Арм Бластер ( Arm Blaster)

Темата е заключена.
SL

29.01.07
18:40

Интересно ми е дали някои от форума има такава мания и дали му върши работа!Сега чета за нея явно е била доста популярна по времето на Арнолд а наи вероятно и сега щото хората си я купуват доста на запад,ама в България наи вреоятно ще те гледат кат извънземен с такова нещо а и не съм виждал някои да си носи такова нещо!
П.С.
Само без тапи въпроси от сорта на за какво служи тва!!!

29.01.07
18:54

[quote author=“SlowDead”]тапи въпроси от сорта на за какво служи тва!!!

сори за тАпия въпрос - ама за какво служи това?!?!  :lol:  :lol:

SL

29.01.07
19:05

[quote author=“hardboy”][quote author=“SlowDead”]тапи въпроси от сорта на за какво служи тва!!!

За такиа като тебе има Тъпир Бластер - това е когато земеш един магнум насочиш го към тиквата си и натиснеш спусъка,няма загряващи сериии и много сериикато цяло,понеже серията е само 1 но ефекта е много траен и полезен :П
А за начина по които пиша аз НЕ УВАЖАВАМ БАЛГАРСКИЯ ЕЗИК така че не се пробваи да ме критикуваш,достатачно мачение е че пиша на кирилица!

_M

29.01.07
19:09

аз не само съм чувал ,но и го използвам в нашата зала.служи за изолиране на бицепса с цел да не правиш чийтинг и да изцежда мускула.важно е при правенето на самите повторения и да се изпълняват бавно.харесва ми  :P

29.01.07
19:33

Ползвал съм, доволен съм. Много добре изолира бицепса, подобно на скотовата пейка.

За невидялите: - http://digilander.libero.it/mrolympia/m405.jpg

SL

29.01.07
19:36

ммм добре бе момчета от каде сте си намерили такава мания!и аз до колкот виждам целта е да държиш латите опрени в тва и да сгаваш само с предмишницата!?!Та от каде сте си намерили?!
Бтв мене им е прекалено силно предното рамо и гарба и за тва немоа да си усетя бицепса,освен ако не е добре фиксиран лакета като на скотовото да кажем!

29.01.07
20:11

[quote author=“SlowDead”][quote author=“hardboy”][quote author=“SlowDead”]тапи въпроси от сорта на за какво служи тва!!!

За такиа като тебе има Тъпир Бластер - това е когато земеш един магнум насочиш го към тиквата си и натиснеш спусъка,няма загряващи сериии и много сериикато цяло,понеже серията е само 1 но ефекта е много траен и полезен :П
А за начина по които пиша аз НЕ УВАЖАВАМ БАЛГАРСКИЯ ЕЗИК така че не се пробваи да ме критикуваш,достатачно мачение е че пиша на кирилица!

много си забавен и разбира се интересен! :evil:

29.01.07
20:13

[quote author=“hardboy”][quote author=“SlowDead”][quote author=“hardboy”][quote author=“SlowDead”]тапи въпроси от сорта на за какво служи тва!!!

много си забавен и разбира се интересен! :evil:

верно е много забавен.... умственно
пича само питаше ако толкова не ти се занимава да му обясниш никои не те кара ето че се намериха хора все пак този форум е за обменяне на инфо !

SL

29.01.07
20:18

Ми аз честно казано не разчитам въобще на тоз форум,тука 90 % от хората са светлинни години по назад от мене и няма на какво да ме научат!Просто от време на време излиза нещо за което ми траят още 1-2 мнения и така...

29.01.07
20:32

[quote author=“SlowDead”]Ми аз честно казано не разчитам въобще на тоз форум,тука 90 % от хората са светлинни години по назад от мене и няма на какво да ме научат!Просто от време на време излиза нещо за което ми траят още 1-2 мнения и така...

тва имам предвит като знаеш нищо няма да ти стане ако споделиш с тия които са по назад в матерqла

29.01.07
20:34

SlowDead от личен опит немога да ти кажа дали влиза, но няколко човека във фетнеса в който ходя ползват и казват че добре им се отразява  8) .

29.01.07
21:01

Тва е същото все едно да се облегнеш на стената с щангата и бавно ад ги вдигаш. Лактите са опрели стената и така се изолирва изцяло - няма мърдане назад и мускула се натоварва най точно.

