Тренировка за маса - пододяща ли е тя за мен?

28.01.07
22:16

Здравейте , тренирам вече близо 2 години с 2 големи паузи първата от 3, втората от 6 месеца и от 3 седмици тренирам усилено и да се каже че съм се вманиячил .На 17 години съм , висок съм 172 см , тежа 68 кг , рака 36 см ,гръдна обиколка 100 см. Искам да отбележа че съм с мн бърз метаболизъм, което не позволява да се омазнявам в голям процент.

Използвам следната програма за трениране:

Първи ден:
  -клек - *12, веднака лежанка средна част - *6
така по 3 серии
  Трицепс - френско с леко кривия лост - 3*6
  Бицепс - сгъване с леко кривия лост - 5*6
  Бицепс - сгъване на прав лост с кабел - 3*10
  Преса - Коремни преси - 3*25

Втори ден: почивка

Трети ден:
  Гръб - Скрепец пред врат - 3*6
  Гръб - Скрепец дърпане към гурдите(маи се казваше гребане) 3*6
  Рамо - Зад врат - 3*6
  Задно рамо - 3*8
  Прасец - 2*20
  Преса - Коремни преси - 3*25

Чествърди ден: почивка

Така през ден. Хранителния ми режим е е променлив но се старая да ям по 6-7 пъти на ден,т.е сутрин /9-9:30 чеса/ гледам да хапна кашкавал с 3 белтъка после фитнес, тренировката ми трая не повече от час , след това хапвам грах/боб /към 11 4еса/ на обяд /към 13 4еса/ хапвам мусака/пилешки пържоли с картофи и някакъв плод за десерт -най често банан. Употребявам малко хляб - по 1 филийка на ядене. В училище хапвам 2 пъти - към 3 и към 5 , след даскало се прибирам към 7:30-8 и хапвам някаква манжа ,най често мусака или паржоли с картофи , и към 11 някаде правя още едно ядене - гледам да е по лекичко и след това лягам.За 3 седмици съм качил 6 кг.  Мн ще съм благодарен ако може да ми кажете ако греша някаде - каде и как да оправя грешката. Прочетох няколко теми за хранителния режим и ще добавя орис и овесени ядки също така и зеленчуци. Специално програмата ме претеснява ,режима като че ли ми е горе доло добър - за начинаещ.

29.01.07
01:34

Избери си една нормална програма от сайта: - http://www.bb-team.org/training/
Прдължавай да се храниш по същия начин, но ако забележиш че качваш прекалено мазно, намали леко въглехидратите.

29.01.07
10:03

Ако може да ми бъде разеснено какво й има на тази програма защото забравих да напиша по горе че е правена от трениор ,един приятел лятото беше в сф и баща му намерил там някакъв трениор и той му е съставил тази програма ,при моя приятел има резултат,ние сме набори но е малко по напреднал той от мене .. т.е повече релеф и маса.

29.01.07
10:08

По - принцип нищо, но не ми харесват някои упражнения и подредбата им. Малко странно ми се вижда за бицепс да правиш повече от колкото за гръб и гърди. Сложи за гръб някакви по - основни упражнения - набиране, гребане, тяга. И вместо това сгъване с кабел, прави нещо за гърди - кофички, наклонени преси или нещо такова.

29.01.07
10:55

Мерси , ще видя какво ще направя по вапроса . Програмата съм си е променил малко аз защото имам проблем с орелефяването на бицепса ,т.е каквото и да правя тя примерно ако расте -расте без форма,леко изпъква ама за човек с метаболизъм като моя е недопустимо толкова малко релеф,за мъртвата тяга съм се отказал защото кръста мн ме боли от нея,и аз смятах да сложа набиране но в момента няма да мога да правя повторенията - все още съм в процес на въстановяване /имах 3 месечен период зимане даване с наркотици - главно трева/ смятам да прибавя 2-ро базово упражнение за гърди - мисля си за лежанка за горна част или флайс . Повечето хора казват че това е мн натоварващя програма и аз това го усещам до някаде,след тренировка се чувствам много отпаднал и изморен,но за сметка на това настроението ми е на 6.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1