05.02.07
11:37
вече 7 месеца тренирам по 2 пъти на седмица трапеца,преди растеще по бързо но сега нещо се забави.правя упръжнение със щанга и с дъмбели.да увелича килата рязко ли или има и други упражнения?не съм пробвал зад гръб щанга?
Що не пробваш да го тренираш само веднъж седмично или да спреш да го тренираш. :P
трапеца е част от гърба той се развива и от упражнения са гръб ... и не му давай много зор прави по 1 упражнение на седмица или с щанга или с дъмбели повдигане редувай ги :lol: и незабравяй ,че неможе за 7 месеца да стане като на някой с 10 години стаж .... иска се постоянство :)
05.02.07
18:49
Трапец само с 1 упражнение се прави! Има едно момче от моята зала прави трапец с 3 упражнения... Не се изхвърляйте хора.
05.02.07
21:10
[quote author=“Jorku”]Трапец само с 1 упражнение се прави! Има едно момче от моята зала прави трапец с 3 упражнения... Не се изхвърляйте хора.
на мен хич не ми върви трапеца :shock: кажете най доброто упражнение за трапец ако не ви затруднява :?:
[quote author=”КУМЧО ВЪЛЧО”][quote author=“Jorku”]Трапец само с 1 упражнение се прави! Има едно момче от моята зала прави трапец с 3 упражнения... Не се изхвърляйте хора.
на мен хич не ми върви трапеца :shock: кажете най доброто упражнение за трапец ако не ви затруднява :?:
Има различни упражнения за трапец:
1:Щанга (сложена на стойка)
2:Дъмбел(пред крака)
3:Дъмбел(отстрани до краката)
П.с. Избери си едно от тези упражнения, слагай повече тежести и същота така има 3 техники са сгъване на трапеца, 2 въртеливи, т.е. отзад - напред, напред - назад, и просто съкращения като повдига рамената.