01.02.07
23:13
Ами спред мен почина от всеотдайност към културизма,човека е пример на думите - целта оправдава средствата.Всеки сам решава колко да даде за всяко нещо - Цветко даде живота си за културизма.
И затова ще остане един от най-великите :!:
01.02.07
23:15
[quote author=“qk_bik”]Значи писнало ми е да се правят такива несериозни изказвания.Значи във този форум може би има 3-4 човека,които дават сериозни мнения и заслужават да се чуят,това са хора,които оценяват 17 годишния труд във залата на Цветко,това,че той е бил 50 кила когато е почнал и е бил с добра височина,което означава,че е бил страшно слаб,още повече,че някои хора са го мислили за рахит.Ръката му не е стигала и 30 см.Някой от вас редовно даващите ненужните си и некомпетентни мнения има ли си на идея за какво иде реч,нека поне един от вас да се похвали с такава воля и достижения,и ако се намери такъв той може да дава оценка,кой,какво,кога.Човека,които са смятали за рахит се превръща в най-големия културист в БГ ти това можеш ли да си го представиш,а ми е чудно като застанеш до 2 метров 135 кг културист какво чувство ще имаш,бас държа,че си поне 40 кг. по-лек и поне една глава по-нисък.На по-високите им е доста по-трудно,но ето,че има и такива примери като него.Пак казвам има много малко хора,които могат да знаят за какво говоря,останалите само дават предположения.Колкото до релефа,на киборга единствено гърдите му бяха по-релефни.Просто за да можеш да си представиш нещо понякога е нужно да го видиш с очите си.
Виж ся ,нашия.Никой не е казал лошо за Цветко-аз давам лични спортни оценки.На мен ми се струва ,че се обиждаш понеже си го познвал,което е и нормално.Не ми се струва в днешно време невероятно да станеш от 50кг 130 като знам какъв хап има на пазара и т.н.Още повече ,че и аз познавам хора дето бяха тип “концлагер” ,ама сега биват ,че и са доста напред с материала.Съжалявам за Цветко.Аз на негово място ,пък и 98% от хората ,не биха достигнали това ниво,а тази воля пък да не говорим.Просто бих се примирил и бих записал друг спорт,защото да си културист е нож с две остриета.Това ми е любимият спорт,но смятам че никога няма да го тренирам професионално ,не защото не искам да съм огромен,а поради други причини -най-простата от всички -финансиите :wink:
fixer2
А от какво е починал ?И пича да говори, че Лий Прийст има смешни пропорций Rolling Eyes Wink Ти си за пистолет в главата Smile .... За бисери си !!
И аз мисля,че Прийст има смешни пропорций...даже самият Цветко(лека му пръст) твърдеше,че Прийст има смешни пропорций.Защото наистина е така :roll: (като разбирасе не му отричам успехите...)
morphey
introducer написа:
ASTOR написа:
Киборга се отказа преди време от състезателна дейност. Каза че с тази дискова херния не може повече (негови думи)
тамън две.
Ходеше винаги приведен леко,често се държеше за кръста -още преди около 10 години.В един брой имаше интервю и той сподели за някакъв чекръкчия от сливен ли откъде беше който му помогнал.А относно Цветко ,Киборга и Митко Димитров -мога да ви кажа че Цветко въобще не беше за 1вото място.Толкова високите хора не могат да имат големи претенции за културизма,независимо ,че са маняци,тренират много,дали са много за спорта и т.н.Просто генът тук не може да се пренебрегне.Както Ли Прийст никога няма да стане мр.Олимпия заради смешната си структура ,така и двуметров гигант има същите шансове.Цветко беше отишал на световно и стана 10ти от общо 10,така че много не ми го хвалете.
Лека му пръст -той ще остане винаги сред най-добрите въпреки всичко !!!Ей за тези думи заслужаваш шамар ,моето момче.
Не знам дали си забелязал ,но на Олимпията се явяват все по-вискоки състезатели (справка Гюнтер ,Тони Фрийман)
Да много по-трудно е да се постигнат пропорцийте ,но предлагам да гледаш развитието на културистите в следващите 10-20 години и сравнявай ръста с изминалите години
Цветко Е велик културист (въпреки че вече не е между нас ,той заслужава само и единствено уважение и респект ,и това че го плюеш може само да вбеси останалите -при мен постигна този ефект)
Той поддържаше 130кг състезателно тегло ,което е мечта за всеки културист ,но сьпирам по темата за да не започне по-сериозен спор
morphey съветвам те да прочетеш последните думи на момчето...
И престанете вече да се карате.
