13.02.07
20:29
Значе тази седмица имах работа вечерите и не можах да отида понеделник - сряда - петък (както си ходех по принцип) и отидох вторник-четвъртък - събота и питах едно момче от залата което има резултати и тои каза че често прави така защото се стресира мускула - Искам да питам лошо ли е че не можах да си отида в дните и правилно ли ми е казало момчето
13.02.07
20:42
Нищо лошо не си направил. И на мен напоследък така ми се налага да си сменям дните.
Аз понеделник, сряда и петък никога не тренирам (е, освен ако не е наложително), защото тогава всичко живо е в залата и става мазало :lol:
Е какво лошо може да има? Пак са три тренировъчни дни през ден. На мускулите им е все едно дали е вторник, или сряда. А чак пък да се стресира мускула... Имал си един ден повече почивка, а ако от другата седмица си пак понеденлик ... ще имаш един ден по-малко. Никаква разлика.
Даже и така да си остане програмта е ок. Тъкмо понеделник няма да се чудиш кога да се наместиш на лежанката от групичката чакащи.
[quote author=”Петко К”]Аз понеделник, сряда и петък никога не тренирам (е, освен ако не е наложително), защото тогава всичко живо е в залата и става мазало :lol:
Освен това всички правят едни и същи групи:гърди,гръб и т.н.Все едно са ансамбъл :lol:
15.02.07
21:48
[quote author=”МИЛЕ”][quote author=”Петко К”]Аз понеделник, сряда и петък никога не тренирам (е, освен ако не е наложително), защото тогава всичко живо е в залата и става мазало :lol:
Освен това всички правят едни и същи групи:гърди,гръб и т.н.Все едно са ансамбъл :lol:
Верно е :D А в нашата зала има 5-6 момчета дето идват заедно и правят едни и същи неща и стават като баскетболен отбор. И като включиш и тия другите покрай тях... ходи си намери лост и тежести.
Вярно е ... всичко живо тренита понеделник, сряда и петък, както и аз като част от живата природа
Но аз правя друго .... ходя или по-рано или по-късно но не и около 6-7 часа когат трябва да чакаш по 5-6 минути за да се вредиш да направиш 1 серия
А когато нямам възможност или е прекалено пълно в залата местя с 1 ден тренировките за да избягам от навалицата
Единственото което е ... гледам да имам време да възстановявам между тренировките
Не е от значение дали ще е понеделник/сряда/петък или вторник / четвъртък / събота (пак си имаш време за възстановяване)
20.02.07
13:52
[quote author=”МИЛЕ”][quote author=”Петко К”]Аз понеделник, сряда и петък никога не тренирам (е, освен ако не е наложително), защото тогава всичко живо е в залата и става мазало :lol:
ха ха ха
така си е !