09.02.07
15:11
Значи тренирам от 2 години горе-долу но не много сериозно и се опитвам в момента да кача доста кг :wink: на 17 сам 178 см 72 кг. Ще ме посъветвате ли коя програма ще е по добра за мен
1 ден гърди бицепс 3.гръб трицепс 5.рамо крака
или 1. бицепс, трицепс, средно рамо 3.гърди, предно рамо 5 гръб задно рамо
или 1.гърди 2.гръб 4.рамо,крака 5.ръце
За мен ще е по добре 3 пъти седмично.
от понеделник ще започвам зареждането с креатин да видим дали ще има резултат :wink: какво друго ще ми препоръчате да взимам
С креатина няма да е лошо да взимаш глутамин и протеин иначе наи-добрата ти програма е последната аз по нея работя от доста време и има резултат определено за 3 месеца 15кг и кам 5.5см рака ама аз на бицпса качам като ненормален
Добре, бе :lol: Аз тренирам от 8 месеца и нямам такава промяна, но пък не съм пил нито хранителни добавки ,нито химии.
10.02.07
19:20
Първия вариант.
11.02.07
13:44
Я ни светни как качваш 5 кила на месец, за да стане революция в културизма
еми как от началото като почнеш да тренираш и никога преди това не си тренирал качваш до 3-4 месец и после спира :wink: аз отначало бях 54-5 кг. за 6-7 месеца станах 72-3 кг. ръката от 28 на 36 (студена)
Цяло лято не тренирах исега кат почнах с протеин и креатин почнах лесно да вазвръщам форма ( както сички знаят загубените кг се качват по бързо от тези които никога не си имал ... демек ако си бил 70 и ди ослабнал до 60 10кг може да ги качи6 за 2 месеца без проблем ... , но ако си 60 и преди тва не си бил повече ще ги качиш за 3-4 месеца ... )