08.02.07
19:04
Пускам тема, която може би е дискутирана и преди, но просто се ядосах много днес в залата. Аз не тренирам редовно, защото нямам много свободно време, но винаги когато мога гледам да ходя... Днес обаче докато се въртях по уредите ми направи много лошо впечатление един мъж на видима възраст около 35-40 години, който си личеше че тренира от много време и е постигнал много, както и да е, това не му дава основание да се разпорежда и да се надува пред пред останалите. Случаят беше следния - сложил си той някакъв лост с тежести на ле жанката и си прави кръгови тренировки, като обаче от време на време излиза от залата, после пак се връща и така... до тука нищо лошо. Три момчета на около 15-16 години, които също тренираха в залата (евала на момчетата разбира се) виждат, че на лежанката няма никой, разтоварват лоста и го преместват на друга лежанка... Е не знам дали съм способен да ви опиша с думи как реагира тоя чичка като се върна и видя, че му е преместен лоста. То не бяха псувни, рогатни, цитирам “копеленца малки, абсолютни боклуци сте, искате да ви откажа да идвате в тая зала ли?!” и т.н. това е само една малка част.
Съгласен съм, че е малко неприятно някой да ти вземе лоста, тежестите или някой дъмбел... обаче според вас това ли е начина на реакция?! Според мен това е излишна комплексарщина и не знам защо трябва да се демонстрира в една фитнес зала например спрямо 10-15 години по-малки пишлемета. Чудя се тоя ако има деца по същия начин ли се отнася към тях... едва ли... едва ли има деца искам да кажа. Не знам обаче околко мене такива хора не мога да търпя. Вие какво мислите по случая, а и по принцип?
08.02.07
19:21
Тъп коч с две думи. :wink:
08.02.07
19:27
Знам ги такива намират се чат пат за мен това са пълни комплексари!
понеже до скоро взизах към тези “пишлемета” на 15-16 години имах(м) същия проблем.
Значи влизам пак един такъв човек с голям опит в залата е завзел 2 уреда и няма как въобще да започна да тренирам. Отивам и го питам кога ще свърши и той като почна да ме заплашва, че някой път съм щял да си изям боя , ако не тука то в някоя друга зала . Е добре аз не си ли плащам като него ? Или с какво е толкова по-различен, че дори да ме заплашва ? После се поучовечи малко, но защо беше това нужно.
Това е за съжаление положението комплексарщината е навсякъде и няма да се променят нещата . Като те види, че нямаш “20 години зад гърба по залите” и вече трябва да ти се праи ама така той се излага не аз.
Не мисля обаче че винаги така ще стоят нещата, но това е друг въпрос
Тоя ако някой по здрав му премести тежестите ще извади гласче на врабче :) зоба избива на агресия не го забравяйте :)
Явно не само аз мисля така... много лошо впечатление правят изпълнения от сорта и мисля, че в залите трябва да има хора които да правят забележки и да следят за ЕЛЕМЕНТАРНА дисциплина.
то е ясно че този пич е супер идиот.и на мене един мутраген ми се правеше ама като разбра че съм боксьор и вече сме много добри приятели! :lol:
В залата в която ходя сега няма нито 1 такъв , всичките са много пекани :lol: .
С такива оръфляци не съм се срещал в моята зала, ма ако срещта дреме ми да заповяда отвънка да се разбереме :twisted:
08.02.07
21:44
Ами аз тренирам във собствена зала и нямам особени впечатления ,но съм сигурен че във всяка зала има поне по 3-4 такива нещастници които се правят на непълнолетните трениращи.
Тъпото си е тъпо, не можеш го промени. Ама и не виждам смисъл от темата, не можем да помогнем с нищо
08.02.07
22:08
има да и всички правят мили очички на по-тежките от тях ! все пак в повечето зали тренират “вратовете” и разни други зобъри така че няма кво друго да очакваме за жалост :shock: интересно дали ако стане нещо някой ще помогне на младежа
Ядосах се просто и затова пуснах темата. То е ясно, че нищо няма да се промени...
