Знаете ли или чували ли сте за Киборга ?

Темата е заключена.
Прескочи до:
EF

31.01.07
21:24

Кажете мнението си за Киборга ако знаете за кой става въпрос.  :wink:

КВ

31.01.07
21:43

[quote author=“efoss_sz”]Кажете мнението си за Киборга ако знаете за кой става въпрос.  :wink:

много искам да направя като неговата м.маса просто е супер културист  :!:  :!:  :!:

31.01.07
22:02

Киборга е сред най-голямата конкуренция на Димитър Димитров и естествено много добър културист!

Силно казано съм чувал. Просто може би по телевизията или нещо такова не знам и аз, но ми е останало в главата като звучене просто това “киборга”. Дайте малко повече информация и снимки най - вече защото иначе тая тема няма никакъв смисъл.

EF

31.01.07
22:19

Значи човекът на аватара ми е КИБОРГА...през 2003 (когато се отказа от културизма) Стана Републикански шампион 1-во място и Абсолютен пак 1-во място.Супер човек е мн пекан  :P ,приятели сме .Е накратко казано НАЙ-ДОБРИЯ  :wink:
П.С. Митко Димитров ряпа да яде  :P :P :mrgreen: :mrgreen:

31.01.07
22:23

Ето снимка на киборга  :arrow:

http://www.musclefitness-bg.com/FRAMES_files/magazin/96/3.gif
До колкото знам е бил 2-пъти абсолютен шампион на Републиканското през 2003.

31.01.07
22:23

Други снимки :) ?  :wink:  :D

EF

31.01.07
22:26

[quote author=“fixer2”]Други снимки :) ?  :wink:  :D

По списанията на всяка станица  :mrgreen: Както казвам аз
“През една страница Колман, на всяка страница Киборг ! ”  :roll:

31.01.07
22:39

Какъв е смисъла на темата, да възвеличаваме културист, който се е отказал от спортна кариера ли ?  :?

31.01.07
22:43

Митко Димитров бая има още докато стигне Киборга. Ако Цветко Цветков и Киборга се състезаваха нямаше никои да е чувал за Митко Дмимиров защото винаги щеше да е зад тях. Имам доста интересна снимка на тримата един до друг от републиканското 2003. Доста интересна :wink: но за жалост е на списание. Митко е като скакалец до тях.

EF

31.01.07
22:43

[quote author=“Azazel”]Какъв е смисъла на темата, да възвеличаваме културист, който се е отказал от спортна кариера ли ?  :?

Ами доказал е че може да бъде най-добрия и го е постигнал, той ще се помни доста време и все още си има много интервюта с него.

Аз четох, че вече не се състезава, а е станал охрана някъде.  :roll:

EF

31.01.07
22:49

[quote author=“manson”]Аз четох, че вече не се състезава, а е станал охрана някъде.  :roll:

Да работеше ама охраната беше негова...фирмата де

31.01.07
22:55

Беше шеф на охраната на някаква си дискотека в слън4ев бряг ако съм прав.Колега много са ти остри отговорите среЩу Митко Димитров 
Ряпа да яде заЩо  :roll: Щото киборгът ти е приятел,браво радвам се.
Аз мисля 4е трябва да имаме по голямо уважение към тези мом4ета заЩото те са Българи и всеки от тях се е доказал с неЩо така 4е няма какво да говорим пове4е

EF

31.01.07
22:58

[quote author=“valentinik46”]Беше шеф на охраната на някаква си дискотека в слън4ев бряг ако съм прав.Колега много са ти остри отговорите среЩу Митко Димитров 
Ряпа да яде заЩо  :roll: Щото киборгът ти е приятел,браво радвам се.
Аз мисля 4е трябва да имаме по голямо уважение към тези мом4ета заЩото те са Българи и всеки от тях се е доказал с неЩо така 4е няма какво да говорим пове4е

казвам го в кръга на шегата бе приятелю  :wink:

