27.01.07
17:34
... подтикнах се от статия в сп. “Мускили и Фитнес”, защото прочетох доста добри неща за него, има всички незаминими аминокиселини, витамини, минерали, антиоксиданти, освен това чета, че го ползват за ММ.
Имате ли мнения за него ? Чувал съм, че повишава нивата на естроген в тялото, но статията отричаше това, а аз се притеснявам от тоя хормон... :evil:
Фирмата е “Здраве за Вас”
27.01.07
17:59
Аз ще ти кажа нещо: Всичко на което пише “Соя” или има нещо общо с нея :arrow: бягай от него! Много изследвания са правени, че това не е много полезно нещо. Потърси из форума, тук също имаше такива материали.Лично мнение.
27.01.07
20:41
[quote author=“Nosferatu”]... подтикнах се от статия в сп. “Мускили и Фитнес”, защото прочетох доста добри неща за него, има всички незаминими аминокиселини, витамини, минерали, антиоксиданти, освен това чета, че го ползват за ММ.
Имате ли мнения за него ? Чувал съм, че повишава нивата на естроген в тялото, но статията отричаше това, а аз се притеснявам от тоя хормон... :evil:
Минал си се, първо, че е гаден на вкус и второто вече ти го написаха. :?
[quote author=“Nosferatu”]... подтикнах се от статия в сп. “Мускили и Фитнес”, защото прочетох доста добри неща за него, има всички незаминими аминокиселини, витамини, минерали, антиоксиданти, освен това чета, че го ползват за ММ.
Мне няма всички незаменими аминокиселини соята... :twisted:
Абе потърси в форума съм писал доста за нея...