08.02.07
22:31
Липса на възпитание.
08.02.07
22:33
Липса на мозък по-скоро.
08.02.07
23:07
Взимаш един хубав прав лост. Правиш неутрален хват и заставаш в позиция за удар с беисболна бухалка. Следва тъп удар в тъпо тяло и правиш лост от прав във крив. Може да е по-голям и по-силен, ама лоста и на такива не прощава.
08.02.07
23:14
хубаво звучи, но за жалост действителността е друга
08.02.07
23:26
Кфо ме боли къв е ... Ще седи и копеле ще ми вика и ще му седим ... да бе :lol: Нема кво как съм 60тина кила му скачам с тупаници , верно че иам мн малак шанс да го бия , ама ... Са нема да седим и да му се сдухвам. В такива ситуаций съм си ял боя няколко пъти , ма е по-добре отколкото да се сдухаш , + тва са били 3ма могло е те да го откажат. Капута с капут ... :lol:
08.02.07
23:33
доста глупаво .... секи си намира майстора .... ще земе да се изрепчи на някое лапе чийто баща или брат са или боксьори или нещо от сорта и ще си отнесе боя ... бтв... и на мене ми се е случвало същото само дето не преместих нищо просто попитах кога ще свърши дадения човек даденото упражнение да сваля тежестите и аз да го правя . В случея беше сгъване на прав лост от стоеж за бицепс . Пича ми отвърна “Ае я се разкарай се не виждаш ли че аз правая кат свърша ше видиш” това беше още в началото ... той човека беше доста тъп и на зоб ...
08.02.07
23:54
И как няма да е така след като в моята зала тренират охрани,СОТ-ове,общи работници и рекетьори.Не мога да очаквам от тях култура и разбиране.Не знам при вас как е ,но аз съм се примирил с това.. :roll:
Погледнете от хубавата страна -ако бяхте във фитнес залата на някой много висш учебен институт ,пълен с цайсати гении които не знаят защо са там и обменят картинки и клипчета по gsm-ите ,четат си(респективно културистична литература :lol: ) и пият протеинов шейк с лимонче ,тогава щеше повече да ме е яд :lol:
Не ,сериозно - имам същия проблем тъй като наскоро направих 18 ,пък и на 30 да стана винаги ще има някой който да ми повтаря кое как се прави или пък да са заети 200 уреда заради шибаните му супер серии.Така е,комплексарщина -не ми се струва.Просто простотата на хората (горе избрените)
08.02.07
23:56
Братле като разбие муцуната на първия другите двама се отказват. Не си струва да се биеш за глупости с идиот, който е доста по-широк от теб в раменете. И ако не друго замисли се ако се контузиш колко време ще отсъстваш от залата.. Така че е по-умно да отстъпиш
09.02.07
00:00
[quote author=“introducer”]ако бяхте във фитнес залата на някой много висш учебен институт ,пълен с цайсати гении които не знаят защо са там и обменят картинки и клипчета по gsm-ите ,четат си(респективно културистична литература :lol: ) и пият протеинов шейк с лимонче ,тогава щеше повече да ме е яд :lol:
Ей това е рая просто! Тука в Мюнхен е пълно с некви 40 кг. китайчета, дето правят макс с лоста на лежанката и се пазят да не се затиснат! Направо да се почуства човек като Мр. Олимпия! :lol:
09.02.07
11:05
Хора ,да ви питам какво ви е впечатлението от тези типове (които се карат и прарадират със сила ) -силни ли са в действителност или са въздух под налягане
Питам защото съм забелязъл ,че наистина силните мъже не се заяждат със беззащтитни пичове които ходят в зала от 3 месеца.
09.02.07
11:38
[quote author=“morphey”]Хора ,да ви питам какво ви е впечатлението от тези типове (които се карат и прарадират със сила ) -силни ли са в действителност или са въздух под налягане
Питам защото съм забелязъл ,че наистина силните мъже не се заяждат със беззащтитни пичове които ходят в зала от 3 месеца.