QK

01.02.07
00:01

Ми според мен пък въпреки,че вече не е сред нас Цветко Цветков си остава най-добрия културист в БГ.И когато Киборга стана първи,а Цветко втори според мен трябваше да е обратното.Може би повлия това,че Цветко твърде много жестиколираше и съдиите го наказаха за това.Тренирал съм с Цветко и мога да кажа,че много е направил за културизма във нашия град и в БГ,много ми е помагал и на мен,много съвети ми е давал и както казваше той - аз сега ти казвам как и какво и затова трябва да го оцениш,защото на мен никой не ми е казвал,нещо като не питай старило,а патило.Много беше добър,много воля имаше,но така и не успя да постигне целите си.Евала му казвам.Киборга и Митко пасти да ядат,ако Цветко беше жив.Все пак говоря за 148 гръг и 53.5 ръка абсолютен релеф във състезателна форма - в основен период - 155(май стигаше щото не го ловеше сантиметъра) и 55 близо 56 ръка и не беше толкова мазен вени винаги имаше.Така,че Киборга също е добър,но за мен няма по-добър от Цветко.А и Цветко беше висок 1.94 мисля,че беше и тегло в основен период - 135 кг. и в състезателен 128 кг.

FZ

01.02.07
11:33

Да знам го разбира се .
Един от най-добрите състезатели от близкото минало . Много як и готин  пич.

01.02.07
15:21

Снимки имате ли на Цветко Цветков , не го знам.....  :roll:  :?:

EF

01.02.07
15:24

E…да не е сред нас...велик е, един от най-добрите културисти в БГ.И да постигнеш това което той е постигнал за неговото телосложение е много трудно и немислимо за някои хора.Та Киборга го би по релеф...все пак той е мистър Гръб на Балканите...  :wink:

SP

01.02.07
15:34

Преди много години 6 или 7 той май тренираше в Славия. Аз тогава бях малко, ниско и кльощаво момче, а той беше почти 3 пъти колкото мен. :)

01.02.07
17:57

Киборга ако не се беше отказал са щтеше да е до Митко и Христомир ..... + Това има дискова херния и е тренирал гръб само на скрипец ..... Излязал е на състезание със скъсано бедро !!! Повече нямам смисал да говоря  :wink:

B_

01.02.07
18:00

efoss_sz питай го ква му е тренировката за гръб, че и аз съм с дискова херния и клекове, мъртви тяги и пр. не правя :(

EF

01.02.07
19:36

Еми ще ти кажа аз тренирам по нея
1.На скрипец със тесен хват (ръкохватка)
2.С лопатка издърпване пред гърди
3.Вертикален скрипец
———Тези упражнения всеки пат може да се местят...желателно е———
4.Придърпване с помощ на кабелите (с ръкохватката която е за трицепс или въжето) в наведено положение
5.Гребане с дъмбел
Това е  :wink:

EF

01.02.07
19:38

А знаете ли от каде му идва името КИБОРГА  :?:  :wink:

01.02.07
20:02

[quote author=“efoss_sz”]А знаете ли от каде му идва името КИБОРГА  :?:  :wink:

Не сподели  :lol:

B_

01.02.07
20:12

мерси, само че съм толкова тъп че не разбрах 2 и 4 :lol:

01.02.07
20:20

Мисля че е защото е клякал с 240 на 17 години.Ако не е така сори но аз поне за това съм слушал

EF

01.02.07
20:30

Да KAZZ прав си само 4е са 245 :wink:

КВ

01.02.07
20:32

[quote author=“efoss_sz”]А знаете ли от каде му идва името КИБОРГА  :?:  :wink:

това някакъв тест за интелегентност ли е че нещо не мога да разбера  :shock:

01.02.07
21:18

абе киборга сега го гледах в МиФ един стар брой(смисъл на няколко месеца) и имам чувството, че е станал някав доста мазен
Поправете ме ако греша

01.02.07
21:50

Киборга се отказа преди време от състезателна дейност. Каза че с тази дискова херния не може повече (негови думи)

01.02.07
22:05

Тия 5 кила секи път ми изяждат главата :) Имал ли е някакви други силови постижения

01.02.07
22:10

[quote author=“ASTOR”]Киборга се отказа преди време от състезателна дейност. Каза че с тази дискова херния не може повече (негови думи)

тамън две.
Ходеше винаги приведен леко,често се държеше за кръста -още преди около 10 години.В един брой имаше интервю и той сподели за някакъв чекръкчия от сливен ли откъде беше който му помогнал.

А относно Цветко ,Киборга и Митко Димитров -мога да ви кажа че Цветко въобще не беше за 1вото място.Толкова високите хора не могат да имат големи претенции за културизма,независимо ,че са маняци,тренират много,дали са много за спорта и т.н.Просто генът тук не може да се пренебрегне.Както Ли Прийст никога няма да стане мр.Олимпия заради смешната си структура ,така и двуметров гигант има същите шансове.Цветко беше отишал на световно и стана 10ти от общо 10,така че много не ми го хвалете.
Лека му пръст -той ще остане винаги сред най-добрите въпреки всичко !!!

