07.02.07
14:59
според вас кой душ е по- добър- хладкия , горещия или комбиниран
Аз съм слушал че комбинирания е вреден, защото кръвта се съсирвала
......... :?
Как ще ти се сасири кръвта в тялото?
Винаги е добре с хладка вода! Поне според мен.
:shock: :lol: :P
как така се съсирвала кръвта от душа ве хаха
аз сам чувал че не е хубаво душ ведната след трен понеже спада напомпването на мускулите ;)
[quote author=”^MaD^”]:shock: :lol: :P
как така се съсирвала кръвта от душа ве хаха
аз сам чувал че не е хубаво душ ведната след трен понеже спада напомпването на мускулите ;)
И аз така съм чувал, ама не заради напомпването на мускулите, а защото горещия душ можел да доведе до сърдечни проблеми.
Доколко е вярно, ...не знам.
Горещия душ найстина отпуска. Ако ще се къпеш с топла вода, най-накрая се “стресни” като яйце. Почваш със студена вода - десен крак,, ляв крак, дясна рък, лява ръка, корем и най.накрая гърдите. Последоваталността е важна, за да не натовариш много сърцето с голяма разлика в температурите. Някой доктори, казват, че това е полезно. На мен лично ми харесва. Като се полея с тая студена вода сутрин и веднага се разсънвам.
08.02.07
01:07
Наистина най добре е много горещ душ последван от 30 секунди ледена вода но парво под студената вода се слага тила на главата за да не изгуби човек съзнание от рязката смяна в кръвното налягане защото от студената вода повърхностите кръвоностни съдове мигновенно се свиват след тила следват краиниците и гръдния кош за не повече от 30 секунди като непрекаснато се размачкват мускулите за да се разсее млечната киселина :wink:
08.02.07
10:34
Душ в “чиста баня” е най-добре. Такива по фитнесите се намират рядко! :roll:
най-добре е да си вземете нормален душ... защо все трябва да е някаква изгъзица :?: :!:
08.02.07
18:00
Защото с тази “изгъзица” целиш не само да си измиеш а и да постигнеш благоприятен ефект за тялото
08.02.07
23:15
отделно с редуване на топла и студена струя тялото се калява !
13.02.07
12:55
“Желязото се кове докато е горещо”
13.02.07
20:51
Това кво трябва да значи ?
13.02.07
22:49
Това кво трябва да значи ?
Сигурно е съвет от Ковач......Грег Ковач :D
П.П. Ама колко тънки шеги пускам само :wink:
15.02.07
19:08
Да направо ставаш за Къци {}
15.02.07
21:09
[quote author=“valaraukarky”]Да направо ставаш за Къци {}
Не си първият който ми го казва :roll: :shock:
П.П. Може да изглеждам интелигентен на снимка ,но всъшност съм голям простак.