Впечатление ми е че някои хората, с мн голям стаж, които разбират от бб са мълчаливи и концентрирани по-време на цялата си тренировка. Естествено има и други, които са възпитани и общителни (не на висок глас пърдейки) и те питат колко серии имаш дали може да се редувате и т.н.
А пичовете дет са правят на мъже на 14-18 годишните или ти завиждат щото са били мишки на твойта възраст или са на зоб и не са добре с агресията. Ест повечето от тях са сотове или мутри
[quote author=“morphey”]Хора ,да ви питам какво ви е впечатлението от тези типове (които се карат и прарадират със сила ) -силни ли са в действителност или са въздух под налягане
:wink: :wink:
09.02.07
11:47
От личен опит ти казвам че тия които най-много “лаят” и се правят на велики са най-големите мишки...преди като тренирах кик-бокс колко такива лайнарчета съм бил...имаше един от наще тренировки дето беше много злобен и много надъхан,и секи път като тренера каже да маркираме само,той се злобеше и удряше наистина...и така един ден ме издразни и му разбих джуката :lol: ,а после и още един от тренировките направи същото...така че по скоро се плаши от по-мълчаливите....
Тихите води са най-дълбоки. :wink: :twisted:
П.с. Аз лично гледам да отбягвам такива индивиди. Но последно време съм забелязъл една групичка занимаваща се с канадска борба, 15-17 годишни се правят на мъже....гледат злобно, ходят тежко из залата, все едно са хванали господ за шлифера и най-лошото, е че ме гледат мръсно. Аз лично съм отишал да се отпусна от ежедневния стрес и вместо да правя конфликти аз тренирам, а конфликта ми се премества в залата... :x
Простотията ходи по хората.
Да си тъп и ограничен е слабост. :)
От описанито на тези субекти, мога да кажа, че те са слаби и нещастни комплексари.
Намерили са пред кой да се доказват, като големи мъже. Жалки типове.
Аз за т’ва си спортувам вкъщи - не си прецаквам тренировката, заради чакане на някого за някой уред и не ми се налага да се разсейвам с някакви нещастници, които само чупят стойки, правейки се на велики. :)
..и мирише по-хубаво :lol:
Абе т’ва дето го разправяте за мълчаливите има голяма доза истина.
Има големи психопати, супер дисциплинирани са, не се обаждат въобще, понякога дори и като им задаваш въпроси не ти обръщат внимание.
Преди време засяках един от “мълчаливите” - седна на едно кафенце, самичък, гледа в една точка само, пие си кафето и си замина.
:shock:
09.02.07
16:53
Аз не мисля че това някога ще се опраи.... се ще си има Комплексари който се надуват на 15год. момчета който са отишли да тренират... Просто Комплексарите мн бързо забравят от каде са почнали
Еми всеки луд с номера си. Ако не им отърва да делят уредите с други да си направят собствени фитнеси. Само дето тогава няма на кого да се дуат и пъчат мускули (или кореми, кой каквото има).
стой си на гъза бе :)
23.02.07
12:40
Тва че някои имат много мускулна маса не означава че притежават голяма
сила Да не ви казвам кви клющаци има с един два удара могат да повалят 120 килограмова чичка :roll:
23.02.07
12:43
[quote author=“Troublesome”]Тва че някои имат много мускулна маса не означава че притежават голяма
сила Да не ви казвам кви клющаци има с един два удара могат да повалят 120 килограмова чичка :roll:
Абсолютно вярно.За справка гледайте К1 :lol:
по здрави
Зависи в кои град сте, но ако имате проблеми от този род просто сменайте залата. Не мисе вярва да няма такава с човешки условия.
Аз не съм обикалям много по зали, но в малкото където съм бил, никога не съм имал проблеми, нито даже съм чувал някои да се държи нелюбезно, въпреки, че има и оскъдица откъм уреди...