MO

01.02.07
22:29

[quote author=“introducer”][quote author=“ASTOR”]Киборга се отказа преди време от състезателна дейност. Каза че с тази дискова херния не може повече (негови думи)

тамън две.
Ходеше винаги приведен леко,често се държеше за кръста -още преди около 10 години.В един брой имаше интервю и той сподели за някакъв чекръкчия от сливен ли откъде беше който му помогнал.

А относно Цветко ,Киборга и Митко Димитров -мога да ви кажа че Цветко въобще не беше за 1вото място.Толкова високите хора не могат да имат големи претенции за културизма,независимо ,че са маняци,тренират много,дали са много за спорта и т.н.Просто генът тук не може да се пренебрегне.Както Ли Прийст никога няма да стане мр.Олимпия заради смешната си структура ,така и двуметров гигант има същите шансове.Цветко беше отишал на световно и стана 10ти от общо 10,така че много не ми го хвалете.

Ей за тези думи заслужаваш шамар ,моето момче.
Не знам дали си забелязал ,но на Олимпията се явяват все по-вискоки състезатели (справка Гюнтер ,Тони Фрийман)
Да много по-трудно е да се постигнат пропорцийте ,но предлагам да гледаш развитието на културистите в следващите 10-20 години и сравнявай ръста с изминалите години
Цветко Е велик културист (въпреки че вече не е между нас ,той заслужава само и единствено уважение и респект  ,и това че го плюеш може само да вбеси останалите -при мен постигна този ефект)
Той поддържаше 130кг състезателно тегло ,което е мечта за всеки културист ,но сьпирам по темата за да не започне по-сериозен спор

01.02.07
22:36

А от какво е починал ?

И пича да говори, че Лий Прийст има смешни пропорций  :roll:  :wink:  Ти си за пистолет в главата :) ....  За бисери си !!

01.02.07
22:41

Не съм отричал Цветко или пък че не е бил добър-даже имах възможност да го гледам наживо ,но не отидох (тогава още не се интересувах толкова от културизъм).На снимките сме го гледали и въпреки невероятните си килограми не беше за 1во място.Всички които съм питал са били на същото мнение,в списанието критиките бяха и те такива - Цветко е бил малко по-мазен отколкото трябва ,Митко Димитров като новак тогава беше много добре сложен ,но му липсваха поне 10-15 кг отгоре.
А прогреса в Олимпията не го виждам(относно ръста).Даваш ми примери с Гюнтер дето се състезава от сума ти време,Тони Фрийман дето повече от 10 не е ставал.Ако съдим по тая логика още 70та година е било настанало времето на високите културисти ,тъй като Арнолд е бил 185.Само че после са се изредили Франк Зейн,Франко Колумбо дето са били далеч по-ниски (особено втория).Рони Колман е малко изключение ,но аз смятам че перфектния ръст за тоя спорт е м/у 175-180.
На състезание като мр.Олимпия имат огромни изисквания що се отнася до ръста и пропорции.Имам много любими културисти ,но в момента Декстър ми е най-на сърце  и няма да го крия ,че май няма да му дадат олимпия само заради това ,че е малък.Това е горчивата реалност-докато не изменят правилата и съдиите няма кво да ми се сърдиш ,вбесяваш и да осъждаш кой за шамар,кой за шут.

MO

01.02.07
22:55

[quote author=“introducer”]Не съм отричал Цветко или пък че не е бил добър-даже имах възможност да го гледам наживо ,но не отидох (тогава още не се интересувах толкова от културизъм).На снимките сме го гледали и въпреки невероятните си килограми не беше за 1во място.Всички които съм питал са били на същото мнение,в списанието критиките бяха и те такива - Цветко е бил малко по-мазен отколкото трябва ,Митко Димитров като новак тогава беше много добре сложен ,но му липсваха поне 10-15 кг отгоре.
А прогреса в Олимпията не го виждам(относно ръста).Даваш ми примери с Гюнтер дето се състезава от сума ти време,Тони Фрийман дето повече от 10 не е ставал.Ако съдим по тая логика още 70та година е било настанало времето на високите културисти ,тъй като Арнолд е бил 185.Само че после са се изредили Франк Зейн,Франко Колумбо дето са били далеч по-ниски (особено втория).Рони Колман е малко изключение ,но аз смятам че перфектния ръст за тоя спорт е м/у 175-180.
На състезание като мр.Олимпия имат огромни изисквания що се отнася до ръста и пропорции.Имам много любими културисти ,но в момента Декстър ми е най-на сърце  и няма да го крия ,че май няма да му дадат олимпия само заради това ,че е малък.Това е горчивата реалност-докато не изменят правилата и съдиите няма кво да ми се сърдиш ,вбесяваш и да осъждаш кой за шамар,кой за шут.

