07.02.07
14:39
Който иска да напише тук , че ми е любопитно колко правят и др. :D
Аз правя 120 коремни преси и 65 лицеви опори ;)
..страшна тема... :roll:
Коремни - преди правех до 200 в 2-3 серии - сега..сигурно съм ги свалил на 1/2, лицеви..нямам си и на идея.
[quote author=“NRG52”]..страшна тема... :roll:
Коремни - преди правех до 200 в 2-3 серии - сега..сигурно съм ги свалил на 1/2, лицеви..нямам си и на идея.
Наистина мислиш ли че е добра темата ;)
лицеви лятото правя 9 серии по 20 броя макс не съм пробвал(правя ги докато носа достигне земята)
Коремни максимално съм правил 7 и то с много зор :shock: :D :lol:
07.02.07
16:16
[quote author=“Dancho`”]Който иска да напише тук , че ми е любопитно колко правят и др. :D
Пробвала съм коремни и издържам до 200. Въпросът е, че няма никакъв смисъл от тея 200 бройки. :roll:
07.02.07
16:37
Предполагам, че в този форум имам малко хора, които правят обикновени коремни преси. За да имаш обемни плочки, трябва да правиш пресите с допълнителна тежест.
07.02.07
16:57
коремн мах 1х125 и 5х60 лицеви 5х40 :P
На 40та лицева съм труп...Обикновени коремни не правя,но мисля,че мога около 150 да докарам...
Рекорда ми на коремни е 675 а на лицеви 60- не ги правя мноо вдигам от лег по 85-90кг за серия не ми тряят лицеви май :)
07.02.07
20:41
По скоро казвайте колко лицеви правите с пляскане или на юмруци, на една ръка?
И колко коремни на римското столче и с каква тежест..
Иначе хванете едно по-жилаво 30кг. лапе на улицата и 100 опори сигурно може да направи.
[quote author=“xelfer”]Рекорда ми на коремни е 675
в колко серии това? :shock:
Браво ве много добре ти още малко в рекордите на гинес ще влезеш ако можеш напраи 1000 и си написан направо ;)
08.02.07
11:19
Имаше тема специално за лицевите опори кой колко прави. До сега не сим си давал зор за коремните преси иначе на тренировка правя 3х30.
Браво ве много добре ти още малко в рекордите на гинес ще влезеш ако можеш напраи 1000 и си написан направо ;)
Абе стига сте се излагали бе хора вие имате ли представа колко е рекорда на Гинес за коремни преси??? Коремни преси при един сравнително доста добре развит и “жилав” (ако може да се каже така за корем), може да прави много повече от трицифрени числа коремни преси на пода...
Аз лично съм стигал до около 510… нататък вече ми писва и става доста безсмислено. Един тип с невероятно изчистен и релефен корем, с доста обемисти плочки ми каза че е стигал над 1000 повторения на ден, което го е подтикнало да прави с тежести..., не мисля че е чак пък невероятна цифра 675… вярно е че хич не са много хората които достигат до тази бройка но не е чак невероятно...
пф чудите се вече какви теми да пускате какъв е смисала колко можеш да направиш ... важното е колко са ти в серията .... примерно имаш 3х50 правиш ги и това е от повече няма смисъл
08.02.07
15:23
Нямам представа. Няма и да пробвам скоро. Лицевите към 60-70 ще ги докарам 100% ама коремни преси си нямам и на идея.
[quote author=“Dancho`”]Който иска да напише тук , че ми е любопитно колко правят и др. :D
Това ли е най-важното :?:
А колко ви е дълга оная работа?
Всичко е от значение - но ето това е най важното :lol:
[quote author=“voland”][quote author=“Dancho`”]Който иска да напише тук , че ми е любопитно колко правят и др. :D
Това ли е най-важното :?:
Мноо ясно че не просто разнообразие баце :D
675 коремни съм правил на 1 серия на на легло с изпънати крака не на римко столче или в зала
09.02.07
17:41
А аз снощи както си седях на балкона видях един голям розов слон да прелита над отсрещния блок.
А аз снощи както си седях на балкона видях един голям розов слон да прелита над отсрещния блок.
