10.02.07
14:24
четох много неща за бирената мая,но повече се обърках отколкото разбрах нещо.На едно място пише че се дебелее от него,на друго не.Та въпроса ми е дали се качват килограми от бирената мая защото аз се мъча да направа обратното и как трябва да се пие преди тренировка,след тренировка или през целия ден по няколко пъти?
10.02.07
17:32
помогна ми много :roll:
Ами да, помогна ти човекът - каза ти истината. Ако бирената мая имаше отношение към качването или свлянето на маса, защо никоя фирма за хранителни добавки не я продава? Бирената мая е от онези благинки, които не можеш да ги усетиш, но си имат благоприятно действие за много неща.
Ако решиш да взимаш - най добре е межу или със храненията по 2-3 хапчета. Ефектът, ако има такъв, ще бъде усилване на апетита, поне при мен беше такъв. От около две-три седмици съм я спрял и храната не ми се услажда като преди.
10.02.07
19:59
Пий по 3 хапчета 3 пъти на ден между храненията. Аз така правя. За апетита при мен няма кой знае каква разлика, но това си е добре да се пие. Няма да ти попречи да сваляш.
10.02.07
22:57
а ако разтвора едно хапче във вода то ше стане ли на бира,че много пари се набутвам като излеза навънка :D
[quote author=“Bodybilder”]а ако разтвора едно хапче във вода то ше стане ли на бира,че много пари се набутвам като излеза навънка :D
Контра въпрос - ако разтворя 3 хапчета Трибестан в чаша вода, ще поникне ли ливада с билки :lol:
10.02.07
23:09
ще поникнат не само билки а и маргаритки
11.02.07
00:12
бахахахахахахах.
Като разтрвориш креатин във вода се получава :arrow: прасе, теле или пиле
Протеин във вода се получава :arrow: кокошка или хубава дойна крава, може и соя
Въпрос с повишена трудност: Какво се получава при разтваряне на Animal серията или Азотните бустари? :shock:
Sorry за офтопика, ама не можаш да устоя на изкушението. 8)
[quote author=“Bodybilder”]а ако разтвора едно хапче във вода то ше стане ли на бира,че много пари се набутвам като излеза навънка :D
Еврика. Гении. Пътеводна светлина. Каква гениална мисъл. Бира на таблетки. Ба маа му. Ако разтвориш хапче във вода и получиш бира ще ти дадат нобелова награда за химия!
11.02.07
16:54
Не беше добра идея да се подиграваме на момчето. Всеки от нас не е разбирал нищо някога. Даже ми става гузно на съвеста като се подигравам/ме на тези, които не знаят, а питат :oops: По този начин най-много да откажем момчето да влиза във форума, нищо друго, а да и да си дръгнем самочувствието. :roll:
11.02.07
18:43
A вие пробвали ли сте, че да твърдите, че не става, мм? :wink: :lol:
12.02.07
11:02
Бирената мая ти отваря апетита започваш да ти се яде повече и от там е възможно да качиш килограми.