Как да стегна гардите ?

04.05.04
13:29

Po tochno iskam da stegna samo dolnata chast na gardite (pod zarnata) inache drugnata mi obikolka e 110 gorna chast imam no dolnata me muchi neshto :lol:

Blagodarq
Пиши на кирилица! Виж правилата.
Емил

04.05.04
14:51

Не знам каква ти е програмата,но по принцип тази част рядко изостава.Решението е кофички и повдигане от лежанка с обратен наклон :wink:

05.05.04
18:00

Izpolzvai,raztvariane na dambeli pod naklon ili ot horizontalen leg butane s dambeli sas zavartane.Sashto i Kros ouvar s krastosvane na racete pred tialo.

16.11.04
04:40

Още нещо. След всяка серия можеш да стягаш гърдите (както и всяка мускулна група) с позиране, или просто го стягаш за около 10-15 сек. Това по-принцип го ползвам при чистене, но може да ти свърши работа. По-принцип за да стегнеш мускулите трябват години докато се уплътнят както трябва. Поне така мисля, че беше. Ако греша някой да ме поправи  :lol:

MI

16.11.04
12:14

За долна 4аст наи’добре прави лежанка с обратен наколон (едната седмица с дъмбели , другата със щанга)

16.11.04
14:12

Пича няма начин да не се е объркал :)
Просто винаги долната част е по-мазна. Проблема ти е в това. Няма начин горната част да е по-добра от долната дори и да си тренирал цял живот от полулег (познавах такъв пич;))

DO

19.11.04
23:13

[quote author=“Logus”]Po tochno iskam da stegna samo dolnata chast na gardite (pod zarnata) inache drugnata mi obikolka e 110 gorna chast imam no dolnata me muchi neshto :lol:

Blagodarq
Пиши на кирилица! Виж правилата.
Емил

честно казано мисля че прсото трябва да си изчистиш долната част в смисъл ако като цяло не си изчистен и логично е на долната част да има повече излишна  маса от колкото на горната и ти да си мислиш че горната е по-добре развита ?

22.11.04
11:37

Пичове, според мен Логус отдавна не чете отговорите по темата  :D ... ама какво от това!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1