31.01.07
14:48
знаете ли някакав сайт където да мога да си порачъм книга че в карлово никви книги несе продават пък до плд нямам път да ида
http://pe-bg.com/
Само за това се сещам сега ;)
31.01.07
15:58
книги за културизъм
31.01.07
21:52
Някои 4ел ли е тази книга ,заслужава ли си или не все пак са 340стр. :roll: http://pe-bg.com/?cid=9&pid=1031
31.01.07
22:49
[quote author=“valentinik46”]Някои 4ел ли е тази книга ,заслужава ли си или не все пак са 340стр. :roll: http://pe-bg.com/?cid=9&pid=1031
Да ,чел съм я от кора до кора и сега я препрочитам :D
Питаш дали си струва -ДА! :wink:
Малко ме удари на емоций но ,това е книгата от която научих най-много за тренировката като цяло ,процесите които протичат в организма ,да предупредя ,че книгата е на високо ниво и съм убеден че не е за начинаещи ,аз лично дори и след втория прочит пак имам неясноти но едно е сигурно -тя е систематизирана и има страшно много полезна информация.
Има и интересни странични факти които правят впечатление (книгата е сравнително нова)
Например казват тренировъчните килограми на Йеитс и на Леврон
Леврон вдигане от лег-8повторения на 262кг
Йеитс-240кг-8повторения ,странното е ,че на друго място го срещнах 195-8повторения но да не се отклонявам от темата
Полезна е и си заслужава да се прочета.
Тази книга също ще е интересна изкушавам се да сия поръчам ,особено като гледам кой е на корицата-познахте ли го вече ? :lol:
http://pe-bg.com/?cid=9&pid=4722&pt=0&cat=177
31.01.07
23:00
Благодаря за из4ерпателният отговор колега,Ще я имам в предвид.
Тази книга е имам и на корицата е Рони струва си да я про4етеш има доста интересни неЩа
31.01.07
23:01
[quote author=“valentinik46”]Благодаря за из4ерпателният отговор колега,Ще я имам в предвид.
Тази книга е имам и на корицата е Рони струва си да я про4етеш има доста интересни неЩа
Да ,най-вероятно ще си я купя скоро.
03.02.07
19:18
и аз мисял да си ги купя тия двете книги !
03.02.07
19:29
[quote author=“morphey”]Тази книга също ще е интересна изкушавам се да сия поръчам ,особено като гледам кой е на корицата-познахте ли го вече ? :lol:
http://pe-bg.com/?cid=9&pid=4722&pt=0&cat=177
Става. Описани са основни работи, базови неща без подробности, но за обща култура е приятна. Накрая има и част против стероидите извън състезателния спорт.
04.02.07
04:56
[quote author=“morphey”][quote author=“valentinik46”]
Йеитс-240кг-8повторения ,странното е ,че на друго място го срещнах 195-8повторения
Това 262 кг 8 (!!!) повторения ми се струва адски много ! Може и да бъркам, не знам, но ми изглежда нереално.
Във филма си от 2002 направи четворка на 220 кг (5 диска от всяка страна). Нищо чудно да е правил и осмица на 260, когато е бил по - тежък.
04.02.07
20:48
[quote author=“sideways”][quote author=“morphey”][quote author=“valentinik46”]
Йеитс-240кг-8повторения ,странното е ,че на друго място го срещнах 195-8повторения
Това 262 кг 8 (!!!) повторения ми се струва адски много ! Може и да бъркам, не знам, но ми изглежда нереално.
Така пише във книгата
04.02.07
21:04
Аз бях 4ел биографията на Леврон 4е оЩе в младежките си години преди да запо4не с културизъм е тренирал с братята си Powerlifting и е имал някакви луди резултати за младежките си години
Резултатите му са били 270кг от ЛЕГ :!:и 360кг от Клек с Щанга за 12годишен малко невъзможно ми се струва ли4но на мене :roll:
Kevin Levrone lleva implicado en el entreno con pesas más de 15 años. Cuando tenía 12 años, fue iniciado por sus hermanos y primos, y antes de que Kevin fuera a un gimnasio, estuvieron entrenando en casa durante algunos años. Durante esos primeros años, compitió en powerlifting y consiguió realizar un impresionante press de banca con 270 kilos y una sentadilla con 360 kilos.
04.02.07
23:13
[quote author=“valentinik46”]Аз бях 4ел биографията на Леврон 4е оЩе в младежките си години преди да запо4не с културизъм е тренирал с братята си Powerlifting и е имал някакви луди резултати за младежките си години
Резултатите му са били 270кг от ЛЕГ :!:и 360кг от Клек с Щанга за 12годишен малко невъзможно ми се струва ли4но на мене :roll:
Kevin Levrone lleva implicado en el entreno con pesas más de 15 años. Cuando tenía 12 años, fue iniciado por sus hermanos y primos, y antes de que Kevin fuera a un gimnasio, estuvieron entrenando en casa durante algunos años. Durante esos primeros años, compitió en powerlifting y consiguió realizar un impresionante press de banca con 270 kilos y una sentadilla con 360 kilos.
Това всички братя взети заедно или какво?
Другия вариант е докато единия вдига от лег, другия да прави със същия лост тяга едновременно.
[quote author=“Huskarl”][quote author=“valentinik46”]Аз бях 4ел биографията на Леврон 4е оЩе в младежките си години преди да запо4не с културизъм е тренирал с братята си Powerlifting и е имал някакви луди резултати за младежките си години
Другия вариант е докато единия вдига от лег, другия да прави със същия лост тяга едновременно.
:lol: :lol: :lol:
04.02.07
23:33
[quote author=“no fate”][quote author=“Huskarl”][quote author=“valentinik46”]Аз бях 4ел биографията на Леврон 4е оЩе в младежките си години преди да запо4не с културизъм е тренирал с братята си Powerlifting и е имал някакви луди резултати за младежките си години
:lol: :lol: :lol:
Според мен са 270 паунда
Според мен трябва да започнете с това:
http://pe-bg.com/?cid=9&pid=18570
после да се прочетат следните учебници за НСА:
Физиология на човека (с физиология на спорта) : Учебник за студентите по физическа култура и
Биохимия
и двата са на ниво 9-10 клас, така че няма да има проблеми с разбирането на материята.
И после като четете специализираната в ББ литература използвайте новопридобитите знания да отсейвате големите глупости, за да не ви затормозяват вас, а също и хората които ще попитате за обяснение.
Ако знаете колко ми е писнало от въпроси от рода на “ама в списание ... е написано ... - вярно ли е” и следва някаква въпиюща глупост.Ми кат не е вярно - що го е написал? (много ясно - щот е тъп!!!) и т.н. и т.н.
Та влагайте поне малко мисъл при четенето, защото понякога я няма при писането ...