08.02.07
11:47
Какво ще кажете за тази двойка.
Мился да направя един цикъл от 50 дена
на ден 2 dhea и 2 трибестан на оптинум 625
А какво ще кажете и да ги комбинирам с някакъв глутамин
50 дни са много - все пак DHEA-та си е прохормон.
Най-добре към 20-ина дни да го направиш цикъла.
Аз съм пил точно тази комбинация и останах доволен - качих килограми и размери.
08.02.07
13:35
Не става ли малко “силна” тая комбинация. Все пак ДХЕА-та си е мощен прохормон а и трибестана...
На колко си години? Чак 50 дни ми се виждат много.
ZUM, на колко години си? Аз съм на 27 и смятам да направя нещо подобно, с ДХЕА и Трибулус, само че трибулусът не трябва ли да се пие по-дълго, за да има ефект?
08.02.07
16:33
От един месец пия точно тази комбинация + креатин. Не мога да кажа е нещо невероятно, поне засега. Сила и да сам качил не е осезаемо.
На размери съм дръпнал, но дали е от комбинацията или просто от стандартните тренировки ???
Цикъл с тази комбинация се прави за 8 седмици, не повече.
Аз пия 2-3 хапа трибулис на ден + 2 ДХЕА (сутрин и вечер) - всички продукти на Оптимум.
Съвет пробвайте за и ще разбере, другото са общи приказки.
Води се, че ако си по “дърт” ще има повече ефект от тези добавки. Аз сам на 20.
П.С. Нещо интересно е че не ходя по цял ден надървен както са казвали много хора, че ще бъде. В това отношения всичко си е както преди.
как да разбирам 50 дена много ли са или нормално.
Смятам да го комбинирам с глутамин+креатин+таурин или няма да има смисъл.
Също тъка пия Gaint mass 4100 на Universal.
08.02.07
18:22
[quote author=“koko2”]как да разбирам 50 дена много ли са или нормално.
Цикъл със трибулус, дхеа или двете заедно трябва да е 8 седмици най-много, иначе се спира натуралното производство на тестостерон.
8 седмици = 56 дена
оки начи ще си зема за 50 дена
и кажете има ли смисъл да давам пари за креатин глутамин и таурин или само глутамин е достатъчен
[quote author=“Louie”]ZUM, на колко години си? Аз съм на 27 и смятам да направя нещо подобно, с ДХЕА и Трибулус, само че трибулусът не трябва ли да се пие по-дълго, за да има ефект?
На 16 години съм (знам че на тази възраст не се пият такива неща, но аз пих).
Жикълът ми беше 15 дни - 2х25мг Dhea на ден + един трибестан от 625мг. (Оптимум и двете добавки). Качих учудващо много - близо 2 кг. (явто хранителния ми режим е бил добър).
[quote author=“Huskarl”][quote author=“koko2”]как да разбирам 50 дена много ли са или нормално.
Цикъл със трибулус, дхеа или двете заедно трябва да е 8 седмици най-много, иначе се спира натуралното производство на тестостерон.
8 седмици = 56 дена
точно с трибестан ще си спреш собственото производство на тестостерон някой друг път.
той стимулира собственото производство.
09.02.07
19:10
[quote author=“FRANKO1”][quote author=“Huskarl”][quote author=“koko2”]как да разбирам 50 дена много ли са или нормално.
8 седмици = 56 дена
точно с трибестан ще си спреш собственото производство на тестостерон някой друг път.
той стимулира собственото производство.
Виж какво пише във сайта :arrow: http://www.bb-team.org/stuff/000086.php , http://www.bb-team.org/stuff/000505.php
Имам повече основание да вярвам на хората, които са направили сайта, от колкото на свободни форумни единици като теб.
Аз искам да попитам, по колко ДХЕА е добре да се взима 2х25мг или 2х50мг ?
10.02.07
15:04
Пише го. Прочети внимателно линковете.
10.02.07
17:17
Какви са оптималните дози и начин на приемане?
Най-популярният препарат, съдържащ ектракт от трибулус, се нарича трибестан и се продава в таблетки от 250 милиграма. Макар, че българският му производител твърди, че активните съставки са над 45%, независимо изследване, направено в Япония показва, че всъщност съдържанието им е 4%. За да има ефект, трибестан трябва да се приема всеки ден в продължение на 8 седмици. Обичайната дозировка е между 3 и 6 таблетки дневно ( от 750 до 1500мг.) Трибестанът е активен в тялото ни около 8 часа и поради това трябва да се приема три пъти дневно. В края на 8-седмичния “цикъл” трябва да дадем ня тялото си почивка от около 2 седмици, тъй като в противен случай тялото ни ще разбере, че са му били изпращани “фалшиви” сигнали за производство на допълнителен тестостерон и ще спре да го произвежда. Ако обаче прекратим приема за 2 седмици, тялото ни отново ще може да бъде “заблудено” и ще може да повишим нивото на тестостерона си, когато започнем отново да приемаме трибестан.
ще спре да произвежда допълнителния а не тестостерона като цяло...поне така аз го разбирам ако иска някой друг да го коментира
10.02.07
17:28
[quote author=“Don_Korleone”]Какви са оптималните дози и начин на приемане?
Най-популярният препарат, съдържащ ектракт от трибулус, се нарича трибестан и се продава в таблетки от 250 милиграма. Макар, че българският му производител твърди, че активните съставки са над 45%, независимо изследване, направено в Япония показва, че всъщност съдържанието им е 4%. За да има ефект, трибестан трябва да се приема всеки ден в продължение на 8 седмици. Обичайната дозировка е между 3 и 6 таблетки дневно ( от 750 до 1500мг.) Трибестанът е активен в тялото ни около 8 часа и поради това трябва да се приема три пъти дневно. В края на 8-седмичния “цикъл” трябва да дадем ня тялото си почивка от около 2 седмици, тъй като в противен случай тялото ни ще разбере, че са му били изпращани “фалшиви” сигнали за производство на допълнителен тестостерон и ще спре да го произвежда. Ако обаче прекратим приема за 2 седмици, тялото ни отново ще може да бъде “заблудено” и ще може да повишим нивото на тестостерона си, когато започнем отново да приемаме трибестан.
ще спре да произвежда допълнителния а не тестостерона като цяло...поне така аз го разбирам ако иска някой друг да го коментира
Хм...хмм....значи не съм прав.Грешката е моя, признавам си. Прекалено повърхностно съм прочел статията.
Аз днес си взех Трибестан на софарма 60хапа 29лв
189см,85кг,стаж в залата 1год,възраст 20
Да ми кажете горе-долу по колко да пия на ден, и на колко часа,със преди или след приемане на храна,и добре ли е да се комбинира със протеин :?:
[quote author=“stanioboy”]Аз днес си взех Трибестан на софарма 60хапа 29лв
Да ми кажете горе-долу по колко да пия на ден, и на колко часа,със преди или след приемане на храна,и добре ли е да се комбинира със протеин :?:
....
[quote author=“stanioboy”]Аз днес си взех Трибестан на софарма 60хапа 29лв
по 1,5-2 гр/ден.пие се на 8 часа.протеина се комбинира добре с всичко.