Спукаха ми вена

03.02.07
11:27

като ходих на военна комисия тази която ми взе кръв взе, че ми спука вената. моля ви се кажете ми ще се оправи ли (зарастне) кога след колко време и изобщо всякаква информация относно този вид проблем. направо ми се плачи като се има предвид, че точно вените искам да накарам да изпъкнат.

п.с.: тая спука вената тази от вътрешната страна на лакътя :)

03.02.07
12:48

Какво значи спукана вена??
Както и да е, върви на доктор възможно най-скоро!

няма доктор за тая работа, седиш 10-тина дни гледай да не се натоварваш и вече ще си добре известно време ще ти седи една голяма синка на това място но не е нищо кой знае кво.

03.02.07
16:06

Воден компрес всеки ден!!zi-gun

04.02.07
13:44

Голяма работа... спукала ти вена.

Има хора, на които им пукат по няколко при опит да се вземе кръв. Или пък не могат да ги нацялят като хората и ги правят на швейцарско сирене... /Помага и факта, че медицинските сестри са некадърни от всякъде.../

Сори за сърказма, ама си е чиста лигавщина за такова нещо да се замисляш. Почиваш си 15-тина дена и нямаш никакви проблеми. Няма да имаш никакви усложнения по всяка вероятност.

11.02.07
10:28

Оффф, темата е стара ама и аз не мога да се въздържа.
Пукали са ми вена 2-3 пъти. Нищо особено не е, оправя се само и няма нищо общо с некадърност...
Спукана вена е “травма” сериозна колкото ожулено коляно :) т.е. стига рева за глупости

07.03.07
23:36

Е нормално е, човека да пита... Изплашен е, е изплашен е силно казано, но нали затова е форума, едни питат други отговарят...

Всички са доволни :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1