06.02.07
12:55
хахахаха тоя лаф съм го изпуснал за Нутрима в “Господари на ефира ” кога ще го дават тоя филм да го гледам .
[quote author=“diksi”]Аз им писах на Господарите, но никакъв отговор не получих. :roll:
Кога им писа ?
07.02.07
04:13
Навсякъде лъжат особено нас ни лъжат с вноса от чужбина.Никой не знае кво пие.
И стига сте хвалили тея боклуци на Оптимум ли кви бяха това което идва тук е пълен боклук
Единствено в магазините на Митьо Крика и Киро Скалата има качество на ниска цена
Така че аре са :x
[quote author=”Трипчо”]Навсякъде лъжат особено нас ни лъжат с вноса от чужбина.Никой не знае кво пие.
И стига сте хвалили тея боклуци на Оптимум ли кви бяха това което идва тук е пълен боклук
Единствено в магазините на Митьо Крика и Киро Скалата има качество на ниска цена
Неее, на Бай Коце гаража префлага най-добро качество и цени :twisted:
07.02.07
11:26
[quote author=”Трипчо”]Навсякъде лъжат особено нас ни лъжат с вноса от чужбина.Никой не знае кво пие.
:D
какво толкова продават там ми е интресно ?
ОН на цени на нутрим ?
07.02.07
11:33
[quote author=“AYO”][quote author=”Трипчо”]Навсякъде лъжат особено нас ни лъжат с вноса от чужбина.Никой не знае кво пие.
какво толкова продават там ми е интресно ?
ОН на цени на нутрим ?
Много ми е интересно как ще стане тая работа .? OH на цени на Нутрим. :lol: :shock:
От къде ги измисляте тея глупости 8)
07.02.07
13:09
Ееее което си е така си е така....недейте да оспорвате експертното мнение на ТРИПЧО...само там и в магазина на бай Коце е истината...заебете ги тия американски боклуци-слушайте Митьо Крика и ще преуспеете!
ПС:Трипчо какво точно ти значи името?Да не си някой супер герой случайно?Така ми звучи...абе със сигурност съм те чувал някъде-я по новините я съм че някъде за тебе...успех с покупките ти,всички ти стискаме палци!
[quote author=“DJПетко”][quote author=“diksi”]Аз им писах на Господарите, но никакъв отговор не получих. :roll:
Кога им писа ?
Писах им още като излязоха резултатите на Хънтъра от Про Голд-а. Няколко дни след като беше пусната темата с резултата им писах, но уви - нищо. :roll:
Абе много рекламни агенти са се събрали в тоя форум...
То не бяха Нутримски мишоци, Биогеймски мушмуроци, а сега и Крика-Лежанката рекламатори...
08.02.07
00:08
Ти стигни нивото на Крика па тогава говори. Какво мрънкате- пичовете си пият на Дженезис и си качват а вие си давайте парите на евреите от Оптимум.Това коети отива за страни извън ЕС е прах -гаден мръсен прах в който има съставки предизвикващи отделянето на кортикостероидния освобождаващ фактор- т.е. катаболизъм батка.Това си е биологично оръжие.
:roll: :shock: :lol: :lol: :lol:
08.02.07
17:40
Уаааааау :D
ХАха, какво оживено настана самоооо. Абе всеки си има глава на раменете и сам да си избира кво да пие или въобще да пие. Въпрос на личен избор. Иначе съм пил на Нутрим протеин и бях супер доволен......от факта ,че го взех с 2лв намаление :lol: После като почнах да го пия и видях лекото прахче в кутийката ми секна щастието :D
П.С. От как четох едно интервю на Крика в ,което казва че за една седмица изпил 1кг креатин , качил с 30% силата си и забравих колко ММ почнах да вярвам в чудеса и сега събирам пари за 2кг креатин от неговия да изкарам двуседмичен цикъл и да изригна в залата с 60% повече сила :lol:
16.02.07
13:08
Момчета, в форума има доста теми за копуване на добавки от интернет. Там цените са доста по-ниски от тези в магазините тук и ти излизат по-евтино и от българските боклуци, а пиеш хубави добавки. А пък за Митьо Крика и Киро Скалата да не говориме... защо си мислите, че Киро Скалата има 3 лимозини и иска да си купи още 2? От къде са тези пари, като се занимава с внос на добавки от Америка? Мислите ли, че толкова пари се печелят с продаване на супер добавки на народни цени?