[quote author=“efoss_sz”]Значи човекът на аватара ми е КИБОРГА...през 2003 (когато се отказа от културизма) Стана Републикански шампион 1-во място и Абсолютен пак 1-во място.Супер човек е мн пекан :P ,приятели сме .Е накратко казано НАЙ-ДОБРИЯ :wink:
П.С. Митко Димитров ряпа да яде :P :P :mrgreen: :mrgreen:
Велик културист е Киборга, само дето не бих се съгласил с това за Митко! Митака е невероятен културист!
01.02.07
23:59
[quote author=“introducer”][quote author=“qk_bik”]Значи писнало ми е да се правят такива несериозни изказвания.Значи във този форум може би има 3-4 човека,които дават сериозни мнения и заслужават да се чуят,това са хора,които оценяват 17 годишния труд във залата на Цветко,това,че той е бил 50 кила когато е почнал и е бил с добра височина,което означава,че е бил страшно слаб,още повече,че някои хора са го мислили за рахит.Ръката му не е стигала и 30 см.Някой от вас редовно даващите ненужните си и некомпетентни мнения има ли си на идея за какво иде реч,нека поне един от вас да се похвали с такава воля и достижения,и ако се намери такъв той може да дава оценка,кой,какво,кога.Човека,които са смятали за рахит се превръща в най-големия културист в БГ ти това можеш ли да си го представиш,а ми е чудно като застанеш до 2 метров 135 кг културист какво чувство ще имаш,бас държа,че си поне 40 кг. по-лек и поне една глава по-нисък.На по-високите им е доста по-трудно,но ето,че има и такива примери като него.Пак казвам има много малко хора,които могат да знаят за какво говоря,останалите само дават предположения.Колкото до релефа,на киборга единствено гърдите му бяха по-релефни.Просто за да можеш да си представиш нещо понякога е нужно да го видиш с очите си.
Виж ся ,нашия.Никой не е казал лошо за Цветко-аз давам лични спортни оценки.На мен ми се струва ,че се обиждаш понеже си го познвал,което е и нормално.Не ми се струва в днешно време невероятно да станеш от 50кг 130 като знам какъв хап има на пазара и т.н.Още повече ,че и аз познавам хора дето бяха тип “концлагер” ,ама сега биват ,че и са доста напред с материала.Съжалявам за Цветко.Аз на негово място ,пък и 98% от хората ,не биха достигнали това ниво,а тази воля пък да не говорим.Просто бих се примирил и бих записал друг спорт,защото да си културист е нож с две остриета.Това ми е любимият спорт,но смятам че никога няма да го тренирам професионално ,не защото не искам да съм огромен,а поради други причини -най-простата от всички -финансиите :wink:
За това в зеления цвят - ами имал съм щастието да го познавам,не отричам,но обаче казвам от обективна гледна точка,защото с думите си омаловажаваш труд,който не разбираш.
За това в зеления цвят - в по-горните постове съм писал,че Цветко в основен период е бил 135 кг. - като винаги е имал преса и вени,не мазен имам в предвид.Отново омаловажаш труда на другите и то като цяло този път.На мен лично ми стана пределно ясно,че си нямаш и на представа какво е културизъм и как се постигат резултатите в него,направи точно това -сведе мнението ми за теб точно,колкото и за тези,които и понятие си нямат за какво са в залата и ходят да си приказват там,защото общо приетото мнение от дечора и неограмотените по темата дават абсолютно същото мнение като теб - химията прави всичко.Тук си прав само,че на 180 градуса.Ясно ми е колко разбираш.Запазвам добрия тон във форума както винаги,защото не съм някой селяк и ти лично минаваш в графата напълно некомпетентни по тема културизъм.И ако може сподели ми за какви точно хапчета имаш впредвид,защото аз лично въпреди сума ти неща,които съм прочел,видял и чул не съм виждал да се качват така лесно 85 кг. при такива размери и релеф.Иначе приятел чисто добронамерено не уважавам мнението ти като цяло,защото пак ти казвам не разбираш за какво говоря,малко хора ме разбират,но няма значение надявам се някой ден да разбереш.Все пак това е демократична държава и всеки има право да изкаже своето мнение,с това не споря и съм съгласен,а за да продължа да пиша значи,че има нещо нередно,което не е така е ще бъде прочетено и от други дори може и да повлияе негативно говоря за мнението за химията,ти помисли защо ти го казвам и не го правя заради теб,а заради тези които ептем нищо не разбират и ето от каде идват начинаещите питащи за химия още от първия ден.Мислете момчета,не пишете неща,за които ще повторя - само давате предположения,защото изказвате мнението си във форум с 10 000 потребителя,на които може да повлияете,мислете какво става после.
