Нещо интересно за Nutrim

Прескочи до:
РО

06.02.07
12:55

[quote author=“Nickey”]Да бе,ще ме цакат те с топла бира и после да им вярвам на сертификатите и глупостите. А между другото,в темата за про голд май четох нещо за искане на помощта на господари на ефира,да понахалстват малко при Нутрим заради тоя про голд. Има ли някакъв напредък?

хахахаха тоя лаф съм го изпуснал за Нутрима в “Господари на ефира ”  кога ще го дават тоя филм да го гледам .

06.02.07
21:35

Аз им писах на Господарите, но никакъв отговор не получих. :roll:

06.02.07
21:51

[quote author=“diksi”]Аз им писах на Господарите, но никакъв отговор не получих. :roll:

Кога им писа ?

ТР

07.02.07
04:13

Навсякъде лъжат особено нас ни лъжат с вноса от чужбина.Никой не знае кво пие.
И стига сте хвалили тея боклуци на Оптимум ли кви бяха това което идва тук е пълен боклук
Единствено в магазините на Митьо Крика и Киро Скалата има качество на ниска цена
Така че аре са :x

07.02.07
08:24

[quote author=”Трипчо”]Навсякъде лъжат особено нас ни лъжат с вноса от чужбина.Никой не знае кво пие.
И стига сте хвалили тея боклуци на Оптимум ли кви бяха това което идва тук е пълен боклук
Единствено в магазините на Митьо Крика и Киро Скалата има качество на ниска цена

Неее, на Бай Коце гаража префлага най-добро качество и цени  :twisted:

FZ

07.02.07
11:26

[quote author=”Трипчо”]Навсякъде лъжат особено нас ни лъжат с вноса от чужбина.Никой не знае кво пие.

:D

07.02.07
11:31

какво толкова продават там ми е интресно ?
ОН на цени на нутрим ?

FZ

07.02.07
11:33

[quote author=“AYO”][quote author=”Трипчо”]Навсякъде лъжат особено нас ни лъжат с вноса от чужбина.Никой не знае кво пие.

какво толкова продават там ми е интресно ?
ОН на цени на нутрим ?

Много ми е интересно как ще стане тая работа .? OH на цени на Нутрим.  :lol:  :shock:
От къде ги измисляте тея глупости  8)

IN

07.02.07
13:09

Ееее което си е така си е така....недейте да оспорвате експертното мнение на ТРИПЧО...само там и в магазина на бай Коце е истината...заебете ги тия американски боклуци-слушайте Митьо Крика и ще преуспеете!

ПС:Трипчо какво точно ти значи името?Да не си някой супер герой случайно?Така ми звучи...абе със сигурност съм те чувал някъде-я по новините я съм че някъде за тебе...успех с покупките ти,всички ти стискаме палци!

07.02.07
22:32

[quote author=“DJПетко”][quote author=“diksi”]Аз им писах на Господарите, но никакъв отговор не получих. :roll:

Кога им писа ?

Писах им още като излязоха резултатите на Хънтъра от Про Голд-а. Няколко дни след като беше пусната темата с резултата им писах, но уви - нищо. :roll:

07.02.07
23:21

Абе много рекламни агенти са се събрали в тоя форум...
То не бяха Нутримски мишоци, Биогеймски мушмуроци, а сега и Крика-Лежанката рекламатори...

ТР

08.02.07
00:08

Ти стигни нивото на Крика па тогава говори. Какво мрънкате- пичовете си пият на Дженезис и си качват а вие си давайте парите на евреите от Оптимум.Това коети отива за страни извън ЕС е прах -гаден мръсен прах в който има съставки предизвикващи отделянето на кортикостероидния освобождаващ фактор- т.е. катаболизъм батка.Това си е биологично оръжие.

08.02.07
17:38

[quote author=”Трипчо”]Ти стигни нивото на Крика па тогава говори кво пичовете си пият на Дженезис и си качват а вие си давайте парите на евреите от Оптимум.Това коети отива за страни извън ЕС е прах -гаден мръсен прах в който има съставки предизвикващи отделянето на кортикостероидния освобождаващ фактор- т.е. катаболизъм батка.Това си е биологично оръжие.

:roll:  :shock:  :lol:  :lol:  :lol:

FZ

08.02.07
17:40

[quote author=”Трипчо”]Ти стигни нивото на Крика па тогава говори кво пичовете си пият на Дженезис и си качват а вие си давайте парите на евреите от Оптимум.Това коети отива за страни извън ЕС е прах -гаден мръсен прах в който има съставки предизвикващи отделянето на кортикостероидния освобождаващ фактор- т.е. катаболизъм батка.Това си е биологично оръжие.

Уаааааау  :D

11.02.07
01:48

ХАха, какво оживено настана самоооо. Абе всеки си има глава на раменете и сам да си избира кво да пие или въобще да пие. Въпрос на личен избор. Иначе съм пил на Нутрим протеин и бях супер доволен......от факта ,че го взех с 2лв намаление  :lol:  После като почнах да го пия и видях лекото прахче в кутийката ми секна щастието  :D

П.С. От как четох едно интервю на Крика в ,което казва че за една седмица изпил 1кг креатин , качил с 30% силата си и забравих колко ММ почнах да вярвам в чудеса и сега събирам пари за 2кг креатин от неговия да изкарам двуседмичен цикъл и да изригна в залата с 60% повече сила  :lol:

DI

16.02.07
13:08

Момчета, в форума има доста теми за копуване на добавки от интернет. Там цените са доста по-ниски от тези в магазините тук и ти излизат по-евтино и от българските боклуци, а пиеш хубави добавки. А пък за Митьо Крика и Киро Скалата да не говориме... защо си мислите, че Киро Скалата има 3 лимозини и иска да си купи още 2? От къде са тези пари, като се занимава с внос на добавки от Америка? Мислите ли, че толкова пари се печелят с продаване на супер добавки на народни цени?

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1