29.01.07
22:35
Възможно е да имало такава тема ,но има нови хора във форума ,пък и целите на някои може да са се променили.
Ще се опитам да направя една анкета(не претендирам за изчерпателност нито за оригиналност :D ) , на който не му харесат вариантите да напише отделно какво цели и защо се стреми към него ,другите също е желателно да драснат некой ред.
П.С.
Глождаеше ме съмнението че само аз съм страшно амбициран да кача 30 килограма ,и съм сигурен в желанието си ,вярвам че има и други като мен ,които са запланували големи промени :)
Така де- анкетата ще покаже:...
29.01.07
22:44
Целта ми е да претренирам и да стана 40 кг с мокри дрехи,след тва да се самоубия!
Лично аз тренирам стаз цел ма за ся постигам само обратния ефект!
Бтв по тапи вариянти неможа да исмислиш и по тъпа тема!
Да не говорим че фактически всеки които е влизал в зала над 10 пати,е пристрастен към тренирането и независимо за какво тренира не спира!
29.01.07
22:51
[quote author=“SlowDead”]Целта ми е да претренирам и да стана 40 кг с мокри дрехи,след тва да се самоубия!
Лично аз тренирам стаз цел ма за ся постигам само обратния ефект!
Бтв по тапи вариянти неможа да исмислиш и по тъпа тема!
Да не говорим че фактически всеки които е влизал в зала над 10 пати,е пристрастен към тренирането и независимо за какво тренира не спира!
Ще се въздържа от оценка на казаното ,само да вметна -ще ми пратиш ли снимка когато станеш 40кг-а ,ще е морална награда да видя как човек си исзпълнява целите ,аз ще ти пратя снимка когато кача 30 обещавам
Темата е тъпа но и ти отговори подобаващо.
29.01.07
22:52
SlowDead, що не се завреш обратно в дупката откъдето изпълзя ?
Качване на чиста мускулна маса и чистене на ненужни килограми(мазнини) :P подобно на първия вариянт отанкетата.
29.01.07
23:00
Първият вариант, определено. Целя да постигна релфно и хармонично развито тяло.
29.01.07
23:17
Целта ми е следната:
Гръдна обиколка ~120 см
Бедро ~70 см
Ръка ~45 см
Талия ~80 см
Прасец ~45 см
Предмишница ~38 см
Всичко това със някакъв сравнително добър релеф (да ми личат леко прочките на корема)
Предполагам, че с тези размери и релеф, ще тежа около 85-90 максимум.
Достигна ли тези размери ще мина само във поддържане на килограми и силови постижения.
Всичко това, ако успея да го постигна се надявам да е без АС и подобие. Мисля, че ще имам воляте да не мина във “The Dark Side”, щом на два пъти съм бил на косъм, но разума е надделявал в края.
П.С. Ако темата не се харесва на някой, по-добре да не си прави труда да пише в нея или да я влиза в нея повече :idea:
Спортът е здраве, затова тренирам.
И просто ми е в кръвта и щангите ме привличат ;)
Такива анкети между другото имаше преди.
30.01.07
00:07
Майката му е атлетично тяло -не ми трябва да съм огромен.Достатъчно ми е да кача още 5 кг на моите 74-5 (при ръст 178см) и да ги ошлайфам в зависимост от обстоятелствата-може да бъда 80 но не изцяло чист;може и 77-8 кг изчистено ,което смятам че ще бъде оптималната ми форма.
А ако оставя бодибилдинга, да си призная -ако не отида на зала ще се превърна буквално в развалина -едно че трябва да се разтоварвам защото другите ми ангажименти ще ме смачкат,ще започнат да ме болят ставите понеже няма да бъдат ежедневно загрявани.Всичкото напрежение ще остава ,а трябва по някакъв начин да се премахне.
