Изоставащите мускулни групи - част 1 (гърди)

02.02.07
18:41

Кажете си мнението за тази статия.

02.02.07
22:45

Защо ли това ми прилича на опит за “крадене на посетители” - да им привлечем вниманието към друг форум, макар и с недобренаписана статия?
Ако не съм прав се извинявам на пусналия темата.
Преди пишех и в “онзи” форум, ама нещо много затъпяха нещата там, падна нивото и се отказах да пиша там.

02.02.07
23:26

Този сайт го намерих днес, прочетох статията(и аз забелязах че не е написана много кадърно) и просто питам има ли нещо вярно в нея !!! Какво крадене на посетители ?! Дори не съм им влизал във форума.  :x :x

03.02.07
10:31

Понеже познавам модераторите на форума и знам, че им влиза в задълженията да привличат посетители по всевъзможен начин, затова пуснах горния пост.
Радвам се, че подозренията ми са неоснователни.
А за статията - инфото от “онзи” форум вече е така - ни риба, ни рак. Трябва да хвърлиш ужасно много усилия да отсееш глупостите от истината в статиите и за мен не си струва.
Намери си друг източник на информация по въпроса.

03.02.07
13:06

На мен ми стана интересно. Дори смятам да пробвам това с правенето на няколко серии за гърди при загрявка на всяка тренировка. И без това се чудя кво да направя, че съм в застой.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1