05.02.07
15:57
Значи sorry че пускам същия въпрос пак :oops: но предния път никои нищо не ми каза и реших да пробвам този път ще получа ли отговор!значи някъде вече 3 месеца тренирам с http://www.bb-team.org/training/000163.php тази програма и мисля че имам леко застои и искам съвет какво да променя в нея така че да стресирам мускулите защото четох тук че е добре на 2-3 месеца да се сменя програмката!предварително благодаря на всички които решат да помогнат!
Ами от 3 месеца ли сваляш, ако да направи почивка 1 седмица и си продължи по същата програма...
Какво ще стресираш при положение, че нямаш достатъчно въглехидрати в диетата, че да расте мускула...
Просто е разместваш местата на упраженията и вкарваш 1 ново на местото на някое старо и така с всяка мусколна група.... :wink:
06.02.07
11:38
ми то неможе да се каже че точно свалям:)щото неспазвам чак кои знае каква диета!защото сам студент и лекции глупости и няма много време за качествено ядене е и доста посвалих де:)ок ми ще разместя упражненията и ще сменя някое упражнение!