Е няма начин да не отговоря:
1 Цвятко е бил много по-масивен от всичко други състезатели но в крайна сметка съдийте определят не аз
2 За прогреса в Олимпията ти казах да почакаш ..
3 Малко си противоречиш ,казваш че префектният ръст е 175-180см ,а Колман бил малко изключение ,той да не е 190?
Виждам че отговаряш отогваряш културно затова ще се постарая и аз да съм културен

EF

01.02.07
22:57

Значи Цветко е починал от прекалено много силни добавки айде да ги нарека по просто “хапове” тъй като те са “изяли” черния му дроб и това вече е фаталното.Няма как да бъдат преработени тези вещества и го удря в главата и сърцето и ..... не ми е приятно да коментирам но някой от вас беше попитал.  :cry: :?  :(

QK

01.02.07
23:03

[quote author=“introducer”][quote author=“ASTOR”]Киборга се отказа преди време от състезателна дейност. Каза че с тази дискова херния не може повече (негови думи)

тамън две.

Значи писнало ми е да се правят такива несериозни изказвания.Значи във този форум може би има 3-4 човека,които дават сериозни мнения и заслужават да се чуят,това са хора,които оценяват 17 годишния труд във залата на Цветко,това,че той е бил 50 кила когато е почнал и е бил с добра височина,което означава,че е бил страшно слаб,още повече,че някои хора са го мислили за рахит.Ръката му не е стигала и 30 см.Някой от вас редовно даващите ненужните си и некомпетентни мнения има ли си на идея за какво иде реч,нека поне един от вас да се похвали с такава воля и достижения,и ако се намери такъв той може да дава оценка,кой,какво,кога.Човека,които са смятали за рахит се превръща в най-големия културист в БГ ти това можеш ли да си го представиш,а ми е чудно като застанеш до 2 метров 135 кг културист какво чувство ще имаш,бас държа,че си поне 40 кг. по-лек и поне една глава по-нисък.На по-високите им е доста по-трудно,но ето,че има и такива примери като него.Пак казвам има много малко хора,които могат да знаят за какво говоря,останалите само дават предположения.Колкото до релефа,на киборга единствено гърдите му бяха по-релефни.Просто за да можеш да си представиш нещо понякога е нужно да го видиш с очите си.

01.02.07
23:06

Радвам се ,че изказваме мнения и се води културен спор.

[quote author=“morphey”]
2 За прогреса в Олимпията ти казах да почакаш ..

Аз пък ти дадох пример ,че от ерата на Арнолд  до сега(27 години са минали) не се е вдигнал средния ръст на състезателите ,смятам че и занапред ще стане същото(лично мнение)

[quote author=“morphey”]3 Малко си противоречиш ,казваш че префектният ръст е 175-180см ,а Колман бил малко изключение ,той да не е 190?

Рони Колман е изключение от измежду най-коравите състезатели. Може би изречението ми щеше да е по-правилно ,ако тва ,но беше заменено със Рони е 180 ,а перфектния ръст според мен е м/у 175-180
Не знам Виктор Мартинес към колко е ,но не ми се вижда нисък-и той е много добър.Смятам че ще е следващия мр.О

QK

01.02.07
23:07

[quote author=“efoss_sz”]Значи Цветко е починал от прекалено много силни добавки айде да ги нарека по просто “хапове” тъй като те са “изяли” черния му дроб и това вече е фаталното.Няма как да бъдат преработени тези вещества и го удря в главата и сърцето и ..... не ми е приятно да коментирам но някой от вас беше попитал.  :cry: :?  :(

Ами спред мен почина от всеотдайност към културизма,човека е пример на думите - целта оправдава средствата.Всеки сам решава колко да даде за всяко нещо - Цветко даде живота си за културизма.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1