за душа след тренировка

07.02.07
14:59

според вас кой душ е по- добър- хладкия , горещия или комбиниран
Аз съм слушал че комбинирания е вреден, защото кръвта се съсирвала
......... :?

07.02.07
15:03

Как ще ти се сасири кръвта в тялото?
Винаги е добре с хладка вода! Поне според мен.

07.02.07
15:03

:shock:  :lol:  :P
как така се съсирвала кръвта от душа ве хаха
аз сам чувал че не е хубаво душ ведната след трен понеже спада напомпването на мускулите ;)

07.02.07
15:16

[quote author=”^MaD^”]:shock:  :lol:  :P
как така се съсирвала кръвта от душа ве хаха
аз сам чувал че не е хубаво душ ведната след трен понеже спада напомпването на мускулите ;)

И аз така съм чувал, ама не заради напомпването на мускулите, а защото горещия душ можел да доведе до сърдечни проблеми.
Доколко е вярно, ...не знам.

07.02.07
19:25

Горещия душ найстина отпуска. Ако ще се къпеш с топла вода, най-накрая се “стресни” като яйце. Почваш със студена вода - десен крак,, ляв крак, дясна рък, лява ръка, корем и най.накрая гърдите. Последоваталността е важна, за да не натовариш много сърцето с голяма разлика в температурите. Някой доктори, казват, че това е полезно. На мен лично ми харесва. Като се полея с тая студена вода сутрин и веднага се разсънвам.

DN

08.02.07
01:07

Наистина най добре е много горещ душ последван от 30 секунди ледена вода но парво под студената вода се слага тила на главата за да не изгуби човек съзнание от рязката смяна в кръвното налягане защото от студената вода повърхностите кръвоностни съдове мигновенно се свиват след тила следват краиниците и гръдния кош за не повече от 30 секунди като непрекаснато се размачкват мускулите за да се разсее млечната киселина  :wink:

ВН

08.02.07
10:34

Душ в “чиста баня” е най-добре. Такива по фитнесите се намират рядко!  :roll:

08.02.07
16:56

най-добре е да си вземете нормален душ... защо все трябва да е някаква изгъзица :?:  :!:

DN

08.02.07
18:00

Защото с тази “изгъзица” целиш не само да си измиеш а и да постигнеш благоприятен ефект за тялото

08.02.07
23:15

отделно с редуване на топла и студена струя тялото се калява !

13.02.07
12:55

[quote author=“valaraukarky”]отделно с редуване на топла и студена струя тялото се калява !

“Желязото се кове докато е горещо”

13.02.07
20:51

[quote author=“JammingMan”][quote author=“valaraukarky”]отделно с редуване на топла и студена струя тялото се калява !

Това кво трябва да значи ?

MO

13.02.07
22:49

[quote author=“valaraukarky”][quote author=“JammingMan”][quote author=“valaraukarky”]отделно с редуване на топла и студена струя тялото се калява !

Това кво трябва да значи ?

Сигурно е съвет от Ковач......Грег Ковач  :D
П.П. Ама колко тънки шеги пускам само :wink:

15.02.07
19:08

Да направо ставаш за Къци {}

MO

15.02.07
21:09

[quote author=“valaraukarky”]Да направо ставаш за Къци {}

Не си първият който ми го казва :roll:  :shock:

П.П. Може  да изглеждам интелигентен на снимка ,но всъшност съм голям простак.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1