Здравейте ...Значи интересува ме дали от плодовете може да се качавт килограми  :?  От кои се качва .. от кои не се качва ... и по колко...  Защото към някои хани си добавям банани ябълки пък незнам каква роля вършат точно....  :wink:

Директно не качват ММ, косвено да. Плодовете са предимно бърз въглехидрат, така че...

28.01.07
13:53

Ахъм... Добре разбрах необходимата ми информация от която имах нужда благодаря за отговорите на всички ...  :D

ZO

08.02.07
21:09

И да добавя-плодовете,въпреки,че са бърз въглехидрат,са добри преди трен защото разширяват кръвоносните съдове и така подобряват кръвообращението.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1