05.02.07
20:54
Имам проблеми с да си го кажем направо задника. Като цяло тренирам на открито, тъй като нямах достатъчно време за редовно посещаване на фитнес залата. Горната част на тялото се разви добре, но що се отнася до бедрата и задника... От това се губи като цяло геометрията на тялото и е много дразнещо, най-малко се чувсташ :oops:. Принципно имам бърз метаболизъм и със съсредоточаване върху кардио и интензивни упражнения върху тези мускули може би ще постигна някакъв ефект? Пробвах клекове в домашни условия и голяма бройка, но не мога да постигна дълбоко спускане на таза поради това, че досега не съм тренирал долната част от тялото си и бедрата са един вид “вдървени”. Ако имате идеи за това как да ги поразтегна/да им вкарам малко еластика, бих бил много благодарен.
Очаквам вашите съвети.
Благодаря предварително!
Намери време, един път в седмицата да посещаваш зала и да тренираш крака, така ще наваксаш най-добре.
06.02.07
20:08
[quote author=“Bounse”]Намери време, един път в седмицата да посещаваш зала и да тренираш крака, така ще наваксаш най-добре.
Принципно това вече ще си стане част от програмата ми, вече имам нужното време за фитнес. При мен е важно по-скоро да сваля мазнините от задните части и бедрата.
Смяташ ли, че ще се харесваш с по-голямо седалище - понеже именно до това ще доведат интензивни тренировки на задните части? :?:
07.02.07
11:31
[quote author=“voland”]Смяташ ли, че ще се харесваш с по-голямо седалище - понеже именно до това ще доведат интензивни тренировки на задните части? :?:
Аз точно и това питах, но целта ми е да сваля мазнините, който не са чак толкова, и да стегна тази мускулна група. Все пак гоня пропорции... :oops: