По време на фитнес

31.01.07
23:28

дари е добре по време на фитнес след някое упражнение да разгрявам ? или е най добре да си седна и да си почивам до следващата серия ?

01.02.07
08:21

[quote author=“ivokz”]дари е добре по време на фитнес след някое упражнение да разгрявам ? или е най добре да си седна и да си почивам до следващата серия ?

Прави стречинг между упражненията.

01.02.07
09:13

[quote author=“ivokz”]дари е добре по време на фитнес след някое упражнение да разгрявам ? или е най добре да си седна и да си почивам до следващата серия ?

Лично аз “разпъвам” мускула, който натоварвам....

Те хората ти казаха ама и аз да се включа, че темата ми хареса. Стречинг му е майката. И аз разпъвам доста между сериите и упражненията когато се сетя.

01.02.07
14:46

Jorku

Те хората ти казаха ама и аз да се включа, че темата ми хареса. Стречинг му е майката. И аз разпъвам доста между сериите и упражненията когато се сетя.

Как се прави Стречинг?

01.02.07
14:48

извинявам се за тъпяит въпрос за вас ще е тъп де но какво е стречинг ?

EF

01.02.07
15:30

Това е нещо като аеробика след упражнението или серията.
Стреч (Strech) = Разпъване (Разгъване) това е :)

01.02.07
15:33

Ако искаш да почиваш между упражненията да ... прави стречинг (stretch от английски е разпъвам, разтягам)
Ако не искаш да почиваш не го прави

01.02.07
17:05

Лично аз се “разтягам” след 1-2 упр особенно за гърди и ръце - увисвам на лоста, ръцете ги опирам на стената и се извъртам максимално и мн други вариянти :)

FZ

01.02.07
17:23

По-добре разтягай.

02.02.07
16:11

Аз си почивам :) (няма особено голямо значение дали почиваш или разтягаш ... )

04.02.07
14:18

и аз разпъвам между почивките  :D

__

12.02.07
23:05

разпъмането е хубаво - и аз го правя - някаде бях чел че сваляло напрежението и мускула бил по ``свеж`` за другата серия - на незнам дали е вярно

TA

13.02.07
21:01

По-добре е като се движиш (разгряваш). Примерно за бицепс и трицепс като правя си друсам рацете, което ми се отразява много добре и за следващите серии съм в по-добра кондиция. Растяганего също ми помага, затаова за мен е по-добре да правиш нещо отколкото да бездействаш :)

15.02.07
16:06

Като седнеш да почиваш и мускула истива, което сам се сещаш не е много добре :) Стречинга помага муслула да стой в готовност и се застраховаш до известна степен от разтягане на сухожилия и подобни контузии :) Няма нищо по лошо от ленива тренировка! Моят треньор преди време ми каза да почивам (разтягам) максимум 3-4 мин между сериите. Успех :)

15.02.07
22:16

Добре е . Така разкарваш по бързо отпадните продукти от мускула

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1