09.02.07
17:00
Дайте някоя програма примерно 4 пъти в седницата да е
09.02.07
17:26
Програма за какво за маса,сила,изгаряне на мазнини...В сайта има.Избери си.Дай някаква информация за себе си:стаж,кг,височина,възраст.
09.02.07
18:39
Ми от 8м ходя тежа 70кг височина 183см 17г. Имам и мазнини за изгаряне по коремната област и по бедрата какво трябва да взимам и по колко за да изгоря мазнините но да не свалям мускулна маса защото доколкото разгледах в сайта има за изгаряне на мазнини но и се сваля маса
[quote author=“magnuma”]Ми от 8м ходя тежа 70кг височина 183см 17г. Имам и мазнини за изгаряне по коремната област и по бедрата какво трябва да взимам и по колко за да изгоря мазнините но да не свалям мускулна маса защото доколкото разгледах в сайта има за изгаряне на мазнини но и се сваля маса
Да свалиш само и единствено мазнини е незъвможно. Винаги когато сваляш килограми си отиват и част от мускулите. Но ако го правиш правилно тази част е минимална. НВД с отрицателен калориен баланс и кардио. Харесваш си някоя програма от сайта и караш по нея. Примерно http://www.bb-team.org/training/000163.php
Може да пробваш някои от продуктите на WS Teleshop те горят само мазнини като си седиш и ядеш чипс. :lol: :lol: :lol:
[quote author=“locvs”][quote author=“magnuma”]Ми от 8м ходя тежа 70кг височина 183см 17г. Имам и мазнини за изгаряне по коремната област и по бедрата какво трябва да взимам и по колко за да изгоря мазнините но да не свалям мускулна маса защото доколкото разгледах в сайта има за изгаряне на мазнини но и се сваля маса
Да свалиш само и единствено мазнини е незъвможно. Винаги когато сваляш килограми си отиват и част от мускулите. Но ако го правиш правилно тази част е минимална. НВД с отрицателен калориен баланс и кардио. Харесваш си някоя програма от сайта и караш по нея. Примерно http://www.bb-team.org/training/000163.php
Може да пробваш някои от продуктите на WS Teleshop те горят само мазнини като си седиш и ядеш чипс. :lol: :lol: :lol:
ХеХе добре казано :lol: