Упр.за обем на вс групи..

VI

04.02.07
18:36

значи разполагам с лежанка вертикален скрипец крива щанга искам сега да понатрупам малко маса и лятото да наблягна на чистене(защото си трябва)...та да ми препоръчате какви упр най добре ще бъдат за маса(за отделните гр) и да посъветвате колко серии по колко повториния с ква тежест..10х предварително

04.02.07
18:43

[quote author=“kopa4a”]значи разполагам с лежанка вертикален скрипец крива щанга искам сега да понатрупам малко маса и лятото да наблягна на чистене(защото си трябва)...та да ми препоръчате какви упр най добре ще бъдат за маса(за отделните гр) и да посъветвате колко серии по колко повториния с ква тежест..10х предварително

Ти първо с тежести разполагаш ли ?

VI

04.02.07
18:46

[quote author=“Dancho`”][quote author=“kopa4a”]значи разполагам с лежанка вертикален скрипец крива щанга искам сега да понатрупам малко маса и лятото да наблягна на чистене(защото си трябва)...та да ми препоръчате какви упр най добре ще бъдат за маса(за отделните гр) и да посъветвате колко серии по колко повториния с ква тежест..10х предварително

Ти първо с тежести разполагаш ли ?

:lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  ДА спокойно

RA

12.02.07
22:09

е чоек в саита на бб има предостатъчно инфо за програми за маса,сила и т.н. Разгледаи ги  :P

13.02.07
15:56

[quote author=“ramzes”]е чоек в саита на бб има предостатъчно инфо за програми за маса,сила и т.н. Разгледаи ги  :P

Да наистина има доста неща :D

SI

14.02.07
04:26

Ами почвай стандартна програма, а маса се прави на маса ;).

14.02.07
20:15

[quote author=“sideways”]Ами почвай стандартна програма, а маса се прави на маса ;).

Много ясно :D

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1