02.02.07
22:23
Факта, че Иван се появява на състезание със скъсан бедрен мускул и ги разгрява сичките там говори сам по себе си :wink:
03.02.07
13:01
qk_bik,аз пък съм сигурен ,че разбирам от химия и биология повече отколкото теб и ще си замълча, защото съм в графата “некомпетентни”.
И по твоите изказвания че си сред топ 5 на най-просветените във форума също ще си замълча.
Единственото което ще кажа е, да затриеш напълно оная тема за дето си пиел по 10 литра вода и си ядял по 5кг свинско на ден ,тъй като едва ли ще поумнеят колкото теб всичките 10 000 потребителя на www.bb-team.org/forum ,та поне да не ги разсмиваме излишно.Аз пък това не си го представях като културизъм.
Цветко Цветков ще бъде винаги сред най-добрите,най-малкото заради всеотдайността си !!!
03.02.07
21:43
[quote author=“introducer”]qk_bik,аз пък съм сигурен ,че разбирам от химия и биология повече отколкото теб и ще си замълча, защото съм в графата “некомпетентни”.
И по твоите изказвания че си сред топ 5 на най-просветените във форума също ще си замълча.
Единственото което ще кажа е, да затриеш напълно оная тема за дето си пиел по 10 литра вода и си ядял по 5кг свинско на ден ,тъй като едва ли ще поумнеят колкото теб всичките 10 000 потребителя на www.bb-team.org/forum ,та поне да не ги разсмиваме излишно.Аз пък това не си го представях като културизъм.
Цветко Цветков ще бъде винаги сред най-добрите,най-малкото заради всеотдайността си !!!
Ами добре пич,понеже търсиш компромати,и гледам,че доста знаеш явно за химията и биологията ами дай да сравняваме след като си толкова напред с материала,а аз съм си провинционалист момче.Остави размерите,понеже не съм толкова чист на снимките,дай да сравняваме силови постижения - кажи твойте,а моите съм ги написал.И не са 5 кила свинско на ден - това беше в период от 2 седмици,в които съм ял свинско и то по кило не по 5,както и да е.И едно гледай да запомниш тука не е важно колко знаеш,а колко можеш,аз си познавам организма много по-добре от тебе и знам как да му въздействам най-добре.А ти с твойте знания какво си постигнал и следователно колко знаеш за твоя организъм.И пак ще те помоля тъй като знанията ти не са толкова повърхностни като мойте били паднал на моето ниво и би ли ми казал за какви чудотворни хапове говориш,с които се качва толкова много и толкова чисто,а после ще мислим и схема с тия хапове.Твоя отговор на този въпрос ще ме изведе в нови висоти и ако е истина ти ще си моя идол.Или предпочиташ никой да не може да те стигне.Тъй като явно съм пропуснал да видя твоя снимка би ли я поместил,за да видим и това,което си постигнал ако е възможно.
03.02.07
22:10
Eй-Ей-Ей спрете бе тва са не е тема за спор и караници...тук обсъждаме Киборга :!:
Кажете някой интересен факт за него...все пак и аз незная всичко :P ако някой знае нещо “апетитно” да сподели :P
Петко К - мисля, че е крайно време да се научиш да ползваш бутона Eidt.
04.02.07
21:44
[quote author=“Efoss”]Eй-Ей-Ей спрете бе тва са не е тема за спор и караници...тук обсъждаме Киборга :!:
Кажете някой интересен факт за него...все пак и аз незная всичко :P ако някой знае нещо “апетитно” да сподели :P
Петко К - мисля, че е крайно време да се научиш да ползваш бутона Eidt.
Да ,във форума не трябва да се спори излишно и за глупости,но
аз посещавам форума над година и се дразня когато някой който влиза от 1месец тук не ме познава нити като личност нито като количество знания да започне да ми дава съвети и да си налага мнението
Затова съветвам някой хора да си замълчат
qk_bik ти си напълно в правото си да се ядосваш на коментаритена introducer :
introducer дай твоя снимка и постижения и по-важното кажи колко време тренираш за да имам представа дали си сериозен човек.
introducer дай твоя снимка и постижения и по-важното кажи колко време тренираш за да имам представа дали си сериозен човек.
за теб сериозен и начетен е онзи човек който е 90кг с ръка над 40 предполагам.
познанията на човек в сферата на културизма(хранене,тренировки,добавки,стероиди..) не е правопропорционална на килограмите му и като цяло формата му.
Значи Цветко е починал от прекалено много силни добавки айде да ги нарека по просто “хапове” тъй като те са “изяли” черния му дроб и това вече е фаталното...
Ами спред мен почина от всеотдайност към културизма,човека е пример на думите - целта оправдава средствата.