Знаете ли - за да функционира мозъкът му е необходим по-голям приток на кислород,движение .Това го пишеше в една книга за един генерал който стимулирал не само подчинени ,но и приятели -насърчавал ги ,ако имат затруднения в личен план,неразрешими проблеми -разходка,голям умствен труд,голямо напрежение в службата - още по-голяма разходка (разходката в смисъл като вариант за минимална физическа активност-никой не би отрекъл един крос или тренировка от какъвто и да е характер).Въпроса да се поддържа физическа активност която да увеличи притока на кислород към мозъка и тъй като той е много чувствителен ще усетите подобрение в тонуса и всичко.
За мен това е начин на живот,прекъсна ли изцяло би ми било много трудно.Най-малкото тая вечер кашлям от цигарения дим в кафето дето бях-утре с удоволствие ще го изритам от дробовете си с една тренировка за гърди :wink:
30.01.07
00:16
Тежа 55-60 килограма , искам да кача 15-20(макс 25) кила и то всичко да е чист мускул.
30.01.07
00:28
При мен е нещо между първия и последния отговор.
30.01.07
10:30
[quote author=“morphey”]Възможно е да имало такава тема ,но има нови хора във форума ,пък и целите на някои може да са се променили.
Ще се опитам да направя една анкета(не претендирам за изчерпателност нито за оригиналност :D ) , на който не му харесат вариантите да напише отделно какво цели и защо се стреми към него ,другите също е желателно да драснат некой ред.
П.С.
Глождаеше ме съмнението че само аз съм страшно амбициран да кача 30 килограма ,и съм сигурен в желанието си ,вярвам че има и други като мен ,които са запланували големи промени :)
Така де- анкетата ще покаже:...
На мен ми харесва анкетата. Аз лично тренирам за:
Да оформя тялото си и да постигна хармония между релеф и маса. :)
[quote author=”Петко К”]Спортът е здраве, затова тренирам.
И просто ми е в кръвта и щангите ме привличат ;)
Такива анкети между другото имаше преди.
Имаше, ама интересното е, че ...тогавашния и сегашния ми отговор са доста различни. :lol:
30+ не..ама до 110 сравнително чисти, ако ги докарам...а това си е приблизително 25. :roll: :lol:
Надали ще ги постигна ..и по-добре. 8)
30.01.07
10:43
аз пък искам да направя може би нещо невъзможно.
-аз искам да стана професионален боди билдер и палърлифтер
искам да дигам непосилните килограми които само мариуш може и да стана следващия WSM
30.01.07
10:44
Просто този спорт ми е в кръвта и щангите ме привличат
30.01.07
10:58
[quote author=“IceMan”]аз пък искам да направя може би нещо невъзможно.
-аз искам да стана професионален боди билдер и палърлифтер
искам да дигам непосилните килограми които само мариуш може и да стана следващия WSM
Ще имаш сериозна конкуренция в мое лице :D
Иначе по анкетата домомента 15 човека са за :
Да оформя тялото си и да постигна хармония между релеф и маса
Което е добре ,защото знаят какво искат и се надявам да го постигнат
Споделете кои са другите 5 човека (освен мен) които искат да направят по-големи промени :
Анкетата я пуснах защото толкова много обсъждаме този спорт ,че трябва да сме напълно наясно с целите си.
30.01.07
11:54
Жалко че не може да се гласува за няколко неща .
Аз гласувах за -Да оформя тялото си да постигна хармония м/у релеф и маса
Към това ще прибавя и - Спортът е здраве затова тренирам .
- Просто този спорт ми е в кръвта и щангите ме привличат.
30.01.07
12:26
morphey ,ще се радвам да сме конкуренция приятелю :) няма нищо по хубаво от това но да знаеш по добре приятели отколкото врагове,най вече в спорта,нека взаимно си помагаме :) успех на всички които искат да станат нещо повече!
