Тридневен сплит за маса

12.02.07
23:18

На 18год съм, стаж 8 месеца, тегло ~ 70кг, ръст 180

Понеделник - Гърди,П.Рамо,С.Рамо
Сряда - Гръб,З.Рамо,Трапец
Петък - Трицепс,Бицепс

Понеделник

Клек+Пуловер 3x12 - суперсерия за разширяване на гръдния кош
Гърди
Полулег с дъмбели 3x8
Флайс от полулег 3x8
Лег с дъмбели 3x8
Флайс от лег 3x8
П.Рамо
Раменни Преси 3x12
С.Рамо
Разтваряне в страни 3x12

Сряда

Гръб
Набиранки Широк Хват 4x6-8
Мъртва тяга 4x6-12
Чукчета 3x8
Мечка/Хоризонтален скрипец 3x12
З.Рамо
Разтваряне в страни от седеж 3x8
Трапец
Повдигане на раменете с дъмбели 3x12

Петък

Клек+Пуловер 3x12 - суперсерия за разширяване на гръдния кош
Трицепс
Френско с крив лост 3x8
Френско с дъмбели 3x12
Разгъване на скрипец с една ръка 3x12
Бицепс
Класическо 3x6-8
Сгъване с дъмбели 3x8
Скотово/Концентрично 3x8-12

Нямам специална тренировка за крака защото правя клек два пъти седмично и ме е страх да не претренирам краката ако сложа още една тренировка, иначе до сега съм ги тренирал.

Ще дадът ли резултат дихателните серии ако ги правя така в понеделник и петък ?

Даите мнение за сплита и съвети ако видите нещо което не трябва да е така.

При гърдите имам упражнения само с дъмбели защото са несимтерични и искам да си ги изравня същото се отняся и за трицепса.

Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 18.04.11 09:19.

12.02.07
23:30

Добра е да , за клека и Пула , ако мислиш че имаш достатачно енегря може  и 2 пъти да ги правиш , сам си прецени
За не симетричността на гърдите наи-дбро е лицеви на 1 рака но малко хора го могат тва упр , пробваи се , ако можеш го прави на 1 рака ...

Не пренебрегвай щангите за гърди.

ако несиметричността е във формата, не ми се вярва да се поправи с дъмбелите. Значение имат захватните места на мускула, което с никва тренировка не се “лекува”

13.02.07
18:16

[quote author=“bgtrener”]ако несиметричността е във формата, не ми се вярва да се поправи с дъмбелите. Значение имат захватните места на мускула, което с никва тренировка не се “лекува”

не по форма са еднакви, просто лявата е малко по голяма и седи грозно

13.02.07
21:26

За несиметричност правилно си се насочил към дъмбелите, само внимавай, че се натоварват повече китките. При мен помогнаха.

14.02.07
12:17

http://www.bb-team.org/forum/viewtopic.php?t=23169

Ето го и хранителният ми режим. Смятате ли че ще постигна нещо с тази програма и този хран. режим ?

TA

16.02.07
21:07

[quote author=“L07uUz”]http://www.bb-team.org/forum/viewtopic.php?t=23169

Ето го и хранителният ми режим. Смятате ли че ще постигна нещо с тази програма и този хран. режим ?

И без хранителен режим ще постигнеш нещо, но въпроса е колко искаш да постигнеш.  :wink:

18.02.07
14:08

айде даите още някакво мнение за програмата, да почвам ли по нея ?

18.02.07
19:44

Наред е програмата, даже може да ползвам променен вариант след няколко месеца.
За храната няма да е лошо да прочетеш това:
http://www.bb-team.org/nutrition/000487.php

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1