Ми брау на теб голям си късметлия :D
Абе стига сте се излагали бе хора вие имате ли представа колко е рекорда на Гинес за коремни преси??? Коремни преси при един сравнително доста добре развит и “жилав” (ако може да се каже така за корем), може да прави много повече от трицифрени числа коремни преси на пода...
Аз лично съм стигал до около 510… нататък вече ми писва и става доста безсмислено. Един тип с невероятно изчистен и релефен корем, с доста обемисти плочки ми каза че е стигал над 1000 повторения на ден, което го е подтикнало да прави с тежести..., не мисля че е чак пък невероятна цифра 675… вярно е че хич не са много хората които достигат до тази бройка но не е чак невероятно...
Да ве обарках са не беше 1000 коремни преси а 1000 лицеви опори :D рекорда
ОМГ и за кво правите по 500 коремни !? като с 50 с правилната амплитуда се напомпва мускула мн по добре ;)
а за лицеви с мн зор ще направя 100 :)
09.02.07
23:45
Аз лично не виждам смисъл от темата, ама все пак от мен да мине:
лицеви: 5 серии по 20 - без проблем (наведнуж съм правил в даскалото щото ни изпитват ама след 40 дасакала ме спира и вика ” Браво, нема нужда от повече - 6” :lol:
коремни: ами в нас съм правил много, незнам колко ама така може би едно 6-7 минути като времетраене с по-бързи темпове. Ае по-здрави!!!
P.S. По-яка тема щеше верно да е за оная работа ама айде!!! :lol:
[quote author=“Dr.Pressure”][quote author=“Dancho`”]Който иска да напише тук , че ми е любопитно колко правят и др. :D
Аз лично не виждам смисъл от темата, ама все пак от мен да мине:
лицеви: 5 серии по 20 - без проблем (наведнуж съм правил в даскалото щото ни изпитват ама след 40 дасакала ме спира и вика ” Браво, нема нужда от повече - 6” :lol:
коремни: ами в нас съм правил много, незнам колко ама така може би едно 6-7 минути като времетраене с по-бързи темпове. Ае по-здрави!!!
P.S. По-яка тема щеше верно да е за оная работа ама айде!!! :lol:
Хаха ако бях пуснал таказ тема нал ша ми са смеят хората хаха :lol:
11.02.07
03:12
Аз за лицеви правя по 40 а коремни...правя различни упражнения но бройката ми е към 50-60 там някаде :)
Лицеви - 8 :oops: (преди да почна да тренирам едвам ги докарвах до 3 :twisted: )
Коремни - 50
11.02.07
12:15
преди някой да се възгордее много от резултатите си: http://www.recordholders.org/en/list/pushups.html
one-armed, 10 minutes: 546; Doug Pruden (CAN), 30 July 2003 at the Body Quest Health Club Edmonton
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
[quote author=“lex cazinsky”]преди някой да се възгордее много от резултатите си: http://www.recordholders.org/en/list/pushups.html
one-armed, 10 minutes: 546; Doug Pruden (CAN), 30 July 2003 at the Body Quest Health Club Edmonton
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
То на англииски батка ако може да го преведеш го пиши тука :D
17.02.07
16:28
Лицеви около 40-50
Коремни - 30-40(но не съм се пробвал да правя, така че може и да са повече :roll: )(всъщност 50 мога да направя на обратен лег лежанка, но нормално на пода не знам)
не повече от 50 опори... но това ли е най-важното? :lol:
23.02.07
20:01
и един мармот завиваше шоколада в станиол...
на вас човек верно да не ви даде тема за постижения.
23.02.07
20:06
70 но последните десет ми блокират ръцете и май немога да ги пускам хубаво , но не ги правя често а само в училище като приискат даскалите по физкултура
Лицеви съм правил по 1х40 (или много серии до 200), коремни 1х170 (или 3х50)
... Ама сега си джасам и лицеви и коремни по 25-30… от време на време (на 3-4 дена веднъж се сещам за лицеви конкретно)
ми преди около година правек коремни тогава 400 си ги правек перфектни на твърда под,но след 200-300 почва да ти писва иначе до отаказ нз колко 6е мога
05.03.07
22:50
Ми аз на веднъж съм правил 120 коремни , но мога сигурно и повече , а за лицевите 40 - 45