срещу задника и паласките

GT

06.02.07
23:17

:evil: 
по принцип съм роден с много широк таз, и след като си счупих ръката преди година надебелях много, особено в задника, бедрата, образуваха ми се и паласки, при това излезнаха и стрии на тях.

във фитнеса съм от седмица и правя три неща-бягам на пътечката по десетина минути, после още 5 примерно(щото издъхвам, но усещам че ще мога все по по дълго), въртя на велоергометъра по двайсетина после още 10 минути и се въртя на онова уредче което било специално за паласки. искам да отслабна на гореизброените места. правилно ли е това което правя, защото се страхувам вместо да отслабна там, да не взема да си го направя на мускули със същия размер. по време на тренировка изпивам 250 мл вода.

започнал съм и диета, което ми е много трудно щото обичам да ям нездравословна храна, но съм сериозен и си я правя.

тренирам ПРЕЗ ден, така че след като изложих всичката необходима информация, моля ви да помогнете с насоки къде греша и какво трябва да правя на всеки уред и по колко, защото най лошото е човек да тренира заблуден и по грешен начин.
висок съм 178 тежа 88.

попитах и на друго място и ми помогнаха хората но както се казва три пъти мери веднъж режи така че питам и тук

07.02.07
00:01

http://www.bb-team.org/training/000156.php

Започваш с тази програма 3 пъти в седмицата месец и половина, след това ще минеш на друга, но дотогава с горепосочената.

Прави кардио в НЕтреировъчни дни(3 пъти в седмицата) и гледай да бягаш около 30-40 мин. като най-добре е да бягаш на стадион/открито тъй като в залата въздуха не е толкова чист колкото навънка, следи си диетата и бощо взето е това.

__

07.02.07
00:06

Azazel съгласен съм с теб - бил съм футболист и знам че няма нищо по хубаво от бягането навън

GT

07.02.07
00:23

на тоя линк ми показва програма за покачване на маса?

07.02.07
14:45

Тази програма е за да привикне тялото към натоварването,не е специално за маса.

07.02.07
14:49

Ще ти е полезно и това като инфо за кардиото  http://www.bb-team.org/training/000302.php

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1