Ефективни добавки за горене ?

__

29.01.07
00:43

Значи на 14 г съм и се занимавам с фитнес от 3 месеца - целта ми е релеф . Искам доа ви питам каква добавка или какви в комбинация мога да вцемам за да има резултат и да не ми вред - Цената не е от значение  :wink:

Диета и кардио са предостатъчни за теб  :wink:

__

29.01.07
00:56

ами мн хора са ри го казвали но става мн трудно - сета съм 85-86 кг и съм висок 180 а искам да съм към 79-80 - лесно постижимо ли е според теб защото за 1 месец свалих от 90 до 85-86 а искам долу горе още толкова но сега е зима и малко трудно става

Всичко е постижимо. Сега не ми се пише, момчетата ще ти обяснят подробно, но определи си хранителен режим с cheat day всеки 5-ти или 6-ти, прави 5 пъти кардио в седмицата и не бързай. Колкото по-бързо свалиш, толкова по-вероятно е да ги върнеш. Освен това първоначално свалените кг винаги са вода. После почваш да сваляш все по-трудно и по-бавно. Не стой на диета повече от 3 месеца без почивка.

[quote author=“manson”]Всичко е постижимо. Сега не ми се пише, момчетата ще ти обяснят подробно, но определи си хранителен режим с cheat day всеки 5-ти или 6-ти, прави 5 пъти кардио в седмицата и не бързай. Колкото по-бързо свалиш, толкова по-вероятно е да ги върнеш. Освен това първоначално свалените кг винаги са вода. После почваш да сваляш все по-трудно и по-бавно. Не стой на диета повече от 3 месеца без почивка.

Manson

Били ми обеснил, какво имаш предвид точно под това “по-вероятно е да ги върнеш” и защо се получава, че скоро ми предстой сваляне...

29.01.07
08:14

[quote author=“manson”]Не стой на диета повече от 3 месеца без почивка.

:!:  :wink:

FZ

29.01.07
10:02

[quote author=“manson”]Диета и кардио са предостатъчни за теб  :wink:

точно  8)

[quote author=“Huskarl”][quote author=“manson”]Всичко е постижимо. Сега не ми се пише, момчетата ще ти обяснят подробно, но определи си хранителен режим с cheat day всеки 5-ти или 6-ти, прави 5 пъти кардио в седмицата и не бързай. Колкото по-бързо свалиш, толкова по-вероятно е да ги върнеш. Освен това първоначално свалените кг винаги са вода. После почваш да сваляш все по-трудно и по-бавно. Не стой на диета повече от 3 месеца без почивка.

Manson

Били ми обеснил, какво имаш предвид точно под това “по-вероятно е да ги върнеш” и защо се получава, че скоро ми предстой сваляне...

Това става в случай, че свалиш прекалено много за прекалено кратко време. Тялото изпада в шоково състояние и се включва режим за самосъхранение. До едно време ще продължиш да сваляш, защото калорииният ти прием продължава да е отрицателен, но в момента, в който вдигнеш калориите то веднага ще почне да се мъчи да възвърне състоянието от преди стресовия момент. Ако сваляш бавно (примерно до 8% от теглото на месец) тялото няма да се опитва да върне килограмите. От друга страна това се подчинява и на психическа основа. Бърз успех, заслужено отпускане от диетата и резултатът изчезва.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1