05.02.07
23:18
ам да питам.. до колко е полезен и вреден метана ако се взима с “Пречистващи хапчета” и има ли някакви резултати от него...,моля да пишат хора които са пили.. или виждали резултати, а не хора които са “чули” нещо за него... мерси предварително :!: :!: :!:
05.02.07
23:22
Ами чувал съм че от метана ти растът само ушите и носа :shock:
Затова ти предлагам да не вземаш подобни ужасий а да се стегнеш и да прочетеш нещо свързано с тренировките и храненето!
05.02.07
23:22
Много е полезен! Станах животно за 2 седмици, ама после ми ампутираха щепсела!
[quote author=“morphey”]Ами чувал съм че от метана ти растът само ушите и носа :shock:
Затова ти предлагам да не вземаш подобни ужасий а да се стегнеш и да прочетеш нещо свързано с тренировките и храненето!
той не е за мен, това е друг въпрос вече.. :wink: а че ръстели само ушите и носа.. хич не е вярно :wink:
айде поздрави
06.02.07
00:22
[quote author=“morphey”]Ами чувал съм че от метана ти растът само ушите и носа :shock:
Защо го лъжеш така? От метан растът главно пръстите на ръцете и стъпалата на краката, а и цепката на задника има опасност да нарасте значително, ако правиш упражнения, докато си на метан.
06.02.07
00:24
www.gohard.org