02.02.07
12:46
да редувам ли упражненията или да права всички серии на едното упражнение на един път с почивки между сериите и после така с другото упражнение?как е по добре
[quote author=“lydfen”]да редувам ли упражненията или да права всички серии на едното упражнение на един път с почивки между сериите и после така с другото упражнение?как е по добре
На колко беше като го писа този въпрос :lol: Задай си както трябва въпроса за да може някой да ти отговори.Аз не разбирам какво точно питаш
02.02.07
14:40
[quote author=”МИЛЕ”][quote author=“lydfen”]да редувам ли упражненията или да права всички серии на едното упражнение на един път с почивки между сериите и после така с другото упражнение?как е по добре
На колко беше като го писа този въпрос :lol: Задай си както трябва въпроса за да може някой да ти отговори.Аз не разбирам какво точно питаш
Абе пича пита дали да редува сериите от упражненията , например прави една серия от едното упражнение и след това прави една серия от друго упражнение и после пак прави втората серия от първото упражнение и т.н.
Поне аз така го разбирам. Даме поправи автора ако не съм разгадал правилно смисъла на въпроса.
А моя отговор е че според мен по-добре е да свършеш с сериите на едното упражнение и след това да правиш сериите на второто и третото упражнение .
Прави си сериите на едното упр. после си прави другото упр.
Започнеш ли да редуваш упражненията правиш псевдо кръгова тренировка.