29.01.07
21:50

[quote author=“northshore`”]Тва е същото все едно да се облегнеш на стената с щангата и бавно ад ги вдигаш. Лактите са опрели стената и така се изолирва изцяло - няма мърдане назад и мускула се натоварва най точно.

ако лактите допрат стената ще се намали парабулата :)
просто се мъчете да не мърдате много тия пусти лакти въпреки че дори и да са неподвижни пак няма да е същото ;)

IC

29.01.07
22:01

[quote author=“SlowDead”][quote author=“hardboy”][quote author=“SlowDead”]тапи въпроси от сорта на за какво служи тва!!!

та ти какъв си бе турчин ли ? сайта е БЪЛГАРСКИ И ЩЕ СЕ ПИШЕ НА КИРИЛИЦА

29.01.07
22:08

[quote author=“SlowDead”]Ми аз честно казано не разчитам въобще на тоз форум,тука 90 % от хората са светлинни години по назад от мене и няма на какво да ме научат!Просто от време на време излиза нещо за което ми траят още 1-2 мнения и така...

Ти ли си много напред ле ? Нема да използвам епитети. Легитимирай се ле играч

SL

29.01.07
22:11

[quote author=“northshore`”]Тва е същото все едно да се облегнеш на стената с щангата и бавно ад ги вдигаш. Лактите са опрели стената и така се изолирва изцяло - няма мърдане назад и мускула се натоварва най точно.

Ами не е същото!Особено има някои момчета които сгават крака в коляното тва пак сваляше напрежение от бицепсите ма не помня каде се прехварля!А проблема е ако нямаш нещо което да ти придаржа бицепса е че трая да ползваш трицепса като стабилизатор!
Стената поне на мене не ми е удобна влиза ми в трапеца!
За ся мисля да наблегна на упражненията сварзани със скотовото,както и хамар сгаване с дъмбел със заклиучени лакти (много е добро)!
Пфуу ко някои знае каде има такова и колко кинта е,и дали за морските градове може да се порачва да казва че ми се иска да го пробвам,а и маи е задалжително за хората които имат проблеми с изолирането на бицепсите поради силни предни делти или гръб...

29.01.07
22:25

[quote author=“SlowDead”]
Пфуу ко някои знае каде има такова и колко кинта е,и дали за морските градове може да се порачва да казва че ми се иска да го пробвам,

е ти нали ВСИЧКО знаеш-как тъй ние тъпунгерите от тоз забития форум ще ти казваме?! аре не се излагай  :lol:

SL

29.01.07
22:37

[quote author=“hardboy”][quote author=“SlowDead”]
Пфуу ко някои знае каде има такова и колко кинта е,и дали за морските градове може да се порачва да казва че ми се иска да го пробвам,

е ти нали ВСИЧКО знаеш-как тъй ние тъпунгерите от тоз забития форум ще ти казваме?! аре не се излагай  :lol:

За Бодибилдинга много повече от васс ламетата и комплехираните тиинагери като тебе!
НЕ съм казвал че знам всичко,нито че знам всички магазини за спортни и фитнесс принадлежности!
Маи тебе специално съм те надценил,щото или неможеш да четеш или имаш една мозачна клетка като някои щимпанзе и неможе да осмислиш както трая тва дето казвам!

30.01.07
00:07

Много съжалявам за офтопика , но просто това няма как да го подмина ... Помислете щом това момче не уважава нашия майчин език с какъв произход е ... може би е мангал или турчин , усташ или шиптер ... Такива хора нз какво правят в нашата родина !
Juden raus !

edit: Зачетох и последното му мнение , това момче (нз така ли трябва да го нарека) ми прилича на 1 друг юзър, който си изяде бана заради подобно поведение ! SlowDead ти не си нищо повече от който и да било тук ! И съм 100% сигурен , че всички тук адски се дразнят на такива “форум отворковци” като тебе. Дето винаги по форуми и по чатове се правят на много оборотни , а всъщност на живо се спичат точно от 1 шамар и няколко думи ! Ако ще се правиш на някъв шеф и си мислиш , че ти си нещо повече от другите просто не си уцелил форума !

30.01.07
00:15

SlowDead е баннат вече, стига сте го обсъждали. Тази тема е изчерпана.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1