02.02.07
19:07
Искам да попитам какво мислите за двуразовите тренировки имам предвид сутрин крос и вечер с тежести.Ще помоля хората които са правили да кажат впечатленията си или :wink: Някакви съвети.
02.02.07
19:43
Никакъв проблем, в случай че се храниш достатъчно. Препоръчвам ти в деня за бедра да пропуснеш кроса.
аз не тренирам бедра защото са ми големи краката и не искам да ми стават още по големи.
02.02.07
21:37
То двуразови се водят две тренировки с тежести на ден ако не се лъжа. Другото което спомена е просто кардио.
По-добре е да са разделени сутрин - кардио, а вечер - тежести.
Имаш повече сили за тренировка, а и кардиото е по-ефективно.
Аз съм правил , доста е натоварващо . Ако нямаш стаж или не се въстановяваш пълноценно забрави
03.02.07
00:54
Кроса сутрин на гладно а тък тренировката слетобед и кроса през ден и няма да имаш проблеми никакви гарантирам от личен опит :wink:
значи казваш кроса през ден да е.На мен целта ми е дълбок релеф.Ти свалял ли си така.
03.02.07
02:36
Абе някъде четох, че кросът по-често от два пъти седмично не бил полезен за сърцето.. :roll: Има ли нещо вярно?
03.02.07
12:16
ами аз съм тренирал футбол 3 години и 5 дена в седицата бягах и нищо ми нямаше
03.02.07
15:16
Нищо подобно даже е хубаво всеки ден но трудно се издаржа а пак и не е добре ако си с чисто културистични цели защото ще ти стопи масата