03.02.07
11:27
като ходих на военна комисия тази която ми взе кръв взе, че ми спука вената. моля ви се кажете ми ще се оправи ли (зарастне) кога след колко време и изобщо всякаква информация относно този вид проблем. направо ми се плачи като се има предвид, че точно вените искам да накарам да изпъкнат.
п.с.: тая спука вената тази от вътрешната страна на лакътя :)
Какво значи спукана вена??
Както и да е, върви на доктор възможно най-скоро!
03.02.07
13:40
няма доктор за тая работа, седиш 10-тина дни гледай да не се натоварваш и вече ще си добре известно време ще ти седи една голяма синка на това място но не е нищо кой знае кво.
Голяма работа... спукала ти вена.
Има хора, на които им пукат по няколко при опит да се вземе кръв. Или пък не могат да ги нацялят като хората и ги правят на швейцарско сирене... /Помага и факта, че медицинските сестри са некадърни от всякъде.../
Сори за сърказма, ама си е чиста лигавщина за такова нещо да се замисляш. Почиваш си 15-тина дена и нямаш никакви проблеми. Няма да имаш никакви усложнения по всяка вероятност.
Оффф, темата е стара ама и аз не мога да се въздържа.
Пукали са ми вена 2-3 пъти. Нищо особено не е, оправя се само и няма нищо общо с некадърност...
Спукана вена е “травма” сериозна колкото ожулено коляно :) т.е. стига рева за глупости
07.03.07
23:36
Е нормално е, човека да пита... Изплашен е, е изплашен е силно казано, но нали затова е форума, едни питат други отговарят...
Всички са доволни :)