30.01.07
12:30
целта ми е да имам добро, хармонично тяло което да се харесва както на мен така и на околните!И да спортувам цял живот ако е възможно :wink:
30.01.07
12:40
Просто този спорт ми е в кръвта и щангите ме привличат.
30.01.07
15:03
————————————————————————————————————————
Спортът е здраве, затова тренирам.
И просто ми е в кръвта и щангите ме привличат
30.01.07
15:34
Аз искам да стана като бат Арни , ама не зная как и затова съм тука във форума да се науча.Искам и да обагатя двигателната си култура и да променя визията си например да имам 30 кг маса .
тренирам за да се харесам в огледалото, ОБАЧЕ колкото повече постигам, толкова повече неща решавам, че имам за достигане.
30.01.07
17:22
аз пък си тренирам за здраве и ми е добре :wink:
30.01.07
17:28
няколко от изброените .. хем ми е кеф да дигам щанги, хем искам да кача още 15-20 кила, хем да се орелефя що годе хубаво .. абе бая време има :)
иначе няколко от изброените както казах по-горе .. затова няма да гласувам за определено :)
Какви са целите ви?
Ето това са———> http://forum.steelfactor.ru/index.php?act=Attach&type=post&id=280827
“Да оформя тялото си и да постигна хармония между релеф и маса” и “Да сваля излишнитe килограми и да поддържам една прилична форма”
П.С. Гласувах за второто, защото за момента свалянето на килограми ми е по-важно.
30.01.07
17:44
просто ми е в кръвта нямам желание да кача 30 кг маса ... или ако имам то ще е за следващите 4-5 години се пак от 80 на 110 при ръст 175 доста труд трябва да хвърля друг е въпроса , че без АС ( които нямам намериение да вземам нито съм земал ) просот 110 кг чисти на този ръст със преса са си за около 55-60 ръка аз на 90 4исти мисля че бих имал 45 като вмомента е 40 на 78-9 само че има и некачествено
30.01.07
17:56
[quote author=“FRANKO1”]тренирам за да се харесам в огледалото, ОБАЧЕ колкото повече постигам, толкова повече неща решавам, че имам за достигане.
дам и аз така
30.01.07
18:10
[quote author=“TREVATA”]Тренирам с 1 цел да се пусна на състезание ... Ама има време :wink:
кат се замисла и аз искам да се пусна .. ама чак след година и половина може би :)
може и 2 ..
30.01.07
18:13
:D кат се замисля пичове,тренирайте за най-голямото състезание-живота,защото там има само първо място :wink:
наздраве Виктор
Пичове на мен преди 2 години в главата и бяха само момичета .... Сега вече разбрах че с тех е временно ... С една си сега с друга след 2-3 месеца ... ББ остава за цел живот :D
30.01.07
18:33
[quote author=“x_man”]:D кат се замисля пичове,тренирайте за най-голямото състезание-живота,защото там има само първо място :wink:
наздраве Виктор
Добре казано :!:
30.01.07
18:36
Целта ми е да направя качествена мускулна маса ...за моя ръст ~177cm мисля че на 85 кила чиста мускулна маса(6-7% мазнини) ще съм перфектен,после само ще поддържам тази форма...сега съм 70 кила (пак на 6-7-8% мазнини),така че имам още какво да градя за напред....но фитнесът не ми е мания така че не бързам...а и предвид това с което искам да се занимавам,не мога да си позволя да ставам горила,се пак имам някак си малко по-високи цели в живота :wink: ...
Що не сложи отговор “За да ми се кефят мацките” :wink:
Аз първото гласувах
30.01.07
20:10
Моята цел е да съм нещо повече от другите :wink:
30.01.07
22:39
И аз съм за първият вариянт. Достатъчно ми е да се оформя и поизчистя макар че винаги когато вляза в залата и просто ми идва желание да вдигам дори и преди това да съм нямал :D
Искам да се състезавам! Не звучи зле релефен на 110 кг :D ! Сега съм 110 в основен период!