Трябва да се избягват подобни ругачи. Не си струва човек даже да си помисля да влиза в такива конфликти. Ако видиш, че има такива, просто не стъпваш повече в тази зала.
Иначе се влиза в един идиотски цикъл... той крещи-ти го удряш-той те удря-ти му вкарваш някое желязо-след време той заедно с други те намират и те пращат в болница... ти като излезеш от болницата го... и т.н. :lol: :wink: Иначе, ако човек си няма друго в живота, може и да го прави... колко му е.
23.02.07
13:04
в мойта зала само на 1 такъв “злобен” съм попадал преди около 4 месеца..
в съблекалнята са съблича и ходи да се гледа в огледалото - нищо лошо ..
мойто шкафче беше до неговото точно и отивам да си слагам нещата (якето и т.н.) и оня почва “кво прайш бе? ше ма изчакаш аз да си свърша тука и тогава се оправяй” .. после дойде някакво момче (13-14 годишно 55 кила с мокри дрехи...) и си остави раницата върху тениската на тоя “злобния” и тоя имах чуството че щеше да скочи да го прибие тоя малкия .. вика “ей педалче малко кво си оставяш нещата върху тениската ми !? искаш ли аз да си сложа крака на главата ти така да та видя тогава!?” момчето буквално се насра .. сигурно не е виждал такъв дебил през живота си.. Оня отиде наби си зоба в бедрото ли де да знам къде и отиде да блъска .. то кво блъскане беше незнам .. говори си 20 минути с една жена и накрая направи 3 серии на лежанката, малко кофички с 1 дъмбел между краката и си отиде..
преди около месец го срещам тоя по улиците.. той отслабнал с ~20 кила.. пък докато беше на зоб беше много отворен ..ся някъв тънак.. бе смешна работа ...
в залата ми ходи също шефа на СОТ който е много печен и спортува от малък.. понякога като го помола да ме пази идва, или ако той ме помоли да му пазя на лежанката и аз отивам.. и си е чист, не зоби..
бе всяка зала си има олигофрените..
Пичове зависи от възпитанието! При нас тренират и мутри и охрана и др.(иначе всякакви тренират) обаче когато се отнасяш нормално, таков получаваш! Нямало е такива изцепки все пак де)! Напук на всичко във фитнес като Славия Спортес ми се е случвало и то от жена:
Аз: може ли да правим и двамата не скрипеца
Тя: естествено че не
Аз: моля?
Тя: ти за какъв се мислиш бе
Аз: абе я си...
23.02.07
13:33
Такива и аз ги срещам доста често, но не на мен правят проблем, а на някой, който тепърва започва да тренира. И аз много пъти съм се нервел, но като отида на зала и си мълча и въобще не обелвам дума на никой. Знам, че съм там да тренирам и си тренирам с разбирателство с другите. Много пъти съм помагал на някой от залата (било то, някой който ме е дразнил или някой друг) и винаги когато помоля за помощ те ми се отзовавт. Има някой въздухарчета, където се мислят за големи работи, но като видят с колко правя сериите и че се познавам с цялата зала им омекват коленете ;) После като се разминем покрай улицата се поздравяваме с някой, други не..абе не ми пука, ако някой ми направи проблем го викам отвънка и ще го видим тогава . :wink:
23.02.07
21:15
[quote author=“YODA”]Пичове зависи от възпитанието! При нас тренират и мутри и охрана и др.(иначе всякакви тренират) обаче когато се отнасяш нормално, таков получаваш! Нямало е такива изцепки все пак де)! Напук на всичко във фитнес като Славия Спортес ми се е случвало и то от жена:
Аз: може ли да правим и двамата не скрипеца
Тя: естествено че не
Аз: моля?
Тя: ти за какъв се мислиш бе
Аз: абе я си...
ХАХАХАХА деа възпалено ми е гърлото и ме боли ама не мога да спра да се смея :D
И аз съм срещал една бабка 55 год някъде и дига на лега викам може ли да се редуваме тя: Не - всякви индивиди има :D