28.01.07
19:18
Здравейте,
Първо да благодаря на този,който е направил страницата за да има място където всички хора,на които фитнеса присъства в ежедневието им да сме на едно място и да дискутираме.
Обръщам все към Вас потребители.
Начинаещ съм в тази област и до сега съм ходел 1 път на фитнес,колкото да видя с кой уред какво се прави.
Бих искал ,който е добре запознат с упражненията и има опит да сподели като за начинаещ какво да правя.
Висок съм 180 и тежа 73 килограма.По отношение на височината и тежеста мисля,в подходяща спортна форма съм.Вие си кажете мнението.И бий искал да кажете като за начинаещ да споделите с какво да започна,кои упражнения,кои уреди и какво натоварване да правя.Ще съм Ви благодарен и да давате линк с упражненията от страницата,може и имената на упражненията аз ще ги потърся.Можете да направите и някоя програма(така мисля се казваше).Целя да си оформя тялото,не да ставам някакъв културист.
Благодаря на всички :)
28.01.07
20:04
започни с програма за начинаещи от сайта, там е описано какво и по колко да правиш :wink: ... а за културистите ... като момчетата по плакатите без да искаш няма да станеш спокойно :wink: :lol:
28.01.07
20:17
Програмата по която трябва да започнеш е тази http://www.bb-team.org/training/000156.php
Няма да се наложи да търсиш по име всяко упражнение само цъкни на линка на въпросното упражнение което незнаеш как се изпълнява и там ще разбереш :)По тази програмка карай 2 месеца някаде...После по нататък ще си направиш 3 дневен сплит. Обаче не забравяй да обръщаж внимание на храненето...успех ти пожелавам