Всеки сам решава колко да даде за всяко нещо - Цветко даде живота си за културизма.И затова ще остане един от най-великите
Ако на вас това не ви звучи абсурдно?!...
Четейки и това интервю (беше дадено в една друга тема) вече съм убеден, че този спорт е тотално развален.
Съжалявам ако някой се обижда, но аз не мога да му се възхищавам и не смятам че това е примера, който трябва да се следва.
05.02.07
10:59
[quote author=“hardboy”]
за теб сериозен и начетен е онзи човек който е 90кг с ръка над 40 предполагам.
познанията на човек в сферата на културизма(хранене,тренировки,добавки,стероиди..) не е правопропорционална на килограмите му и като цяло формата му.
За това си прав ,но за да имаш нужните знания трябва специализация,и ако някой е преминал някакъв курс или е тренъор или състезател (хора които притежават голям обем знания) ще го спомене или дори ще го напише като подпис (за да знаят другите че човека има серозни знания)
hardboy ако човек се занимава кондиционално и няма състезателни цели естествено е неговото тяло да е мерило за знанията му.
Пример:само ако погледнеш моя снимка и ще разбереш колко малко разбирам аз от НВД ,пропорций и симетрия :)
capos ще ти дам един пример който най-вероятно ще отвори много голям спор:
Защо 20 милиона руснаци са умряли през 2 СВ ?
Заради една кауза: да защитят родината си.Но ценностите се променят.
Например Темистокъл (грък) на 80годишна възраст се хвърля в огън след края на Олимпийските игри и изгаря жив.
Просто тук важи фактора индивидуалност
На планетата има 7 милиарда души и всеки си има свой радости и проблеми ,някой от тях искат да бъдат запомнени с нещо ,но мнозинството изчезват като сянки....
Кой ви каза ,че спорта трябва да бъде чист ? Или че не това е лицето на спорта?
Спорта е борба ,той е фанатична упоритост ,истинският спортист е готов на всичко
за да е първи и за да побеждава
За истинският спортист смъртта е по-маклко страшна от невъзможността да се развива
В крайна сметка всеки си има гледна точка
Хора разберете с едно малко изключение Вселената се състои от други,затова не слагайте всички хора под общ знаменател.
Просто запомнете Цветко като човек който е готов да направи това за което другите хора нямат кураж,и го запомнете с добро.
05.02.07
11:37
Евала ! ... на изказването на morphey !
Хайде вече да коментирате Киборга (за което е и темата). Оставете другите хора намира (някои даже не са между нас)
Не ме принуждавайте да трия мнения несвързани с темата
05.02.07
20:22
Абе немаше смисъл от тая тема..
[quote author=“Efoss”]А знаете ли от каде му идва името КИБОРГА :?: :wink:
е от къде идва ?
07.02.07
09:35
Ами писал съм - на 17 години е клекнал с 245 кг
[quote author=“Efoss”]Ами писал съм - на 17 години е клекнал с 245 кг
УРОД !! :D :shock: 8) :twisted: :wink:
07.02.07
12:36
[quote author=“fixer2”][quote author=“Efoss”]Ами писал съм - на 17 години е клекнал с 245 кг
Пиши с нормален шрифт !
Няма недовиждащи.
[quote author=“BIG PICHAGA”][quote author=“fixer2”][quote author=“Efoss”]Ами писал съм - на 17 години е клекнал с 245 кг
Пиши с нормален шрифт !
Няма недовиждащи.
стига си се правил на модератор! дразниш ...
[quote author=“hardboy”][quote author=“BIG PICHAGA”][quote author=“fixer2”][quote author=“Efoss”]Ами писал съм - на 17 години е клекнал с 245 кг
Пиши с нормален шрифт !
Няма недовиждащи.
Да бе вярно и на мен ми направи впечатление,но като го гледам човека си личи,че има амбиция :roll:
07.02.07
20:42
Да бе вярно и на мен ми направи впечатление,но като го гледам човека си личи,че има амбиция :roll:
:wink:
08.02.07
12:09
[quote author=“hardboy”][quote author=“BIG PICHAGA”][quote author=“fixer2”][quote author=“Efoss”]Ами писал съм - на 17 години е клекнал с 245 кг
Пиши с нормален шрифт !
Няма недовиждащи.
Ти недей дава много акъл на хората на какво да се правят. :!: :!: :!:
Ако нямаш какво да кажеш по темата по-добре не се обаждай :!: :!: :!:
Спамиш :!:
08.02.07
17:59
Ми добре прави човека...трябва да се придържаме към правилата...нали за това са правила...та нека се върнем по темата и дайте по малко оффтопици :wink: :!: