Съвет за сваляне на маса

AL

10.02.07
02:25

От около 2 а може би и повече години правя лицеви упори, но по едно време спрях и усещам че мускулната маса,която съм натрупал на гардите, става мазна. Потъсрсих малко в сайта и си мисля че съм ендоморфен тип. Как да премахна “мазното” без да ходя в зала? Моля дайте ми и савети за храненето - какви вещеста трябва да приемам и при какъв режим?

10.02.07
08:39

Диета - НВД.
Използвах НВД в търсачката, харесвай някой режим, сметни си калориите и го напиши във форума за обсъждане.
Ако чакаш някой да ти изготви режима,, може да чакаш доста.

AL

10.02.07
12:52

Как става това с пресмятането на калориите? Може да звучи тъп въпроса ми, ама не съм запознат с тея неща. А относно трнировката да продалжавам ли с лицевите?

10.02.07
13:28

Можеш и да подтичваш отвреме навреме.Иначе лицеви , набирания тва онова - нема лошо  :wink:

10.02.07
15:20

Абе как така ти ставала мазна мускулната маса. От мускул сланина не става!

http://www.bb-team.org/nutrition/000192.php
Това ти е за калориите прочети го. Лицевите няма да ти навредят, ама никак. От упражнения мазнини не се качват. Само започни с кардио - тичане, каране на колело...

AL

10.02.07
17:53

значи изчислих си калориите по оная формула и излезе 1800,85. Кажете ми само на какви храни трябва  да наблягам и какви да отбягвам, защото едва ли ще мога да спазвам стрикно един режим за повече от седмица.

FI

11.02.07
09:54

[quote author=“almy”]значи изчислих си калориите по оная формула и излезе 1800,85. Кажете ми само на какви храни трябва  да наблягам и какви да отбягвам, защото едва ли ще мога да спазвам стрикно един режим за повече от седмица.

Объркал си раздела.

Ео ти за храните:

http://bb-team.org/nutrition/000176.php

AL

11.02.07
18:00

А нещо за растежа на височина? 60кг съм а едва 1.60м висок.

11.02.07
18:21

[quote author=“almy”]А нещо за растежа на височина? 60кг съм а едва 1.60м висок.

Растежа в генно програмиран. Колкото ти е заложено в генетиката - толкова.

AL

11.02.07
23:02

А мускулна маса как се сваля?

FI

11.02.07
23:05

[quote author=“almy”]А мускулна маса как се сваля?

За какво ти е да я сваляш? :shock:

[quote author=“almy”]А мускулна маса как се сваля?

С мързел е най-лесно май...

AL

12.02.07
01:09

Ами питам, защото почти нищо не знам, скоро започнах да се интересувам по-сериозно от тея неща. А колкото до мързела, при мен само се отпускат мускулите. И все пак, как се сваля ММ?  :roll:

FI

12.02.07
11:46

[quote author=“almy”]Ами питам, защото почти нищо не знам, скоро започнах да се интересувам по-сериозно от тея неща. А колкото до мързела, при мен само се отпускат мускулите. И все пак, как се сваля ММ?  :roll:

Пробвай да спреш да тренираш, храни се нередовно, направи някоя диета от типа на 20 дена на плодове и ще видиш как се свалят.

AL

13.02.07
19:31

а тая диета може ли да има отрицателен ефект върху организма?

13.02.07
19:35

[quote author=“almy”]а тая диета може ли да има отрицателен ефект върху организма?

Не само може, ами положитено ще има!
Ти изобщо разбра ли какво ти се каза?
Мускула не може да стане мазнина!!! Обратното също е вярно.
Мускулна маса няма да сваляш. Свали мазнините. Това става с кардио и диета. Тичаш по 30 минути през ден, ядеш качествена храна с отрицателен калориен баланс! И преди да зададеш следващия си въпрос прегледай малко из форума!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1