09.02.07
00:34
Значи първо на 17години съм висок 1.87 тежа 65кг :oops: :( и проблемът е че каквото и да права не мърдам с повече от 2 кг. Преди около 3 месеца почвах по с по здраво хранене резултата беше нищожен а проблема е че като се върнах към предишния начин на хранене свалих много повече от колкото съм качил :( а и като съм на фитнес направо ме е срам :( :oops: толкова слаб :( ако може да ми препоръчате нещо за храненето ще съм благодарен :) :?
09.02.07
01:40
Кажи първо две неща:
1.Тренираш ли редовно?
2.Как точно си се хранел досега?
Пич и мен ме беше срам да ходя на зала, но просто не ти е в интереса да се срамуваш... всички хора ходят да тренират с обща идея. Не си по различен от “Силните Батковци” :) И аз все си мислиш че всички мен гледат, но като потренираш повече време в една зала те те запомнят и ставате равни колеги :D Място за срам няма... смятам че е по срамно на плажа да се криеш с хавлията да не ги броят ребрата. А на тия кила на които си сега не мисля че има голям смисъл от определена диета или т.н. в твоя случай количеството е важно според мен :) Успех!
Стегни се! Направи това,което е нужно за да стане това което искаш!
Krucifix прав си че нетрябва да се срамува но примерно аз ако си прая сериите с 25 а някой на моита вазраст с 40 хаха ся викаш нали смисал “какво те барка”но е гадно после след 2 месеца няма кой да ти се смее позаяква се но отначало ако си няква хърба е супер спарено “ее неговоря за мен аз бивам долу горе не сам хърба хихи” :D :D
14.02.07
17:51
1. Започни да ходиш на фитнес редовно и без да се срамуваш .
2. Намери си подходяща тренировъчна програма като за теб.
3. Направи си хранителен прежим за покачване на м.м
4. Включи някой добавки за покачване на м.м например гейнер.
5. С правилно трениране + хранене също правилно +възтановяване със сигурност ще имаш положителен резултат .
6. Ако и едно нещо от изброените по-горе не ти е както трябва нявма да си доволен от постигнатото.
15.02.07
12:19
Лек честно да ти кажа аз като почнах да ходя ама вобще не ми пукаше аз сам си непукист,не ми е напраило впечатление да се говори за мен в началото.Като почнах бях 52кг с 29 рака,сега сам 84кг и сам с 41рака.Просто в товоя случаи яж много просто яж сичко (да не е много мазно се пак) за годините си много слаб сичко си хапваи,транираи здраво,намери един иснтриктор да ти анправи програма да тренирате и двамата да ти обасни сичко и няма да имаш гре6ка :)