Дайте някоя хубава програма

MA

09.02.07
17:00

Дайте някоя програма примерно 4 пъти в седницата да е

09.02.07
17:26

Програма за какво за маса,сила,изгаряне на мазнини...В сайта има.Избери си.Дай някаква информация за себе си:стаж,кг,височина,възраст.

MA

09.02.07
18:39

Ми от 8м ходя тежа 70кг височина 183см  17г.  Имам и мазнини за изгаряне по коремната област и по бедрата  какво трябва да взимам и по колко за да изгоря мазнините но да не свалям мускулна маса защото доколкото разгледах в сайта има за изгаряне на мазнини но и се сваля маса

09.02.07
19:36

[quote author=“magnuma”]Ми от 8м ходя тежа 70кг височина 183см  17г.  Имам и мазнини за изгаряне по коремната област и по бедрата  какво трябва да взимам и по колко за да изгоря мазнините но да не свалям мускулна маса защото доколкото разгледах в сайта има за изгаряне на мазнини но и се сваля маса

Да свалиш само и единствено мазнини е незъвможно. Винаги когато сваляш килограми си отиват и част от мускулите. Но ако го правиш правилно тази част е минимална. НВД с отрицателен калориен баланс и кардио. Харесваш си някоя програма от сайта и караш по нея. Примерно http://www.bb-team.org/training/000163.php

Може да пробваш някои от продуктите на WS Teleshop те горят само мазнини като си седиш и ядеш чипс. :lol:  :lol:  :lol:

09.02.07
23:24

[quote author=“locvs”][quote author=“magnuma”]Ми от 8м ходя тежа 70кг височина 183см  17г.  Имам и мазнини за изгаряне по коремната област и по бедрата  какво трябва да взимам и по колко за да изгоря мазнините но да не свалям мускулна маса защото доколкото разгледах в сайта има за изгаряне на мазнини но и се сваля маса

Да свалиш само и единствено мазнини е незъвможно. Винаги когато сваляш килограми си отиват и част от мускулите. Но ако го правиш правилно тази част е минимална. НВД с отрицателен калориен баланс и кардио. Харесваш си някоя програма от сайта и караш по нея. Примерно http://www.bb-team.org/training/000163.php

Може да пробваш някои от продуктите на WS Teleshop те горят само мазнини като си седиш и ядеш чипс. :lol:  :lol:  :lol:

ХеХе добре казано  :lol:

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1