ДВУРАЗОВИ ТРЕНИРОВКИ

02.02.07
19:07

Искам да попитам какво мислите за двуразовите тренировки имам предвид сутрин крос и вечер с тежести.Ще помоля хората които са правили да кажат впечатленията си или  :wink: Някакви съвети.

ВН

02.02.07
19:43

Никакъв проблем, в случай че се храниш достатъчно. Препоръчвам ти в деня за бедра да пропуснеш кроса.

02.02.07
19:52

аз не тренирам бедра защото са ми големи краката и не искам да ми стават още по големи.

То двуразови се водят две тренировки с тежести на ден ако не се лъжа. Другото което спомена е просто кардио.

02.02.07
22:36

По-добре е да са разделени сутрин - кардио, а вечер - тежести.
Имаш повече сили за тренировка, а и кардиото е по-ефективно.

03.02.07
00:18

Аз съм правил , доста е натоварващо . Ако нямаш стаж или не се въстановяваш пълноценно забрави

DN

03.02.07
00:54

Кроса сутрин на гладно а тък тренировката слетобед и кроса през ден и няма да имаш проблеми никакви гарантирам от личен опит  :wink:

03.02.07
02:30

значи казваш кроса през ден да е.На мен целта ми е дълбок релеф.Ти свалял ли си така.

SP

03.02.07
02:36

Абе някъде четох, че кросът по-често от два пъти седмично не бил полезен за сърцето.. :roll: Има ли нещо вярно?

__

03.02.07
12:16

ами аз съм тренирал футбол 3 години и 5 дена в седицата бягах и нищо ми нямаше

DN

03.02.07
15:16

Нищо подобно даже е хубаво всеки ден но трудно се издаржа а пак и не е добре ако си с чисто културистични цели защото ще ти стопи масата

04.02.07
11:48

Глупости, физическите упражнения са направо мехлем за сърцето...

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1