07.02.07
12:35
за четири-пет месеца свалих 10-на килограма мазнотии, единствено ми остават на корема и вътрешната част на бедрата, и за това питам какво да правя за да ги разкарам че ме дразнят.
правя по 100 коремни всеки ден като почивам един ден в седмицата, също повдигане на краката от лег и вис пак по 100 и накланяне на страни с тежест също стотарка. това е за корема.
а за краката какво да правя че ми е много х?
в залата има едни уреди събиране и разтваряне на краката на тях правя 4 серии по 30 повт.
нещо друго да ми препоръчате?
07.02.07
12:38
[quote author=“gligana”]за четири-пет месеца свалих 10-на килограма мазнотии, единствено ми остават на корема и вътрешната част на бедрата, и за това питам какво да правя за да ги разкарам че ме дразнят.
правя по 100 коремни всеки ден като почивам един ден в седмицата, също повдигане на краката от лег и вис пак по 100 и накланяне на страни с тежест също стотарка. това е за корема.
в залата има едни уреди събиране и разтваряне на краката на тях правя 4 серии по 30 повт.
С диетката как си?
Няма файда от толкова много коремни преси.
07.02.07
12:45
Ами просто няма. Тия коремни мускули не си си ги намерил на улицата все пак.
е хубаво а колко пъти да правя тогава?
май съм пообъркал малко раздела а? в женския съм писал.
може ли някой да премести темата в правилния.
07.02.07
15:39
хаха и ти кво мислиш че като направиш 1000 коремни преси и щте имаш адския корем хахах земи малко кардио праи много сте ми интересни такива :lol:
07.02.07
16:21
[quote author=“gligana”]за четири-пет месеца свалих 10-на килограма мазнотии, единствено ми остават на корема и вътрешната част на бедрата, и за това питам какво да правя за да ги разкарам че ме дразнят.
Няма смисъл от толкова повторения за корем. Все едно за бицепс да правиш 100 повторения на скотовото и да очакваш че ще има ефект.
Почвай диета и кардио и ще ти се махнат мазнините от корема и краката. Каквито и други упражнения да правиш ефект няма да има. За корема си го тренирай нормално 3x15 1-2 пъти седмично и след време ще видиш за какво става дума. :wink:
07.02.07
16:56
Пич, прочети и тази тема
http://www.bb-team.org/forum/viewtopic.php?t=22121
мерси на всички които писаха по темата.
а се възниква друг въпрос:
кога да тренирам корема в дните с тренировки или когато почивам или няма значение?
тренирам през ден демек една седмица се падат четири тренировки а друга се падат по три
а и още нещо пия кленбутерол и ефедрин от тях се побърквам от енергия, тренировката ми е около час и половина и след нея има още бая power.
за това помпах толкова коремни че да се поизразходва иначе се побърквам
мерси за отговора mitaka 101, моята тренировка протича така:
колело - 10 мин.
тренировка - час - час и 20 минути
и кардио - 10 мин
а коремните ги правя вечер
мисля събота и неделя да ходя да тичам че ми остава още много сила която трябва да я изразходвам че иначе се побърквам
ще го пробвам клека още на следващата тренировка.
Ти си на моето дередже...И аз съм зле там,то къде ли не съм де,но там е най-проблемно :lol: Аз мисля да правя коремните 3 дни в седмицата,а за баджаци-римска тяга и клекове с щанга по 1 път в седмицата...