05.02.07
22:26
Искам да попитам кога метаболизма се забавя най-много , за да знам кога да ям най-много въглехидрати ?
05.02.07
23:30
Вечерта.
Какво ще рече вечерта ? След някакъв определен час или когато ми се спи ?
Значи ако искам да си налепя няколко килограма трябва да заспа и да стана към 2 часа примерно и да ям въглехидрати ?
Оф-ф-ф-ф да искам да стана сумист това ми е целта и в крайна сметка ще ми отговорите ли на въпроса ?
05.02.07
23:46
От това дето мислиш да го правиш се качва само мазно.
Метаболизмът е най-забавен докато спиш като част от денонощияето, а като период - при ниски калории.
[quote author=“manson”]От това дето мислиш да го правиш се качва само мазно.
Метаболизмът е най-забавен докато спиш като част от денонощияето, а като период - при ниски калории.
Ясно мерси !
Знам че ще кача само мазно , в същност целта ми е да дръпна 2 или 3 килограма дори и на мазно , защото от 4 месеца не съм качвал и свалял нищо и просто искам да изляза от застоя , а за мен не е проблем да свалям мазнините :)
Мерси за отговора.
06.02.07
10:13
[quote author=“Tarantula”][quote author=“manson”]От това дето мислиш да го правиш се качва само мазно.
Ясно мерси !
Знам че ще кача само мазно , в същност целта ми е да дръпна 2 или 3 килограма дори и на мазно , защото от 4 месеца не съм качвал и свалял нищо и просто искам да изляза от застоя , а за мен не е проблем да свалям мазнините :)
Мерси за отговора.
За какво ти е да качваш мазно??? За да го сваляш после??? Нещо не мога да ти схвана логиката... :roll: :roll: :roll:
06.02.07
10:17
[quote author=“fitday”][quote author=“Tarantula”][quote author=“manson”]От това дето мислиш да го правиш се качва само мазно.
Ясно мерси !
Мерси за отговора.
За какво ти е да качваш мазно??? За да го сваляш после??? Нещо не мога да ти схвана логиката... :roll: :roll: :roll:
Има няква теория, че е по лесно да обърнеш мазнините в ММ,отколкото да си кожа и кости и да правиш ММ от нищото.Сиурно заради това..
06.02.07
10:27
[quote author=“MI5”]Има няква теория, че е по лесно да обърнеш мазнините в ММ,отколкото да си кожа и кости и да правиш ММ от нищото.Сиурно заради това..
Манините не могат да се превръщат в мускули, както и обратното.
Tarantula, поразнообрази храненето, качи калориите, но най-важното - направи шок във храненето. Или намали много калориите за няколко дена, или ги увеличи. След това трябва да излезнеш от застоя.
06.02.07
10:57
[quote author=“MI5”][quote author=“fitday”][quote author=“Tarantula”][quote author=“manson”]От това дето мислиш да го правиш се качва само мазно.
Ясно мерси !
Мерси за отговора.
Има няква теория, че е по лесно да обърнеш мазнините в ММ,отколкото да си кожа и кости и да правиш ММ от нищото.Сиурно заради това..
Това ако стане, ще е чудо невиждано! :shock:
Аве кога съм казал че мазнините могат да се обърнат в ММ ? Вие четете ли какво пиша ? Може пък просто да искам да не съм много релевен а по мазен , вас кво ви бърка това , просто зададох въпрос на който получих отговор , моля да се заключи темата защото тука от 10 поста само 1 свестен имаше ....