31.01.07
20:27
за гръб много ли са 6 упражнения като го тренирам в отделен ден само него
набирания широк хват 3х5
чукчета 3х10
мечка 3х10
дърпане от скрипец-3х10
дърпане отзад (скрипец)-3х10
и дърпане от долен скрипец-3х10
за сега много добре ми върви но моля за съвет?
31.01.07
21:12
Ако примерно нопишеш стаж,години и размери ще е по-лесно да ти кажат :lol:
31.01.07
21:19
Всеки момент очаквам да се появи TREVATA разярен от споменаването на думата скрипец, в твоя случай даже няколо пъти.
После ще ти каже, че гръб се прави с набирания, мечка, тяга и гребане. После аз бих написъл, че съм напълно съгласен с него...
Схващаш ми мисълта нали?
Пичове и аз искам да ви задам един въпрос ама съм малко нов и не знам дали тука му е мястото.Всъщност искам да попитам за мнение за следното - искам да изчистя от корема, затова гледам да правя редовно кардио(вело 20-30мин), а и си взех неопренов колан и гледам да намаля сладкото :) Та според вас има ли некаф смисъл от колана и като цяло дали въобще ше успея да постигна нещо така.Мерси предварително...
31.01.07
21:52
абе то че се прави се прави но само попитах.. и питах конкретен въпрос а не да ми кажеш друго!
10.02.07
12:51
Пиша тука, за да не правя нова тема.... Въпроса ми е, ако искам да наблегна на дадена мускулна група как да стане това. В моя случай това е рамото. Искам да направя по-голямо рамо и мисълта ми е нужно ли е да правя повече упражнения за него. Аз почнах да правя по 6 упр. По 2 за предно, средно и задно рамо. Искам повече рамо, защото ми излгежда, че е малко и като застана пред огледалото не си личи много, даже никак. 1 приятел ми каза, че ако ми се орелефи ръката ще си личи и рамото, ама аз не сам много съгласен.
Малко инфо за мен: 65кг, тренирам от 5-6 месеца и ръката ми е 32 см. Ръст 1,77-78.
[quote author=“Taen”]Пиша тука, за да не правя нова тема.... Въпроса ми е, ако искам да наблегна на дадена мускулна група как да стане това. В моя случай това е рамото. Искам да направя по-голямо рамо и мисълта ми е нужно ли е да правя повече упражнения за него. Аз почнах да правя по 6 упр. По 2 за предно, средно и задно рамо. Искам повече рамо, защото ми излгежда, че е малко и като застана пред огледалото не си личи много, даже никак. 1 приятел ми каза, че ако ми се орелефи ръката ще си личи и рамото, ама аз не сам много съгласен.
Малко инфо за мен: 65кг, тренирам от 5-6 месеца и ръката ми е 32 см. Ръст 1,77-78.
Брат , много упражнения правиш. И моето рамо не е добре развито, обаче зех да го правя след гърдите и само 2 упражнения - 3x8 изтласкване дъмбели от седеж и 4x10 разтваряне ръце встрани ( задното рамо го правя с гърба) , и сега има доста голяма разлика от преди
10.02.07
13:58
[quote author=“Huskarl”]Всеки момент очаквам да се появи TREVATA разярен от споменаването на думата скрипец, в твоя случай даже няколо пъти.
После ще ти каже, че гръб се прави с набирания, мечка, тяга и гребане. После аз бих написъл, че съм напълно съгласен с него...
Схващаш ми мисълта нали?
АХахха :D
По темата ми щом казваш че ти расте добре гърба така си прави
10.02.07
16:06
[quote author=“topeto”]
Брат , много упражнения правиш. И моето рамо не е добре развито, обаче зех да го правя след гърдите и само 2 упражнения - 3x8 изтласкване дъмбели от седеж и 4x10 разтваряне ръце встрани ( задното рамо го правя с гърба) , и сега има доста голяма разлика от преди
Някакви други мнения? :roll: (не се обиждай ‘топе’, ама искам повечко хора да си изкажат мнението :) )
10.02.07
19:35
Доста тежко идва. Не бих правил толкова много упражнения.
[quote author=“Taen”]Пиша тука, за да не правя нова тема.... Въпроса ми е, ако искам да наблегна на дадена мускулна група как да стане това. В моя случай това е рамото. Искам да направя по-голямо рамо и мисълта ми е нужно ли е да правя повече упражнения за него. Аз почнах да правя по 6 упр. По 2 за предно, средно и задно рамо. Искам повече рамо, защото ми излгежда, че е малко и като застана пред огледалото не си личи много, даже никак. 1 приятел ми каза, че ако ми се орелефи ръката ще си личи и рамото, ама аз не сам много съгласен.
за какво орелефяване говориш с тези килограми? :shock:
за да ти личи които и да е мускул, просто трябва да го има.не може да си 65кг и почти 180 см и да очакваш внушителна гледка.не ти трябват толкова упражнения, ами килограми и то месо да са
[quote author=“Jay”]за гръб много ли са 6 упражнения като го тренирам в отделен ден само него
набирания широк хват 3х5
чукчета 3х10
мечка 3х10
дърпане от скрипец-3х10
Мен ако питаш поне единия горен скрипец го махни:)
[quote author=“Jay”]за гръб много ли са 6 упражнения като го тренирам в отделен ден само него
набирания широк хват 3х5
чукчета 3х10
мечка 3х10
дърпане от скрипец-3х10
Махни скрипците и сложи гребане с дъмбел или м.тяга
11.02.07
11:38
[quote author=“FRANKO1”]
за какво орелефяване говориш с тези килограми? :shock:
за да ти личи които и да е мускул, просто трябва да го има.не може да си 65кг и почти 180 см и да очакваш внушителна гледка.не ти трябват толкова упражнения, ами килограми и то месо да са
Значи да правя по 3 упражнения за рамо - предно, средно и задно? А да кажа, че аз тези упражнения ги правя 4х8.
А така ми изникна и др въпрос - за релеф се правят повече упражнения отколкото за маса?